Reg-Enor összetétele

A RegEnor-t én csak úgy hívom, hogy a magyar csoda!

De Szabó Szigfrid a feltaláló másképpen fogalmaz:

Miszerint a RegEnor egy tejfehérje kivonat, mely nagyon hosszú láncú fehérjéket tartalmaz. Ezek a hosszú láncú fehérjék – melyeknek a nevét, még kimondani sem tudom – járulnak hozzá, hogy valamennyi belső elválasztású mirigyeink munkáját segítsék.

A RegEnor-ral és a hozzá társított étrenddel támogatjuk, hogy beinduljon a szervezet méregtelenítése. A kúra segíti a máj munkáját, serkenti az epetermelést hatványozott mértékben. Ennek következtében előfordulhat fejfájás, hányinger vagy átmenetileg rossz közérzet.

 

 

RegEnor össszetevők

De mit tehetünk, hogy megelőzzük a méregtelenítési folyamat elindulásakor jelentkezhető kellemetlen tüneteket?

Erre a legjobb megoldás a zsír, illetve zsíros ételek fogyasztása. Egyfajta étrend változtatásra van szükség. Olyanra, amit eddig egészségtelen táplálkozásnak hittünk.

Mert ha visszagondolunk, a régi öregek még így táplálkoztak. Mégis nagyon ritkák vagy mondhatni ismeretlenek voltak, a ma igen gyakori népbetegségek (pl. allergiák, cukorbetegség, magas-vérnyomás…stb).

A zsír azért kap ilyen nagy hangsúlyt a kúra alatt, mert az epehólyag ürüléséhez szinte nélkülözhetetlen. A RegEnor hatása pedig nagy mértékben függ az epesavak termelődésétől és annak tökéletes leürülésétől egyaránt.

 

 

RegEnor összetevők:

 

RegEnor összetevők, összetétele

  • A C-vitamin antioxidáns, mely nélkülözhetetlen az egyes hormonok és a kollagén szintézishez, az immunrendszer normális működéséhez.
  • Almasav
  • Mentaolaj
  • Citromolaj
  • Grapefruitmag-kivonat (polifenolos komponensei fontos antioxidánsok.)
  • Tejfehérje (99%-ban tejsavó kivont) poli- és oligopeptidek, amelyeknek fontos szerepük van a sejtek működésének irányításában. A polipeptidekben mind a 20 aminosav megtalálható, így pozitívan segítenek a sejtközi állományból a szilárd lerakódások tisztításában. A mitochondriumokat (sejtszervecskéket) aktivizálják.
  • Kálium-szorbát ( az emberi zsíranyagcsere lebontja – veszélytelen tartósítószer)

 

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

 

RegEnor ital tárolása:

Lehetőleg fénytől védve hűvös helyen tároljuk. Hidegebb időszakban felbontás után elegendő spájzban vagy szerkényben tartani.

Viszont nyáron a melegebb időkben, a felbontott üveget tegyük hűtőszekrénybe. Ha megváltozik a folyadék színe – esetleg sötétebb lesz – az a minőséget nem befolyásolja.

 

 

Természetes összetétele révén a kúra alatt nem kell szünetet tartani! A Reg-Enor ital addig fogyasztható, amíg el nem írjük vele a kívánt eredményt.

 

Pajzsmirigy alulműködés esetén milyen eredmény várható? Hatásos-e ilyenkor is a Reg-Enor?

Nagyon sokan teszik fel ezt a kérdést. Természetesen, lehet a RegEnor italt fogyasztani akkor is, ha a pajzsmirigy valamilyen oknál fogva alul-működik.

A hatás viszont legalább annyira különböző, mint azoknál a személyeknél, ahol ilyen probléma nem áll fenn. Az eredmény egyénenként eltérő.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés