Három RegEnor kúra = harminc kiló ledobva!

reg enor fogyas korsos csabaBemutatom Korsós Csabát, akinek több, mint 30 kg-ot sikerült fogyni a Reg Enor, no meg a saját elszántsága, kitartása segítségével.

Csaba 34 éves, nős, két gyermekes családapa. Falujában szinte mindenki ismeri, fontos szerepet tölt be a közösség életében, ugyanis kézbesítőként dolgozik a helyi postán.

Fogyásának messze híre ment! Így szereztem én is tudomást róla. A Fb-on – hát hol máshol – felvettem vele a kapcsolatot és pár üzenetváltás után, már személyesen is találkozhattunk otthonában.

Bevallom első látásra el sem tudtam hinni, hogy valamikor több mint 125 kg-ot nyomott. Egy igen magas, vékony és igen jóképű (lányok meg ne forduljon a fejetekben….! nős ember..!!! 🙂 ) fiatalember fogadott, majd egy kellemesen hűs ásványvíz mellett el is kezdtük a beszélgetést.

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

„Világ életemben szívesen fogyasztottam a szalonnát”

 

Reg Enor fogyás

Diéta előtt – Diéta után

Én: Csaba, hogy született meg a fogyókúra gondolata, és miért pont akkor?

Csaba: Úgy kezdődött az egész, hogy a helytelen táplálkozás következtében, szinte észrevétlenül felmentem közel 130 kg-ra. Nagyon megéreztem a terhet, mert a munkámhoz szükség van a lábaimra, bringán ülök egész nap. A térdem, a bokám már nagyon fájt.

A Reg-Enor-t közel két éve ismertem meg édesanyám ismerősei által. Nagyon megtetszett az a diéta, amit ez megkíván. Nagyon kedvelek mindenféle zsíros kaját, úgymond mindent szeretek, amiről eddig azt hittem, hogy rossz vagy egészségtelen.

Világ életemben szívesen fogyasztottam a szalonnát, a zöldségeket. Szerencsére a zöldségféléket jobban is kedvelem, mint a gyümölcsöket, úgyhogy teljesen „feküdt” nekem ez a Reg Enor étrend.

Kipróbáltam hát, és az első körben rögtön leugrott 10 kg. Nagyon örültem neki! Bár betartottam a szabályokat, valahogy mégsem vettem komolyan az egész fogyókúrát.

Én: Hogy érted, hogy nem vetted komolyan, hisz betartottál minden előírást?

Csaba: Igen, de még sem éreztem, hogy korlátozva lennék.

Én: Ez mekkora időszakot ölelt fel?

Csaba: Kb 3 hónapot, igen azt hiszem!

Utána érdekes módon semmi nem jött vissza, bár nagyjából tartottam a Reg Enor-os éteredet. Utánaolvastam, hogy melyek a lúgosító ételek és azokat fogyasztottam folyamatosan.

Én ezeket a Reg Enor –os kúrákat vagy a disznóvágáshoz, vagy pedig a nyár kezdetéhez igazítottam, mikor indult a zöldségek szezonja.

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

 

sikeres fogyás - reg enor

Házasság előtt – Házasság után 🙂

 

A zöldborsó, ami nekem nagyon bejön és a cukkini. Ezeket kombináltam mindenféle füstölt finomsággal. Emellett meg fogytam, fogytam folyamatosan.

A második kúrára most pontosan nem is emlékszem, de akkor is épp 10 kg ment le rólam. Szintén 3 hónapos volt az az időszak. Igazság szerint nem naplóztam az eseményeket.

Én: De mégis kb. mennyi idő telt el az 1. és a 2. kúra között?

Csaba: Minimum fél év. Pont a disznóvágástól a nyárelőig.

 

sikeres fogyas reg enor

 

CÉL >> 2 számjegyet mutasson a mérleg!

Csaba: A legutolsó kúrámra viszont pontosan emlékszem. 2016. január 09-én kezdtem el az első üveg Reg Enor –omat, és május 10-én fogyott el az utolsó üveg.

Itt az volt a cél, hogy 100 kg alá menjek. És ma munka után, tudtam, hogy riport lesz, megméredzkedtem és pontosan 93,6 kg vagyok.

Én: Hűűű ez fantasztikus!!!

Csaba: Igen, nagyon elégedett vagyok! Tudod, már problémát okozott a cipőbekötés, a lábköröm-vágás, de szinte minden, amikor meg kellett mozdulni. Most nem is oly rég a gyermekem óvodás ballagását végigálltam, minden panasz nélkül. Nem lett csupa víz az ingem, mint annak előtte. Sokkal jobban érzem magam!

Ami a legszuperebb, hogy május 10 után miután elfogyott a Reg Enor, azóta is folyamatosan csökken a súlyom, az étrend betartása miatt.

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

A rizs, ami a gyengém!

Én: Akkor mondd el légyszi, hogy miket fogyasztasz?

Csaba: Reggelire általában pirítóst és rengeteg tojást is eszem. Az összes zöldség és az összes hús is jöhet. Mindig az épp szezonális ételeket fogyasztom. A rizs, ami még a gyengém, de szerencsére ezt a diéta engedélyezi. Van, hogy a kenyeret is rizzsel váltom ki.

Nagy örömömre a feleségem is partner ebben az új egészséges táplálkozásban. Gyakran készít bulgurt vagy kölest köretnek. Mindketten nagyon kreatívak vagyunk a konyhában, fantasztikus ízek jönnek elő.

 

sikeres fogyas reg enor

 

„Én a cukkini és a WOK nagymestere vagyok”

Én: Ezek szerint Te is szoktál főzni?

Csaba: Természetesen! Én a cukkini és a wok nagymestere vagyok! Ja és egyértelmű, hogy mindent zsírral készítünk.

Csak egy mellékinformáció: Vietnámi csüngőhasú malacokat tartunk, hobbi szinten. Annak ugye rengeteg a zsírja, rengeteg a szalonnája. Pont!

Úgyhogy nekem annyira összevág ez a Reg Enor és ez az új életmód, hogy azt kell mondjam, hogy a legjobb! És, hogy emellett lefogytam több mint 30 kg-ot, nagyon-nagyon boldog vagyok! Nagyon Örülök neki!

 

Összegzés, tapasztalat:

Csaba: Három Reg Enor kúra 3x -10kg gyötrelmek nélkül. Fél év kihagyásokkal és közben még apróbb súlycsökkenésekkel. Bármikor újrakezdeném. Valójában ez már életformánk lett és örülök, hogy a feleségem is abszolút partner volt nekem ebben is!

Azoknak, akik szeretik a hagyományos magyar kosztot, és épp fogyni szeretnének, a Reg Enor kúrát jó szívvel ajánlom!

sikeres méregtelenítés

Ha kedvet kaptál Te is, még a kúra előtt  vedd fel velem a kapcsolatot a siker érdekében!

Vagy bővebb információért, iratkozz fel hírlevelemre most!

Ferencz Ildikó

Hívj: +36 30 560 7121

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés