RegEnor összetevők

 

A RegEnor-t én csak úgy hívom, hogy a magyar csoda!

De Szabó Szigfrid a feltaláló másképpen fogalmaz:

Miszerint a RegEnor egy tejfehérje kivonat, mely nagyon hosszú láncú fehérjéket tartalmaz. Ezek a hosszú láncú fehérjék – melyeknek a nevét, még kimondani sem tudom – járulnak hozzá, hogy valamennyi belső elválasztású mirigyeink munkáját segítsék.

A RegEnor-ral és a hozzá társított étrenddel támogatjuk, hogy beinduljon a szervezet méregtelenítése. A kúra segíti a máj munkáját, serkenti az epetermelést hatványozott mértékben. Ennek következtében előfordulhat fejfájás, hányinger vagy átmenetileg rossz közérzet.

 

 

RegEnor össszetevők

De mit tehetünk, hogy megelőzzük a méregtelenítési folyamat elindulásakor jelentkezhető kellemetlen tüneteket?

 

Erre az egyetlen megoldás a zsír illetve zsíros ételek fogyasztása. Egyfajta étrend változtatásra van szükség. Olyanra, amit eddig egészségtelen táplálkozásnak hittünk.

 

De ha visszagondolunk az öregek még így táplálkoztak és nagyon ritkák vagy ismeretlenek voltak, a ma igen gyakori népbetegségek. A zsír azért kap ilyen nagy hangsúlyt a kúra alatt, mert az epehólyag ürüléséhez szinte nélkülözhetetlen.

 

 

RegEnor összetevők:

 

RegEnor összetevők, összetétele

  • A C-vitamin antioxidáns, mely nélkülözhetetlen az egyes hormonok és a kollagén szintézishez, az immunrendszer normális működéséhez.
  • Almasav
  • Mentaolaj
  • Citromolaj
  • Grapefruitmag-kivonat (polifenolos komponensei fontos antioxidánsok.)
  • Tejfehérje (99%-ban tejsavó kivont) poli- és oligopeptidek, amelyeknek fontos szerepük van a sejtek működésének irányításában. A polipeptidekben mind a 20 aminosav megtalálható, így pozitívan segítenek a sejtközi állományból a szilárd lerakódások tisztításában. A mitochondriumokat (sejtszervecskéket) aktivizálják.
  • Kálium-szorbát ( az emberi zsíranyagcsere lebontja – veszélytelen tartósítószer)

 

 

Természetes összetétele révén a kúra alatt nem kell szünetet tartani! A Reg-Enor ital addig fogyasztható, amíg el nem írjük vele a kívánt eredményt.

 

 

sikeres méregtelenítés

Reg-Enor diéta - visszahívás

KATTINTS A KÉPRE!

Kedvezményes vásárlásért küldj üzenetet ITT!

Ferencz Ildikó

+36 30 560 71 21

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés