Biocomnetwork

Biocom lehetőség karnyújtásnyira

Mint tudjuk, a Biocom tagság több alternatívát kínál számunkra.

Kizárólag tőled függ, hogy mekkora szeletet veszel ki a lehetőségek tortájából.

Így lehetsz:

  • egyszerű törzsvásárló
  • vagy akár független terméktanácsadó is, ha saját tapasztalataidat szívesen osztod meg ismerőseiddel.

Ezért néhány közvetlen munkatársamat bemutatom röviden, hogy akár személyes kapcsolatot is kialakíthass velük, ha épp a közelben élsz és törzsvásárlóként vagy akár munkatársként szívesen csatlakoznál hozzájuk.

Rácz Ica - Álom Alak Stúdió - DEBRECEN
Rácz Ica - Álom Alak Stúdió - DEBRECENREG-ENOR DIÉTA ÉS TERMÉKTANÁCSADÓ - +36304257667
Ica több mint két éve vezeti saját stúdióját. Alakformálásban eddig is nagyon sok sikert ért el. Most azoknak a vendégeinek is tud megoldást nyújtani, akik több mint 10-20 sőt 30 kg súlyfeleslegtől szeretnének megszabadulni. Természetesen saját tapasztalattal is rendelkezik, éppen ezért hiteles tanácsadó.
Szeri Henriette - KISKUNHALAS
Szeri Henriette - KISKUNHALASREG-ENOR DIÉTA ÉS TERMÉKTANÁCSADÓ - +36704595494
Netti kozmetikusként dolgozik. 2017. májusában ismerkedett meg a kúrával. Nagyon szép eredményt ért el vele, ami sok vendégét inspirálta. Azóta “kénytelen” Reg-Enor tanácsadóként is tevékenykedni. Neked is szívesen segít, ha a közelben laksz és személyesen vagy más elérhetőségein felkeresed.
Venczel Mária (Marcsi) - BUDAPEST - PILISVÖRÖSVÁR
Venczel Mária (Marcsi) - BUDAPEST - PILISVÖRÖSVÁRBIOCOM FÜGGETLEN TERMÉKTANÁCSADÓ - +36303646478
Marcsi egy fiatal nyugdíjas hölgy, aki mindig fejlődik és aki mindig tesz az egészségéért. Egy örök ifjú, aki nem ül ölbe tett kézzel, hanem minden nap tesz valamit magáért és minden nap tesz valamit másokért is.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy mivel tudod magad fiatalosan és jó erőben tartani, vagy esetleg hogyan tudsz plusz jövedelmet szerezni, Marcsi ebben is nagy segítség lesz. Keresd telefonon, FB-on, vagy e-mail-ben.
Szanics Gizella (Gizus) - NYÍREGYHÁZA
Szanics Gizella (Gizus) - NYÍREGYHÁZAREG-ENOR DIÉTA ÉS TERMÉKTANÁCSADÓ - +36205064336
Gizus a Reg-Enor kúra segítségével teljesen átalakult. Bátran kijelenthetjük, hogy meg is fiatalodott. Fodrászüzletében vendégei sorra kikérik tanácsát, segítségét a kúrához. Ezért, ha Nyíregyházán, vagy a közlében élsz, mindenképp keresd, főleg azért, mert nagyon sok más táplálékkiegészítő tekintetében is van tapasztalata.
Tollár Katalin - ZALAEGERSZEG
Tollár Katalin - ZALAEGERSZEGREG-ENOR DIÉTA ÉS TERMÉKTANÁCSADÓ - +36304240388
Kati egészségügyi dolgozó. Sikeres diétájáról riportot is készítettünk. Kattints a Blog ikonra és történetét máris olvashatod. Ha példája téged is inspirál és Zalaegerszeg környékén élsz, ne habozz, hívd most!
VÁRADI SAROLTA - SIÓFOK
VÁRADI SAROLTA - SIÓFOKREG-ENOR DIÉTA ÉS TERMÉKTANÁCSADÓ - +36304993812
Saci marketinges. Párja 20 kg-ot fogyott a kúra alatt. Nem is kérdés, hogy minél több emberhez szeretné eljuttatni a Reg-Enor hírét. Így, akár a Balaton déli, akár az északi részén laksz, élj a lehetőséggel és vedd fel a kapcsolatot elérhetőségein.
KELLER KATALIN ÉS BERTA ATTILA - SZEGED
KELLER KATALIN ÉS BERTA ATTILA - SZEGEDREG-ENOR DIÉTA ÉS BIOCOM TERMÉKTANÁCSADÓ - Kata: +36303585095 Attila: +36705837434
Kata és Attila azon kivételek egyike, akik nem a fogyás miatt kezdték el a RegEnor kúrát, hanem az általános egészségük megőrzése, a méregtelenítés, és főként a vitalizálás miatt. Tapasztalataik pozitívak. Rendszerint fáradtsággal, és rossz alvással küzdöttek mindketten, de ez az állapot kezd megszűnni, ahogy a szervezetük megszabadul a salakanyagoktól. Céljuk az egészségmegőrzés és az anyagi függetlenség megteremtése is. Ezért, ha szeretnél csatlakozni egy fiatal ambiciózus párhoz, ne habozz, vedd fel a kapcsolatot velük!
Biocomnetwork

Ferencz Ildikóbiocomnetwork

BIOCOM VEZETŐ

+36 30 560 7121