fogyás reg enor diétával

E-mail: magyarosdieta01@gmail.com

Telefonon  vagy >>>

+36 30 560 7121

Telefonos egyeztetés után személyes kapcsolatra is van lehetőség az ország bármely területén.

Mentés

Vagy üzenj itt, hamarosan válaszolok!

Elfogadom az Adatvédelmi irányelveket

Reg-Enor kúra után mondták…

“Három Reg-Enor kúra 3x -10kg gyötrelmek nélkül. Fél év kihagyásokkal és közben még apróbb súlycsökkenésekkel. Bármikor újrakezdeném. Valójában ez már életformánk lett és örülök, hogy a feleségem is abszolút partner volt nekem ebben is!”
Korsós Csaba , Bátmonostor
“Ne higgyetek benne! Próbáljátok ki, és csináljátok végig! Fejben döntsétek el, hogy mi a célotok vele. Nem kell hatalmas áldozatokat hozni, de egy kis lemondással nagy eredményeket érhettek el. Számomra ez a pár hét egyáltalán nem volt nehéz, inkább kellemes. És ahogy jöttek az eredmények, annál lelkesebbé váltam. Nem bántam meg, jó döntés volt!
Steiner Gyöngyi, Felsőszentiván
“Mivel nálam szkeptikusabb ember nem nagyon lehetett, mert tényleg nem nagyon hittem, hogy zsír fogyasztása mellet ennyire lehet fogyni, de mégis adtam magamnak egy esélyt. Ezért nektek is azt tanácsolom, bármennyit próbálkoztatok is eddig, legyetek nyitottak és adjatok egy sokadik esélyt magatoknak!”
Ragadics Ferencné Erzsike, Nagybaracska
“Rohantak a kilók! Először két hónapig folytattam a kúrát. Már az első héten lement azt hiszem 3 kg. A következő hetekben is folyamatos volt a fogyás. A 2. hónap végére már 9 kg súlyfeleslegtől szabadultam meg. Döbbenet volt!”
Várhalmi Margit, Baja
“Vágjatok bele nyugodt szívvel! Veszíteni nem fogtok semmit csak a felesleges kilókat és a régi ruhatáratokat! Én már másodjára cserélem le…de nem utoljára! ?”
Fekete Szabina, Bátmonostor
“A null-diétát hanyagoljátok, mert úgyis vissza fogtok hízni!!! A Reg-Enor kúrában épp az volt a nagyszerű, hogy eddig életemben még sosem ehettem ennyit. Igaz, meg kellett válogatni, hogy mit. Ha van elég fantázia, akkor az étrend sem fog unalmassá válni.
A fiam meg is jegyezte: Micsoda szemétség! Anya Te zabálsz és fogysz? Na, erről ennyit…”
Tollar Katalin, Zalaszentmárton