(Kattints a gombra, továbbítsd az üzenetet, hamarosan küldöm a kedvezménykódot és az árat.  Ellenőrizd kérlek az e-mail fiókod a promóciós mappát és a spam mappát is!)

Egy napom a regenor diéta alatt

Többször végeztem már RegEnor kúrát, de az első volt a legemlékezetesebb, hiszen az egész négy hónapig tartott, és elsősorban a fogyás miatt vágtam bele.

Meglepően gyorsan sikerült elérni a célomat: 6 kilót adtam le 6 hét alatt, de végigvittem a teljes négy hónapot, mert éreztem, mennyivel energikusabb, vitálisabb lettem tőle.

Azóta is időről időre – általában kétévente – beiktatok egy rövidebb, nagyjából két hónapos RegEnor kúrát, hogy frissen és fiatalosan tartsam magam. Most megmutatom, hogyan telik egy napom a diéta alatt, lépésről lépésre.

Reggeli rutinom a RegEnor diéta alatt

Amikor regenoroztam, a reggelem úgy indult, hogy éhgyomorra, közvetlenül a felkelés és a mosdó után megittam a 10 ml RegEnor adagomat egy kupicából, majd egy pohár szobahőmérsékletű vizet is elfogyasztottam.

Mivel nekem csak 5-6 kilót kellett leadnom, a napi háromszor 10 ml adag bőven elég volt. Ezután tettem-vettem kicsit, és nagyjából fél óra múlva ittam meg a reggeli kávémat eritrites-stíviás keverékkel, növényi tejjel. Majd kicsit később reggeliztem.

A reggelim általában egyszerű volt: egy szelet pirítós kacsazsírral vagy libazsírral megkenve, kicsit megsózva, és mellé friss zöldségeket ettem. Ez adott elég energiát délelőttre, és nem voltam éhes. Napközben óránként egy pohár vizet ittam, és azt vettem észre, hogy a RegEnor mellett sokkal természetesebb éhségérzetem lett, nem volt farkaséhség.

Ebéd a kúra alatt – egyszerű és laktató ételek

Ebédre mindig valamilyen főtt ételt fogyasztottam. A húsokat főzelékekkel vagy zöldségköretekkel készítettem, amelyeket változatosan sütöttem, főztem vagy zsírban pároltam.

Általában két napra előre főztem, így nem kellett minden nap külön bajlódni vele. A legjobb az volt, hogy a családomnak sem kellett mást főzni, mert a zsírral készült ételek ugyanolyan finomak voltak, sőt néha még finomabbak, mint az olajjal készült változatok.

A növényi tejeket is könnyedén beillesztettem – ha néha szükség volt rá, és a férjemnek is kifejezetten ízlett ez az étrend. Így az ebédeim a kúra alatt változatosak, laktatók és családbarátok voltak, a gyerekeim sem panaszkodtak…🙂

A leveseket általában hétvégén ettünk, hétköznap inkább egytálételeket, ami bőven elég volt mindenkinek.

A gyümölcslevesen kívül gyakorlatilag bármilyen más levest el tudtam készíteni RegEnor-barát módon. Nagyon szeretjük a pulykanyaklevest, a tyúkhúslevest. Én szinte mindig rengeteg zöldséggel főzöm őket: sok sárgarépa, fehérrépa, hagyma, fokhagyma, karalábé, esetleg karfiol kerül bele — nálunk ez alap.

Borsólevest készítettem, amikor szezonja volt, ugyanígy zöldbablevest is. Ezek mind szépen beleillettek a kúrába, és a család is örömmel ette őket. Hétköznap maradtunk az egyszerűbb egytálételeknél, hétvégén viszont mindig került leves is az asztalra.

A legjobb az egészben az volt, hogy nem kellett külön főznöm senkinek: mindenki ugyanazt ette a családban, függetlenül attól, hogy épp RegEnor-kúrát csináltam vagy sem.

Vacsora a diéta alatt

A vacsora nálam a RegEnor kúra alatt nagyon rugalmas volt. Ha maradt ebédről főtt étel, azt nyugodtan megettem vacsorára is, nem okozott gondot.

Emellett gyakran készítettem valamilyen tojásételt, sült szalonnát vagy pirítósra kenhető zsíros kencéket előre, és ezekből falatoztam este. Maximum egy szelet pirítós kenyeret vagy néhány szelet abonettet fogyasztottam hozzá.

Az egész idő alatt nem voltam éhes, nem éreztem megterhelőnek, és így könnyedén ki tudtam tartani.

A RegEnor ital mellé mozgás: így találtam rá az súlyzós edzés és a jóga örömére

Világéletemben sportoltam valamit, mert mindig szükségem volt rá: kamasz korom óta küzdöttem a súlyommal, ami állandóan ingadozott. Amikor már a negyvenes éveimbe értem, úgy döntöttem, hogy ideje a súlyzós edzéseknek is.

A RegEnor kúra alatt is heti kétszer edzettem, mert annyi energiám volt, hogy valahol le kellett vezetnem.

Az edzőteremben ajánlották a jógát is, mert kicsit merev voltam, és ez is hamar szerelemmé vált.

Most heti kétszer járok jógára, és nektek is bátran ajánlom, hogy mozogjatok valamit, vagy csak sétáljatok. A mozgás nemcsak a fogyókúra része, hanem segít abban is, hogy az izmainkat és a testünket egészségesen tartsuk.

Valódi eredmények a családban is: ezért hiszek a RegEnor-ban

Fontosnak tartom, hogy ne csak beszéljek a RegEnor hatásairól, hanem példát is mutassak.

Ezt nemcsak itt az interneten teszem meg, hanem a szűk családi körömben is: a lányom is elvégezte a kúrát, és nagyon szép eredményeket ért el.

Ha kíváncsi vagy rá, az ő sikeréről itt olvashatsz bővebben »»»

RegEnor menü: csirkepaprikás

Végül pedig megosztom a kedvenc regenoros menüm receptjét:

regenoros csirkepaprikás

Hozzávalók:

  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 4–5 gerezd fokhagyma
  • 2 ek kacsazsír
  • 2 kg csirkehús vegyesen (comb, szárny, zúza, szív)
  • 4 csirkeláb (opcionális, de nagyon finom és sűrű lesz tőle a szaft)
  • 1 paprika
  • ½ paradicsom
  • 1 evőkanál őrölt pirospaprika
  • só, bors
  • 20–25 dkg csirkemáj (jéghideg vízben áztatva)

A csirkepaprikás nálam mindig úgy indul, hogy két nagy fej vöröshagymát apróra vágok, mellé pedig néhány gerezd fokhagymát is előkészítek.

Egy nagyobb lábasban felolvasztom a kacsazsírt, és ezen dinsztelem üvegesre a hagymákat. Amikor szépen megpuhultak, lehúzom a lábast a tűzről, megszórom pirospaprikával, jól elkeverem, majd visszateszem a tűzre, hogy ne égjen meg a paprika.

Ezután ráteszem a húsokat: a csirkecombokat, a szárnyakat, a zúzát, a szívet, és nálam néhány csirkeláb és néha nyak is kerül bele, mert ettől lesz igazán sűrű és finom ragadós a szaft.

Beleteszek egy fél paradicsomot és egy egész paprikát is, majd megsózom, megborsozom. Annyi vizet öntök rá, hogy éppen ellepje a húsokat, aztán lefedve, magas lángon kb. 40-50 percig főzöm.

Közben a csirkemájat jéghideg vízben áztatom. Amikor letelt a 40 perc, hozzáadom a lecsurgatott májat is a paprikáshoz, és még körülbelül 10 percig főzöm, amíg teljesen megpuhul. Így lesz igazán ízletes, selymes és szaftos a végeredmény.

Köretnek legtöbbször bulgurt készítek hozzá, mert gyors és tökéletesen illeszkedik a RegEnor diétába. A bulgurt egyszerűen egy tálba öntöm, egy csipet sóval megszórom, majd leöntöm forró vízzel úgy, hogy bőven ellepje. Lefedem, és hagyom állni 15–20 percig, amíg teljesen megpuhul. Végül villával fellazítom, és már tálalhatom is a csirkepaprikás mellé. Jó étvágyat! 😋