Reg-Enor fogyás Várhalmi Margitka

 

 

Lagzi Lajcsi és Margitka?? Mi lehet a kapoRegEnor diéta fogyás - Lagzi Lajcsics közöttük???

Ne gondoljatok semmi rosszra, de kitalálhatjátok! …hát persze, hogy a RegEnor!

Margitkával a fogyi-klubban találkoztam először. Már ott magával ragadt a nyílt és vidám egyénisége.

Finom regenoros sütivel lepett meg bennünket, hogy megkóstolhassunk egy új finomságot, amit bárki könnyen elkészíthet, ha erős vágyat érez az édes íz után, a fogyókúra alatt.

 

 

Később rákerestem Margitkára a közösségi oldalon, és nagy meglepetésemre már facebook-os ismerősök voltunk. Igen, nekem is sok az ismeretlen ismerős, ezen a népszerű közösségi hálózaton… Nyomban ráírtam e kedves hölgyre, hogy szeretném publikálni sikeres regenor fogyás tapasztalatát, mert szemmel láthatóan sokkal karcsúbb és csinosabb most, mint a régebben megosztott fényképein.

Nem okozott csalódást, és azonnal igent mondott a felkérésemre. Szívesen segített abban, hogy jó és esetleg rossz tapasztalataiból, mások is okulhassanak.

 

 

„Ismét a húsz évvel ezelőtti ruháimban járhatnék!”

Ez volt Margitka legmegdöbbentőbb mondata, és több régi ismerőse szerint is, valóban nagyon megfiatalodott!

Olvassátok hát el, a vele készült beszélgetést:

 

KedReg-Enor tapasztalatokves Margitka! Mikor és hol hallottál először a RegEnor-ról?

Margitka: Körülbelül egy évvel ezelőtt böngészgettem a net-en és ráakadtam egy fényképre, ahol láttam, hogy Lagzi Lajcsi milyen szépen lefogyott. Gondoltam magamban, hát ezt még nem próbáltam! Itt egy új lehetőség!  És azon nyomban regisztráltam is a BIOCOM oldalán, hogy megrendelhessem első kúrámra a RegEnor italt. Gondoltam, egy próbát megér! Nem mondhatok mást, a hatás szenzációs volt!

 

 

 

Hogy érted ezt, hogy szenzációs volt?

Margitka: Rohantak a kilók! Először két hónapig folytattam a kúrát. Már az első héten lement azt hiszem 3 kg. A következő hetekben is folyamatos volt a fogyás. A 2. hónap végére már 9 kg súlyfeleslegtől szabadultam meg. Döbbenet volt!

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

Betartottad szigorúan az étrendet?

Margitka: Igen, betartottam és szigorúan az étrendi előírások szerint étkeztem. Nem bűnöztem semmit, nem volt kihágás! De meg is volt az eredménye!

Pontosan emlékszem a dátumra is. Április 8-án kezdtem a fogyókúrát és június 9-én fejeztem be, amikor másnap kirepültem gyermekeimhez Amerikába. De a repülés nem volt kellemes élmény, mert olyan gyomorgörcsöt kaptam az óceán fölött, amit nem kívánok senkinek. Mert ugye elfogadtam a légi-kísérők által felszolgált ételeket. Tyű, ez kemény volt!

 

Ezért azt tanácsolod másoknak, hogy fokozatosan álljanak vissza a tiltott ételek fogyasztására?

Margitka: Mindenképp! De én azt gondolom, hogy a RegEnor étrendet akár folyamatosan is lehet tartani. Felfogható egy életmódváltásnak is. De ha gyümölcsöket vagy tejtermékeket is szeretnénk fogyasztani a diéta után, csakis lépésről-lépésre álljunk át! Ez nagyon fontos!

 

regenor-sikeres-fogyas

Ezen a csodálatos képen maga Várhalmi Margitka fiatalon és 47 kg-osan.. Nagyon szép pár! 🙂

Tudod, én egész életemben fogyókúráztam. Ezen a képen itt az ebédlőasztalom felett 47 kg voltam. Mióta férjnél vagyok minden évben pont egy kilót híztam. Így sikerült elérnem a bűvös 90 kg-ot. Amiből mostanra 76 kg lett, de sajnos jelenleg épp stagnál a fogyás.

Bár azt mindenképp meg kell említenem, hogy teljesen átalakult az alakom. Súlyom most egy ideje nem mozdult, mégis a ruháimon észreveszem, hogy egyre bővebbek. Már szinte az egész ruhatáramat le kellett cserélnem. Már az a ruha is hatalmas rám, amit még Amerikában, az első kúrám után vásároltam. Most készülök épp varrónőhöz vinni szűkítésre.

 

 

 

Margitka! Tapasztaltál-e valamilyen kellemetlen hatást a kúra megkezdése után?

Margitka: Sajnos igen, fejfájást! De mivel szigorúan elfogyasztottam napi 2-3 liter folyadékot, ez nemsokára megszűnt. Megemlíteném még, hogy felerősödtek az ízületi problémáim is, de ez is rendeződött kb. két hét elteltével.

 

De muszáj arról is beszélnem, hogy a RegEnor kúrát megelőzően időnként magas volt a vérnyomásom – tudod a sok stressz miatt. Bár gyógyszert soha nem szedtem rá.  Viszont amióta Reg-Enor kúráztam teljesen rendeződött ez a tünet is, azóta soha nem szökött magasra a vérnyomásom. (Fontos figyelmeztetés: bármilyen betegség esetén, mindenki forduljon kezelőorvosához, a RegEnor ital NEM gyógyhatású készítmény!)

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

Az emésztésedet befolyásolta-e a készítmény?

Margitka: Igen abszolút! A diéta előtt inkább az volt a gond, hogy bármilyen váratlan helyzetben szaladnom kellett a mellékhelyiségre. Ez is igen kellemetlen tudott lenni. Most jellemzőbb a székrekedés, de természetes szerekkel, mint pl. a Natu-Lax, abszolút kezeltem ezt a problémát is. És idővel az emésztésem is normalizálódott.

 

Végül, mit tanácsolnál, azoknak, akik most fognak bele a diétába?

Margitka: A legfontosabb, hogy tartsák be az előírt étrendet, mert lehet, hogy vannak, akik akkor is fogynak, ha egy kicsit bűnöznek, de ha biztos és látványos eredményeket szeretnének, akkor igenis le kell mondani egyes finomságokról a kúra ideje alatt. Higgyétek el, megéri!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ezúton szeretném megköszönni Várhalmi Margitkának, hogy fogadott az otthonában és készségesen segített abban, hogy megmutathassuk, van megoldás! Van egészséges lehetőség arra, hogy kisebb vagy nagyobb súlyfeleslegtől bárki viszonylag könnyen megszabadulhasson. Olyan ételeket lehet fogyasztani a Reg-Enor diéta alatt, ami a magyar étkezési szokásokkal abszolút összhangban van, ezért ennyire egyszerű a betartása.

 

sikeres méregtelenítés

Kedvezményes vásárlási lehetőségről kérj bővebb információt ITT >>

Szívesen segítek!

Ferencz Ildikó

+36 30 560 7121