Reg-Enor fogyás, Sikeres fogyás

“Nem veszíthetsz semmit, csak a felesleges kilókat és a régi ruhatáradat!”

 

 

A szülés után 20 kg maradt rajtam…

sikeresfogyas-feketeszabina

Szabina fogyás előtt – Szabina fogyás után 🙂

Bemutatom Fekete Szabinát 28 éves kétgyermekes anyukát, aki már sok-sok fogyókúrán van túl, de tartós eredményt eddig csak a Reg-Enor kúrával ért el.

Nagy súlyt sikerült „letornáznia”, és most boldog, hogy végre jojó effektus nélkül tarthatja az elért formáját.

 

 

Voltam már 95 kg is…

Beszélgetésünk során mesél sokféle fogyókúrájáról, amik ideiglenesen segítettek rajta.

Megesett, hogy a mérleg sokkal többet mutatott már pár héttel azután, hogy a diétáját abbahagyta. A visszahízás mumusa folyamatosan riogatta őt….de ennek mára már vége!

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

Jelen állapot:

Szabina a diétájának kezdetén 86 kg volt, jelenleg 66 kg-ot mutat a mérleg, de a VÉGSŐ CÉL a 60 kg-os testsúly elérése. Mondhatnánk, hogy könnyű neki, mert még fiatal, de ha elolvassátok a vele készült interjút kiderül, hogy a kezdet nem volt annyira kecsegtető.

 

Szabina, honnal hallottál erről a furcsa zsíros diétáról?

Sikeres fogyás - jojó nélkülSzabina:  Először az interneten futottam bele, de személyesen egyik kollégámtól, Csabától hallottam róla. Akkoriban még én is a postán dolgoztam és Csaba többször érdeklődött, hogy hogyan állok a fogyókúrámmal.

Én csak panaszkodni tudtam, hogy nem igazán megy vagy ha igen, akkor sokkal több kiló jön vissza, mint amit kínkeservesen leadtam. Na ekkor javasolta a Reg-Enrot-t, hogy próbáljam ki.

 

Mi győzött meg téged?

Szabina:  Először is láttam, hogy Csaba milyen sokat fogyott, és nála nem tapasztaltam, hogy visszahízott volna, miután abbahagyta a Reg-Enor ivását. Megtetszett, hogy nincs jojó effektus.

Ezenkívül ami megfogott, a diétához társuló un. magyaros étrend. Mert amiket eddig ismertem, azok általában mediterrán jellegűek, amik nem csak költségesek voltak, de nehezen tudtam beszerezni az alapanyagokat is. Vagy pedig salátára épült az egész fogyókúra, amit télen ugye elég nehéz betartani.

 

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

Hány kilóról indultál?Sikeres fogyás - Fekete Szabina

Szabina: Mikor belefogtam 86 kg-ot mutatott a mérleg és jelen pillanatban 66 kg vagyok.

 

 

 

Minden kezdet nehéz!

Húúú a 20 kg-os fogyás igen látványos eredmény! Mesélj az kezdetekről egy kicsit!

Szabina:  A kezdet nem volt túl kecsegtető! Egy hónapig meg sem mozdult a súlyom, pedig minden szabályt követtem és betartottam.

Szerencsémre Csaba biztatott és a neten is sok történetet olvastam arról, hogy mindenkinél másképp hat a RegEnor. Az áttörést az 5. hét hozta meg, amikor beindult sőt utána már látványos volt a fogyás!

 

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

Mikor fogtál bele a Reg-Enor kúrába?

Sikeres fogyás - sonka tojásSzabina:  Pont Húsvétkor, mert Csaba azt mondta, hogy az ünnepi menü – sonka, tojás – kiválóan passzol a RegEnor étrendhez.

Be is tartottam minden előírást egészen júliusig, amikor a gyümölcsszezon miatt két hónapos szünetet tartottam. Addig pontosan 14 kg-ot veszítettem a súlyomból.

 

 

 

 És szünet alatt nem volt jojó effektus?

Szabina:  Nem, most nem! Ettem gyümölcsöt, néha fagyit és a két hónap alatt mindösszesen másfél kiló ingadozott rajtam, ami szeptember elején el is tűnt, ahogy ismét indult a Regenor kúra – igaz egy kis bűnözéssel, mert a kávémat édesítővel, de kávétejszínnel is iszom.

 

Hűha!!! Hát ez nem kis kihágás!!!

Szabina:  Nem, de ennek ellenére a súlyom az utóbbi két hónap alatt még 6 kg-ot csökkent. Nem vagyok édesszájú, de ha sütök  a családnak, akkor eritrit-et használok cukor helyett.

 

Tapasztaltál-e mellékhatást a diéta alatt?

Szabina:  Szerencsére nem! Nem volt semmi gond, de az is igaz, hogy én a napi 5-6 liter vizet megittam, ami igen kedvezően hatott a tisztulásomra.

 

Sikeres fogyás Szabina

“Ruhaméretem XL-esről M-es méretre csökkent…”

A család hogy fogadta ezt a nem szokványos diétát?

Szabina:  Párom örömmel, mert végre nem kellett külön alapanyagokat vásárolnom magamnak. Nem kellett külön főznöm magamra, nagyjából azt ettem amit a család többi tagja.

Elhagytam azokat az ételeket, amik tilosak a fogyókúra alatt, a kenyeret meg ugye pirítottam.

Anyósom eleinte szkeptikus volt, de látva az eredményeket ő is issza már a Reg-Enort, és eddig 6kg-ot le is dobott. Nincs mese, az eredmények magukért beszélnek, így a családom is jól fogadja.

 

 

Közérzeted milyen volt a Reg-Enor kúra során?

Szabina:  Bevallom az első hónapban kicsit csalódott és szomorkás voltam, mert nem akartak menni a kilók. De utána megváltozott minden! És most sokkal energikusabb vagyok, könnyebb a munka is.

A héten fog elfogyni az utolsó üveg Reg-Enor-om. Ismét tartok egy kis szünetet az ünnepek miatt. De a kenyeret továbbra is pirítani fogom, zsírral készül az ünnepi menü, tejtermékeket eddig sem igazán kedveltem, kivéve a kávémban. Nem vagyok édesszájú, nassolni is csak néhány tej- és glutén-mentes ropit ropogtattam el.

Ja és januártól újból indul a fogyókúra, mert a végső cél 60 kg, pont ennyi voltam, mikor 7 évvel ezelőtt megismertem a párom. Terveim szerint ezt laza két hónap alatt elérem!

 

 

sikeresfogyas-ruhacsere

Vágj bele! Csak a ruhatárad veszítheted!

Szabina:  Férjem, családom támogat és örülnek az átváltozásomnak. Ruhaméretem XL-esről M-esre csökkent, nadrágméretem 4 számmal lett kisebb, de már ez is lötyög rajtam.

 

 

Mit tanácsolsz Szabina azoknak, akik csak most ismerkednek a diétával?

Szabina:  Azt, hogy vágjanak bele nyugodt szívvel! Veszíteni nem fognak semmit csak a felesleges kilókat és a régi ruhatárukat! Én már másodjára cserélem le…de nem utoljára! 🙂

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Menté

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés