Belecsapnál a Reg-ENor diétába?

Nézzük mik az előnyök és mik a hátrányok?

Minden jó, ha vége jó, így szól a mondás…

Ezért most a sort kezdjünk a hátrányokkal. Nem térek ki mindenre, csak a legfontosabb szempontokra.

 

 

 

Reg-Enor diéta hátrányok:

RegEnor diéta hátrányok

  • Mint minden diétának, így a Reg-Enor kúrának is vannak szabályai. A siker attól függ, mennyire tartjuk be az előírásokat. Valamit, valamiért! Neked is tenni kell érte! Ha nem szereted a korlátokat, ez bizony nagy hátrányt jelenthet számodra.

 

  • Ha tej nélkül nem tudod elképzelni az életed, ez a kúra NEM neked való! A tej köztudottan nyákosítja a beleket, ezért van a szigorú megkötés, miszerint bármilyen tejtermék fogyasztása TILOS a kúra időtartama alatt!

 

  • A gyümölcsökkel kapcsolatos megszorítás veri ki legtöbbeknél a biztosítékot. De erre az erjedési folyamatok meggátolása és a magas cukortartalom miatt van szükség.

 

  • Apropó! Cukor, mint drog. Ma a legnagyobb függőséget az édesség jelenti! Ezért ilyen nehéz lemondani róla. Van, akinek ez a legnehezebb feladat és visszatartó erő a kúrával kapcsolatban.

 

  • Alkohol! Még ha nem is vagyunk alkoholisták, de felnőtt emberek igen. Ha társasági életet élünk, sok esetben nagy hátrányt jelent az alkoholtilalom. Még akkor is, ha mértékkel fogyasztottunk eddig belőle. Barátokkal egy hideg sör, vagy ünnepi ebédhez a jó vörös bor igen jól tud esni, ezért hiánya próbára tehet minket.

 

 

 

Reg-Enor diéta előnyök:

RegENor diéta előnyei

  • Igaz, hogy vannak megszorítások, de éhezni nem fogunk a kúra alatt. A zsír mely alapköve a diétának, sok energiát ad anélkül, hogy elnehezítene minket. A legtöbben arról számolnak be, hogy frissebbek és vitálisabbak amióta isszák a Reg-Enor-t és követik az előírt étrendet.

 

  • Nem kell külön főzni a családnak és magunknak. Ha az ételeket a megengedett összetevőkkel készítjük el, szinte majdnem mindent ehetünk. Egyszerűen csak kerüljük a tiltott dolgokat. Pl. levesbe magunknak csak húst és zöldséget teszünk, a tészta kimarad. Viszont nem kell kétféle levest főzni.

 

  • Reg-Enor természetes összetevői révén, nem szükséges szünetet tartani. Addig folytatható a kúra, amíg el nem érjük a kívánt állapotot.

 

  • Viszont bármikor meg is szakítható a diéta, ha az élethelyzetünk úgy kívánja. (Például, ha olyan helyre utazunk, ahol nem tudnánk betartani az étkezési szabályokat. ) A Reg-Enor nem gyógyszer, nincs semmiféle hozzászokás!

 

 

  • És ami talán a legnagyobb előny az, ha betartunk egy-két fontos szabályt a kúra után is, akkor hosszútávon tartható az elért súly, nincs visszahízás, nincs jojó effektus!

 

 

sikeres méregtelenítés

Ha kedvet kaptál, még a kúra előtt kérj bővebb információt  ITT! >>>

Ferencz Ildikó

Hívj: +36 30 560 7121