Reg-Enor fogyás siker

Bemutatom Gruicsné Sümegi Évát, aki 14 kg-ot fogyott le a 4 hónapos Reg-enor kúra alatt

Évára az interneten találtam rá, mikor megtudtam, hogy Szabó Szigfrid Bajára látogat, és ő az esemény főszervezője. Azonnal feltárcsáztam és érdeklődtem az előadás iránt.

Sajnos, a bemutatóra már nem fértem be, mert a meghívott 70 vendég helyett több mint 100-an szerették volna megismerni a Reg-Enort és feltalálóját.

Megdöbbenve tapasztaltam ezt a hatalmas érdeklődést, ezért kértem Évát, hogy hadd találkozzunk személyesen is. Készségesen állt a rendelkezésemre, és egy hét múlva már a lakásán találkoztunk. Kiderült, hogy édesanyámék utcájában lakik, és ő már gyerekkorom óta ismer engem.

Kellemes és vidám beszélgetésünk alatt minden kérdésemre megkaptam a választ és még aznap délután megrendelte nekem a Reg-Enor-t.

Már a diéta elkezdése után nem sokkal, a tapasztalataim magasan túlszárnyalták elvásásaimat. Ezek a tények sürgettek abban, hogy ezt másnak is meg kell ismerni. Kértem Évát, hogy ő is mesélje el saját történetét.

 

 

Reg-Enor fogyás - Gruicsné Éva

Mindenképp olvassátok el ezt a kis vidám cikket, mely annyira visszaadja Éva vidám és segítőkész személyiségét és az ő sikertörténetét >>>

 

Motiváló kisestélyivel: kisebb súly és vérnyomás

A bajai Gruicsné Sümegi Éva a célkitűzésnek egy sajátos formáját választotta, amikor belekezdett a Reg-Enor kúrába.

Hűtőfeliratok, álomfal és célfüzet helyett kirakta a kedvenc, legcsinosabb ruháját hálószobája szerkényére, amit évek óta nem tudott felvenni a nehezebb időkben felszedett súlyfelesleg miatt.

Elhatározta: szilveszterre bele fog fogyni! Akkor még nem remélte, hogy a kilók mellett a higanymilliméter is csökkenni fog.

 

Kacsacomb-kúra??

Reg-Enor fogyás kacscombbalA kihívás ugyanis – kell-e mondani az eredmények láttán – sikerült. Pedig a döntésig is hosszú út vezetett számára.

Sógora hatvanadik születésnapján akadt meg a szeme egy régen látott hölgyrokonon, s először nem tudta, mi rajta a furcsa. Aztán rájött: a karcsúsága.

De vajon mitől néz ki ennyire jól Gyöngyi? – tette fel először magának, majd az érintettnek a kérdést. A válasz hihetetlen volt számára: a kacsacomb-kúrától… Azt most nem idéznénk, mit mondott erre történetünk főhőse…

 

Súlyos döntés a súlyvesztésért

De, mivel szavahihetőnek ismerte rokonát, s tudta róla, hogy inkább enni szeret, mint mozogni, kíváncsivá tette a furcsa, „húsos-zsíros diéta”.

Este már a világhálót bújta a Reg-Enor diéta kapcsán, ám az átmeneti pénztelenség okán kellett még pár hét, hogy elővegye régről megmaradt hitelkártyáját, hogy 3 üveg Reg-Enor árával megterhelje. De megtette, mert érezte: ez egy valódi lehetőség a fogyásra, az újrakezdésre.

 

Nekiesett a kúrának – és az ajtófélfának

Az első meglepetés akkor érte, amikor szinte nekiesett az ajtófélfának néhány hét elteltével, minden átmenet nélkül. Tudni kell róla, gyermekkorától kezdve szed magas vérnyomására gyógyszert, mondhatni, betegségtudattal élte egész eddigi életet, s mindenkori környezete az agyvérzéstől féltette.

Miután megtámaszkodott, elgondolkodott: abbahagyja? Ám bevillant neki az a sok korábbi tapasztalat, amit a Biocom terméke kapcsán olvasott, s emlékezett rá, hogy többen mintegy „mellékhatásként” beszámoltak arról, hogy a vérnyomást is normalizálta náluk a kúra. (Megjegyzés: Nem állítjuk, hogy a Reg-Enor a magas vérnyomást gyógyítja, valószínű a fogyás következménye a vérnyomás csökkenés is. A cikkben egyedi megtapasztalások szerepelnek.)

Éva állítja: semmi egyebet nem tett, mint hogy betartotta az étrendi előírásokat, s persze szedte hozzá az étrend-kiegészítőt.

 

A ruciba belefért, mínusz tizennégy!

Reg-Enor fogyás történetS persze el ne felejtsük, a negyedik hónap végére leadott 14 kilót, 82-ről indulva, s hatvannyolc kilósan belefért szilveszterkor a „motivációs” ruhába, melyet már félidőben megsejtett, hiszen átlagban heti egy kilós fogyást produkált. S közben mintha kicserélték volna: energikusabb lett, visszajött az életkedve, önbizalma.

 

Eredményre siker – követi sok ember

S mivel mindez ragyogott róla, egyre többen szólították meg, s kérdeztek rá szemmel látható javulásának okára. Ő pedig először óvatosan, majd egyre bátrabban mondta a történetét, majd az ösztönző tanácsait. Így lett Éva a Vass-ágon, Pintér-Pámer Kriszta távoli szponzoráltjaként a Biocom egyik új hálózatvezetője. De ez már egy másik történet, melyről azt mondja: igazi áldás, korábban nem tervezett siker. Ő már a Reg-Enor-os eredménnyel is elégedett lett volna három évvel ezelőtt…

 

Kezd el Te is a változást most!

Szívesen segítek!

Ajánlókóddal törzsvásárlói áron lehet hozzájutni a termékekhez. Ez a legkedvezőbb vásárlási lehetőség!

sikeres méregtelenítés

 

Ajánlókódért és bővebb tájékoztatásért keress az elérhetőségeimen >>>>>

 

Ferencz Ildikó

Hívj!   +36 30 560 7121

 

Mentés