Szabó Szigfrid - Reflexolóus

 

szabo szigfridSzabó Szigfrid Genius díjas feltaláló és természetgyógyász

Szabó Szigfrid természetgyógyász tevékenységét, már az 1980-as évek elején megkezdte, mint reflexológus.

Sok előadásában meséli el, hogy anno még pedikűr volt kiírva rendelője bejáratára és mint “lábápoló kisiparos” kezdte meg tevékenységét, hisz azokban az időkben, még a természetgyógyászat kuruzslásnak számított.

Az eredmények viszont őt igazolták, mert budaörsi rendelőjébe határon innen, határon túlról, sőt még a tengeren túlról is, a betegek egymásnak adták a kilincset.

Viszont a praxisban eltöltött hosszú évek tapasztalatai mind azt mutatták, hogy a legtöbb betegség fizikai szintű oka, az emésztőrendszeri problémákban gyökeredzik.

 

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

 

Szabó Szigfrid kutató

Így egyre több figyelmet fordított az emésztőrendszeri betegségek kezelésére. És ezért fejlesztette ki több évtizedes munka során azt a tejfehérje oldatot, amelyet ma  Reg-Enor  italként ismerünk.

Szabó Szigfrid ma már a kutatásra és a természetes összetevőkből álló gyógyhatású készítmények kifejlesztésére fókuszál a még ma is működő reflexológus praxisa mellett.

 

 

Szabó Szigfrid hitvallása, élethivatása

A kutató-természetgyógyász életfeladatának tekinti, hogy megtanítja az embereket, miként segíthetnek magunkon természetes módszerekkel. Megtanítja, hogyan kell helyesen táplálkozni, ahhoz, hogy az egészség alapját szolgáló anyagcsere megfelelően működjön.

Kutatásai is azt a nemes célt szolgálják, hogy a gyógyulási folyamatok, az egészség helyreállítása minél kevesebb kellemetlenséggel járjanak és minél hatásosabban és tartósabban menjenek végbe.

 

 

szabo szigfrid regenorSzabó Szigfrid és a Reg-Enor

Szabó Szigfrid a ma Reg-Enor néven ismert folyadékot a test méregtelenítési folyamatainak megindítására, segítésére ill. annak meggyorsítására fejlesztette ki.  Mint egy kellemes „mellékhatásként” tapasztalta, hogy visszatérő pácienseinek a Reg-Enor kúra alatt, a méreganyagok távozásával a felesleges kilók is tovatűntek.

A feltaláló számára ma is az a legnagyobb öröm a Reg-Enor tekintetében, hogy olyan terméket tudott kifejleszteni, amely káros mellékhatások nélkül segíti a test harmonikus működését.

És sok túlsúlyos ember mentőövként nyúlhat érte, hogy visszanyerje szép, egészséges külső megjelenését, és nem utolsó sorban életkedvét.

 

 

Nem véletlen tehát, hogy az elmúlt pár év alatt nagyon népszerű és keresett lett e magyar találmány, a Reg-Enor, melyre mi is méltón lehetünk büszkék. És hálásak vagyunk Szabó Szigfridnek, hogy ezt bárki számára könnyen elérhetővé tette.

 

Szabó Szigfrid telefonszáma: +36-23-416-719 (csak akkor hívd, ha a szponzorod nem tud segíteni a kérdésed megválaszolásában)

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés