Reg-Enor-osan főzök a családnak is

Családom

Üdvözöllek!

Ferencz Ildikó

Ferencz Ildikó vagyok, két gyermekes anyuka. Szinte egész életemet áthatotta a fogyókúra. Duci kamasz voltam, és amikor elkezdett érdekelni a másik nem, hiúságból belefogtam első diétámba. Valójában semmi elképzelésem nem volt arról, hogy mi az a fogyókúra.

Koplalással, sanyargatással értem el 4-5 kemény hónap alatt a célom. Sajnos a mellékhatások is hamar jelentkeztek, mert alig telt bele egy év és csomókban hullani kezdett a hajam. Az orvosom szerencsére tudta, hogy hiánybetegségről van szó, ezért vitaminokat, ásványi anyagokat és főleg vasat írt fel részemre.

A hajhullásom így szerencsére megállt, de a súlyproblémámmal továbbra is küszködtem. Főleg két gyermekem születése után. A fiammal 27 kg-ot híztam, a lányommal „csak” 25 kg-ot.

Várandóság alatt mondták a védőnők, hogy „anyuka nem kell két ember helyett enni”. Én  megfogadtam a tanácsukat, és inkább három ember helyett ettem. 🙂

reg-enor fogyás

Kislányommal várandósan

Sikeres fogyás Reg-Enor-ral

2. gyermekem születése után jó pár plusz kilóval 🙂

Amikor már lehetett fogyózni, nulla %-os joghurtokon és fogyókúrás porokon éltem. Külsőre ez a diéta is igen hatásos volt, viszont folyamatosan fáradt, ingerült és rosszkedvű voltam. És amikor visszatértem a normál étkezésre a kilók kezdtek visszacsúszni.

Ez a jojózás mindaddig tartott, amíg 2015. decemberében elmentem a fodrászomhoz, akit gyermekkorom óta jól ismerek. Őt is Ildikónak hívják, egy fejjel alacsonyabb tőlem és mindig is molett alkat volt.

Láttam, hogy Ildikó milyen szépen lefogyott, amióta legutoljára nála jártam. Természetesen azonnal követeltem a titkát, melyet szívesen megosztott velem, mialatt elkészítette a frizurámat.

Reg-Enor diéta fogyás

(A kép csak illusztráció)

(Leolvadt az úszógumim 🙂 )

Azonban jöttek az ünnepek, és azt gondoltam, hogy az az időszak nem a legideálisabb a fogyókúrához. Viszont mikor legközelebb februárban megláttam Ildikót, már semmi nem tarthatott vissza, hogy én is belevágjak a Reg-Enor kúrámba.

Már az első napokban könnyebbnek és energikusabbnak éreztem magam. Örömöm csak a hét végén fokozódott a mérlegeléskor, ami egy kilóval kevesebbet mutatott. És ez minden további 4 héten át megismétlődött.

Reg-Enor fogyókúra

Már lefogyva elmesélem másoknak is Reg-Enor-os tapasztalataimat

 

REgEnor fogyás siker

Természetesen a 4 hónapos alap méregtelenítő kúrát végigvittem. Hosszú idő után, végre ismét jól éreztem magam a bőrömben. Ráadásul kényelmesen bújtam a ruháimba anélkül, hogy éheznem kellett volna.

Azóta eltelt több év, a diétát nagy vonalakban tartom. A családomnak csak zsírral főzök, a kenyeret pirítva eszem és a tiltott dolgokat csak mértékkel fogyasztom. Ez idő alatt, nem jött vissza egy deka sem, sőt az ismétlő kúráknak köszönhetően, még másfél kilóval könnyebb vagyok.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy a Reg-Enor szembejött velem és éltem a benne rejlő lehetőséggel.

 

 

Ma már küldetésemnek érzem, hogy megmutassam 40 feletti társaimnak, hogy igenis meg lehet újulni. Sőt 50 és 60 év felett is, ha teszünk magunkért, és következetesen áldozunk az egészségünk érdekében. Mert ahol a befektetés, ott a megtérülés!

Követendő példa és segítség szeretnék lenni azoknak, akik nyitottak a Reg-Enor diétára.