RegEnor fogyás

 

sikeres fogyas erzsike

Újabb sikeres fogyás – Reg-Enor

A fogyi-klubban hihetetlen emberekkel hoz össze az élet. Erzsikét is ott ismerhettem meg személyesen. Igaz, hogy általában tőlem idősebb emberek járnak oda, mégis a hangulat nagyon fiatalos, vidám és energikus.

Interjút kértem hát tőle is, mesélje el nekünk RegEnor-os élményeit.

 

 

 

 

Erzsike a rózsák szerelmese, még nagyon hitetlen…

sikeres fogyás regenorral

Erzsike rózsája a kertben

 

 

Erzsike 68 éves, már 8 éve özvegy. De mondhatom aktívabb életet él, mint a legtöbb fiatal. Szép kertes házát csinosítgatja kívül-belül.

A rózsák szerelmese! Különleges rózsabokrok ékesítik kertjét, meghálálva a szeretetteljes gondoskodást.

A belvárosba hívtam Erzsikét, hogy megtudakoljam miért vágott bele a több hónapos fogyókúrába? Mi volt a célja vele?

 

 

 

Hogyan találtál rá a RegEnor-ra?

Erzsike: Teljesen véletlenül. A szomszédasszonyom hívott fel, hogy Szabó Szigfrid természetgyógyász előadást tart és szeretné, ha elmennék vele. Tulajdonképpen csak udvariasságból, a jószomszédi viszony miatt mondtam igent.

De amit az előadáson hallottam, az teljesen kiverte a biztosítékot nálam! Micsoda? Együnk zsírt, zsíros ételeket és majd fogyni fogunk??? Egyszerűen nem fért a fejembe ez az egész.

Igaz, a közönség között is voltak olyanok, akik már végig csinálták a kúrát, győzködtek is nagyon, de bevallom nem hittem nekik.

 

 

RegEnor fogyás

 

“Úgy néztem ki, mint egy felfújt gumilabda”

Én: Akkor mégis miért kezdted el a kúrát?

Erzsike: Teljesen kétségbe voltam esve, mert öt év alatt a 76 kg-ról 93 kg-ra híztam. És nem tudtam, hogy mit kezdjek magammal, mert úgy néztem ki, mint egy felfújt gumilabda.

A gyerekeim már rám szóltak, hogy legyek szíves normálisan felöltözni, de nem tudtam, mert már semmi sem állt jól.

Teljesen visszahúzódó lettem. Tulajdonképp nem volt semmi vesztenivalóm. Már meg sem tudom számolni, mennyit költöttem különféle hatástalan diétára.

Így is 3 hónapot spekuláltam mire rászántam magam, mert a legnagyobb félelmem az volt, hogy milyen lesz a bőröm. Nem fog-e nagyon megereszkedni? De Szabó Szigfrid megnyugtatott, hogy nem lesz semmi baj. Kicsit kétkedve, de belevágtam. Igen, ez így kezdődött.

 

 

Minden kezdet nehéz…!

sikeres fogyas elotte-utana

előtte – utána

Én: Mik voltak az első tapasztalatok?

Erzsike: Háááááát nem jól indult…Betartottam minden előírást. Két hét múlva ráálltam a mérlegre és egy dekával sem mutatott kevesebbet. Harmadik héten megint ráálltam, ugyanez volt a helyzet…

Igen csalódott voltam, de gondoltam magamban, adok még magamnak egy hét esélyt, mert egy hónap talán kell, hogy elinduljon valami.

Éééés a 4. hét végén, mikor ismét ráálltam a mérlegre, mínusz három kiló volt a fogyás!

Ekkor kaptam egy olyan lendületet, hogy ezt igenis végig fogom csinálni és szigorúan betartok minden szabályt. Meg is lett az eredménye.

A következő minden egyes hónapban 3 kilót fogytam. Összesen 12-13 kg-ot sikerült leadnom 4 hónap alatt.

Ez időszak alatt volt a karácsony, amikor bár ittam a RegEnor-t, de bevallom a diétát szinte egyáltalán nem tartottam be. A legnagyobb megdöbbenésemre, mikor januárban ismét mérlegeltem magam, azt láttam, hogy egy dekát sem híztam vissza.

 

A kúrám február elejéig tartott és a teljes súlyvesztés 12-13 kg volt. Teljesen újjászülettem!

 

 

Én: Úgy tudom, hogy Te most is iszod a RegEnor-r?

Erzsike: Igen, de csak reggel étkezés után. Különösebben nem diétázok, de azóta is kizárólag zsírral főzök, édességet néha-néha fogyasztok, de a tejtermékeket nem is kívánom egyáltalán.

Én: Mennyire tudod tartani a súlyodat?

Erzsike: Annyira, hogy egy deka sem jött vissza rám. Van az az egy kiló, ami ide-oda mozog, de azon kívül semmi plusz.

Én: A család mit szólt hozzá?

Erzsike: Nagyon örültek neki! És a lányom, akinek egyáltalán nem volt súlyfeleslege, szintén ki szerette volna próbálni. Ő mindösszesen 3 kg-ot fogyott. De nem is volt miből, mégis sokkal formásabb lett, mert az a három kiló a derekáról ment le. Gyönyörű alakja lett!

Én: És mi lett a bőröddel? Szigfridnek igaza lett?

Erzsike: Abszolút! A bőröm egyáltalán nem lóg. Az a havi három kiló fogyás annyira fokozatos volt, hogy a bőröm ezt szépen követte. Nekem is pont onnan ment le, ahonnan szerettem volna.

A felső méretem 44-46-os volt, az alsó csípőtől lefele 50-52-es. Jelen pillanatban a felső méretem maradt 44-46 és az alsó 46-os méretű lett.

Én: Tapasztaltál-e valamilyen kellemetlen mellékhatást a fogyókúra alatt?

Erzsike: Nem, egyáltalán nem. Az elején talán többször kellett WC-re mennem, mintha vízhajtót vettem volna be, de ezen kívül semmi.

Én: Mit tanácsolnál azoknak, akik még bizonytalanok, hogy belekezdjenek-e a RegEnor kúrába?

Erzsike: Mivel nálam szkeptikusabb ember nem nagyon lehetett, mert tényleg nem nagyon hittem, hogy zsír fogyasztása mellet ennyire lehet fogyni, de mégis adtam magamnak egy esélyt. Ezért nekik is azt tanácsolom, bármennyit próbálkoztak is eddig, legyenek nyitottak és adjanak egy sokadik esélyt maguknak!

Mert olyan nagy öröm nekem, ha látom azokat az elképedt tekinteteket, mikor találkozok egy rég nem látott ismerőssel. Nem is tudják elképzelni mire fel ez a nagy változás.

 

 

Költői kérdés…

siker fogyás regenorÉn: Mit gondolsz Erzsike, megérte?

Erzsike: Hát hogy a fenébe ne! De nem csak esztétikai okok miatt, hanem mert a kövérségből származó összes kellemetlenségem is tovatűnt.

Már nagyon fájtak a lábaim a nagy súly miatt, állandóan fogta a görcs és a talpaim is nagyon fájtak. Napi szinten éltem fájdalomcsillapítókon. Napi 2-3 szemet szedtem.

Most nem kell semmi! Az emésztésem is tökéletesen működik, egész nap jó a közérzetem.

Energiám sokkal több van. Könnyebben mozgok. Jobban alszom, bár kevesebb alvás is elég, de az nagyon pihentető. A kedvem sokkal jobb és imádom, mikor meglepődve megkérdezik: jaj mennyit fogytál Erzsike?

Büszke vagyok magamra és arra, hogy sok sikertelen diéta ellenére is nyitott maradtam. És, hogy kitartottam annak ellenére is, hogy az eleje nem volt túl lelkesítő.

Megnőtt az önbizalmam, türelmesebb is vagyok….ezt nem csak én mondom! Így én is, de a környezetem is évezi mindannak hasznát, amit a RegEnor kúra adott nekem.

 

 

Én: Mit tanácsolsz azoknak, akik már eldöntötték, hogy belevágnak?

Erzsike: Azt, hogy az első időszakban mindenképp szigorúan tartsák be az étkezési előírásokat! És ne adják fel hamar, ha nem jönnek az eredmények. Okuljanak az én példámból. Ha feladtam volna a 3. hét után, most nem lennék ilyen boldog.

Életem egyik legjobb döntése volt…bár a kezdetekkor megfogadtam, hogy amíg én ki nem próbáltam nem fogom ajánlani senkinek.

De most azt mondom mindenkinek, hogy ha az eddigi próbálkozások nem hoztak eredményt, akkor adjanak maguknak egy utolsó esélyt!

Ne féljenek a változástól, mert úgyis meg fog változni minden, de ezt nem fogják megbánni! Mert a változás pozitív lesz! Csak győzzék bezsebelni a dicséreteket!

 

Köszönjük Erzsikének ezeket az igazán lelkesítő szavakat! Sokat tanulhatunk a történetéből, mert nem varázsütésre érte el ő sem a célját, de sikerült.

 

Ne habozz hát!

„A halogatás az a sír, amibe a lehetőség van eltemetve.” (Maric Clarence)

sikeres méregtelenítés

Bővebb információért, kedvezményes vásárlásért küldj üzenetet! >>

Vagy iratkozz fel hírlevelemre ITT >>>

Ferencz Ildikó

Hívj:   +36 30 560 7121

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés