Reg-Enor fogyás siker

 

 

Reg-Enor fogyás - Váradi LeventeElég, ha a férfi csak egy fokkal szebb, mint az ördög….

Ugye sokan ismerik ezt a mondást, de valóban igaz ez??? Hölgytársaim Ti mit gondoltok erről??? És mit gondolnak erről a férfiak???

Mert, ha megcsillan az érem másik oldala, amikor az erősebbik nem kap egy-két dicsérő szót tőlünk nőktől, talán még jól is eshet nekik…. Ezt az érzést tapasztalta meg következő riportalanyom is, nagy átalakulása alatt. 🙂

 

Soha NEM fogyókúráztam!

Mindig öröm számomra bemutatni olyan embereket, akik elhatározzák, hogy változtatnak az életükön és véghez is viszik azt. Sőt tovább megyek, nem csak elérik céljukat, de tapasztalataikat megosztják azért, hogy motiváljanak, segítsenek másoknak is.

 

Ismerjétek meg a 34 éves fiatalembert, Váradi Leventét, aki jól elvolt 156 kilósan is, de barátnője kedvéért és főleg az orvosai intő szavát hallva, belevágott a Reg-Enor kúrába.

Sikeres fogyás - LeventeÉn:  Levente, nézegettem a régi fényképeid, és úgy láttam, hogy egy vidám, elégedett srác mosolyog vissza rám. Azon gondolkodtam, hogy mi lehetett az a pont, amikor azt mondtad, hogy elég! Most jött el a változás ideje!

Hogy történt ez nálad és miért?

Levente:  Bevallom, hogy soha nem gondolkodtam fogyókúrán és soha nem is fogyókúráztam. Hedonista életet éltem. Mindig azon töprengtem, mi van, ha holnap elüt a 2-es villamos Szekszárd belvárosában – ami ugye nincs is… – szóval kihasználtam a lehetőségeket, ettem-ittam és jól éreztem magam.

Igazából az akkori barátnőm beszélt rá, mert hallott a Reg-Enor kúráról és szeretett volna belevágni, de nem egyedül. Én ezelőtt soha semmilyen diétát nem követtem!

 

 

Én:  Szóval nálad a fogyókúra ötlete nem belülről fakadt?

Levente:  Nem az én ötletem volt, de a doktorom intő szava és az egészségem miatt nem sokat gondolkoztam rajta. Már 150-es volt a vérnyomásom a túlsúlyom következtében, nem beszélve arról, hogy mindenféle mozgás megterhelő volt számomra.

 

Én:  És mit gondoltál a zsíros diétáról?

Levente:  Kicsit fura volt a gondolat, hogy majd zsírral fogok fogyni – mert mit hallottunk eddig…étkezz zsírszegényen, max. olívaolajjal vagy kevés étolajjal készítsük az ételeinket.

De a barátnőm mindennek utána olvasott, sőt elmentünk Bajára egy Reg-Enor estre is, ahol maga a feltaláló Szabó Szigfrid mutatta be a kúra lényegét. Ezek után nem voltak bennem kérdések. Az étrend pedig igazán ínyemre való volt.

 

Én:  Oké! Most akkor jöjjenek a konkrétumok! Honnan indultál?? Mit mutatott a mérleg?

Levente:  Igen, a számok nem hazudnak! 2016. február végén 156 kg volt a súlyom. 9 hónapig egyhuzamban tartottam a kúrát. Ez idő alatt 28 kg-ot sikerült leadnom. Ruhaméretem az 5XL-ről 3XL-re csökkent, de most már több szűkebb fazonú 2XL-es inget is kényelmesen tudok hordani. Nadrágméretem brutálisan változott! 72-es méretről 65-ös nadrágokat hordok.

 

Én:  Légyszi kicsit mesélj a kezdetekről is!

Levente:  Megmondom őszintén, a kezdet nem volt meggyőző! Több mint két hét után – lehet, hogy több is volt – nem történt semmi! Viszont a közérzetem határozottan jobb volt! És az előadáson hallottuk, hogy mindenkinél máshogy alakul a fogyás. Így erre fel voltam készülve.

Első naptól 15 ml-t ittam a Reg-Enor-ból, hisz sokkal több, mint 10 kg-ot szerettem volna fogyni. Talán a harmadik héttől indult el a folyamat. Először víz távozott nagy mennyiségben a szervezetemből, majd a „nagy dolgok” is többször jelentkeztek. És gyakorlatilag minden héten másfél-két kilóval lettem kevesebb.

 

 

Tudatos vásárló lettem!

Én:   És a diétát betartottad szigorúan?sikeres diéta Leventével

Levente:   Abszolút! Az első két hónapban szigorúan tartottam az étrendet!!! Majd a 9 hónap alatt csak néhány alkalommal bűnöztem egy picit.

Régen a tudatos vásárlás nálam nem volt menő! Sosem volt erősségem, hogy megnézzem mit tartalmaz az élelmiszer, amit megvásárolok. Jelentem, tudatos vásárló lettem!

Ellenőriztem minden ételt, amit megvettem,  hogy cukor, tej, olaj, színezőanyag, ízfokozó stb. ne legyen benne. Ráálltam arra, hogy csak megbízható hentestől vásároljak, illetve a lakásból eltávolítottam az összes tiltott ennivalót. Számomra, nem volt olyan nehéz az átállás, mert közben nem éheztem. Egyedül a gyümölcs hiányzott, ezt bevallom!

 

 

Kollégák kiröhögtek, szüleim támogattak, a baráti kör igen meglepődött…

Én:  Környezeted támogatott???

Levente:  Érdekes volt! A kollégák kiröhögtek, a szüleim támogattak, a baráti kör igen meglepődött. De ellenállás nem volt senki részéről. Főleg akkor, amikor már látszott a változás.

 

Én:  Az étrend okozott valami gondot?

Levente:  Szerencsére tudok főzni, van fantáziám, bármit meg tudok csinálni! Szalonna, tepertő mindig volt a hűtőben. Édességnek meg kókusztejjel és édesítővel készült tejberizs volt a favorit.

 

Én:  Levente, hogyan változott meg az életed a kúra után?

sikeres diétaLevente:   Közérzetem sokkal jobb lett, vérnyomásom normalizálódott a fogyás után.  Ahogy csökkent a súlyom, egyre többen – a gyengébbik nemből –  észrevettek. Sőt bókoltak nekem olyanok,  akik eddig a látókörömben sem voltak. Vagy inkább megfordítom – én nem voltam az ő látókörükben!

Őszinte leszek, jól esett! Férfiasabbnak, magabiztosabbnak érzem magam. Büszke vagyok, hogy 9 hónapig folyamatosan tartottam a kúrát. Önbizalmam nőtt, amit vezetőként is jól kamatoztatok.

 

 

“Ezért mindenkit arra biztatok, hogy legyen nyitott és próbálja ki a Reg-Enor diétát! Ha attól félnek, hogy majd éhezni fognak, akkor nagy tévedésben vannak!

Én sokkal kevesebbet ettem a kúra alatt, mivel az engedélyezett ételek nagyon laktatóak. Most 4 hónap szünet után újból elkezdem. 193 cm magasságomhoz a célom valahol 110-120 kg között van. Szerintem megéri belevágni! A visszajelzések is ezt mutatják….! :)”

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés