RegEnor diéta fogyás

 

RegEnor életmód:

Sántha Zoltán életében is eljött az a pillanat, amikor életmódot kellett váltani. Zoli 38 éves fiatalember, egy 4 éves kisfiú édesapja, informatikusként dolgozik a fővárosban.

A többéves irodai munka bizony megtette hatását…olyannyira, hogy a mérleg már 117 kg-ot mutatott. Mégsem a túlsúly, hanem inkább az abból fakadó egészségügyi probléma okán döntött a Reg-Enor diéta mellett.

 

 

 

RegEnor dieta riport

 

Zolit telefon kérdeztem a kúra részleteiről:

Miért épp a Reg-Enor?

Zoli:   Ez érdekes, mert már régebben is hallottam a Reg-Enor-ról, sőt egy barátomat láttam, miként fogyott le, mégsem érdekelt akkoriban a kúra. Mikor hazalátogattunk Bátmonostorra szüleimhez – és összefutottunk Csabával – én csak azt láttam, hogy ez a gyerek lassan elfogy… kérdeztem is, hogy mit csinál, de igazából nem voltam motivált abban, hogy kövessem példáját.

Majd nem sokkal később egy kellemetlen tünet kapcsán (zúgott a fejem), mikor háziorvosom megmérte a vérnyomásom, ami 150-160 között mozgott, megijedtem!

Elhatároztam, hogy lefogyok. Na ekkor megkerestem ismét Csabát, hogy hogy is van ez a Reg-Enor kúra?

Elmesélt mindent részletesen, és én is elolvastam, amit lehetett az étrendről, hisz ez a kulcsa mindennek!

 

RegEnor rendelés

 

 

RegEnor fogyás - Sántha ZoliÉs mit gondoltál a diétáról?

Zoli:   Azt, hogy ez nem egyszerű!!! Főleg a tejtermékek tilalma miatt. Imádom a sajtokat. De próbaként egy hetet tartottam csak a diétát a Reg-Enor ital nélkül és már akkor éreztem, hogy hát ez jó!

A gyümölcsök hiányától is féltem, de a citrommal nagyon jól elvoltam. Minden reggel kifacsartam egy egész citromot és megittam éhgyomorra. Ezt ajánlom másoknak is!!!

Teljesen áthidaltam ezeket a „problémákat”. Ami még nagyon jó volt, hogy nem voltam kimondottan éhes, mint más diétáknál. Nem éreztem, hogy koplalnom kellene. Szerintem abszolút tartható ez az étrend, akár egy évig is.

 

Mikor kezdted inni a Reg-Enor-t?

Zoli:  Pontosan 2017. október 01-én. Törzsvásárlói áron szerezte be a feleségem és szigorúan 4 hónapig ittam betartva a szabályokat.

 

 

Vanília fagyi vagy zsír?RegEnor fogyás zsírrel

Mit szólt a környezet?

Zoli:    A munkahelyen bizony komplett bolondnak néztek…na mindegy! Mert, amikor az ételem nem tartalmazta a megfelelő zsiradékot, akkor én még hozzákanalaztam egy kis kacsazsírt.

Először csak figyelték, mi lehet az üvegben. Én azt mondtam, hogy vanília fagyi. El is hitték, de mikor bele akartak kóstolni, azért elárultam, hogy ez bizony zsír! Jó lett volna látni azokat az arcokat…

A rokonok ismerősök, meg mind azt kérdezték: beteg vagy Zoli, hogy így lefogytál??? Hát én egyáltalán nem éreztem magam betegnek, furcsa volt ez a reakció…

Az apósom, aki orvos, először nem hitte el, hogy nem gyógyszerrel fogyok. Ezért megmutattam neki az üveget, hogy mit is tartalmaz a RegEnor. Kicsit furcsállta a dolgot, na meg, hogy zsírral diétázom. Bár a józan esze tiltakozott, a szemének hinnie kellett. 🙂

 

 

 

regenor siker - mérlegelésÉs a mérleg sem hazudott!!!

Zoli:   117 kg-ról indultam, az első 10 kg-ot úgy fogytam le, hogy semmit nem mozogtam…

Viszont a mérleg nem hazudott, mert a mutató csak ment folyamatosan lefelé. Nem értettem…azt hittem, hogy a mérleg meghülyült….vagy én???? De szerencsére egyikünk sem… 🙂

Viszont, volt, amikor pár hétig stagnált a súlyom, én egyáltalán nem ijedtem meg. Olvastam, hogy másoknál is így van ez. Következetesen folytattam a diétát, és egyszer csak újból beindult a fogyás és mínusz 16 kg-ig meg sem állt. Most 101 kg vagyok.

Újból rám jön az összes régi ingem – amiket már rég ki akartam dobni. Sőt az esküvői öltönyöm is bő már. A derékszíjamon kellett egy új lukat fúrni, mert lötyögött rajtam. Szóval a változás igen látványos volt.

 

 

RegEnor dieta fogyas

 

“A zsír helyét most az izom váltotta fel!”

Meddig ittad a Reg-Enor-t?

Zoli :  4 hónapig megszakítás nélkül! Én 15 ml-el kezdtem. Így ittam két hónapig, majd utána vettem vissza 10 ml-re. Minden tökéletesen működött. Ja és megittam minimum napi 3 liter vizet is.

 

 

Mi változott az életedben?sikeres fogyás RegEnor-ral

Zoli:    Húúú nagyon sok minden! Mi a 10. emleten lakunk.  Eddig, ha két emeletet mentem fel, teljesen kifulladtam, kapkodtam a levegőt. Most minden egyes alkalommal gyalog megyek a 10-re.

A munkahelyemre – ami 8 km-re van tőlünk – gyalog járok. Hazafelé sok esetben futva teszem meg ezt a távot. Kb. 50 perc futva és kb. 50 perc tömegközlekedéssel is.

Sokkal energikusabb vagyok. A magas vérnyomásom, az első mínusz 10 kiló után megszűnt és vele együtt a fejzúgásom is.

Nem cipelem már azt a +16 kg-os zsákot. Pont a kisfiam súlyát sikerült leadnom. Mikor a vállamra veszem, eszembe is jut, hogy ő egy édes teher, viszont a túlsúlyom nem volt az!

És amit nem említettem, hogy a súlyvesztéssel a derékfájásom is tovatűnt. Régebben időszakonként előjött, és pl. ezért sem tudtam futni. Most a leadott kilók óta teljesen elfejtettem, hogy valaha is volt ilyen problémám.

Ezen kívül kondizni is elkezdtem, szeretnék a fiamnak jó példa lenni. A zsír helyét most az izom váltotta fel.

De nem vagyok a végcélnál. Most épp szünetet tartok, de augusztus 01-től egy új kúrába kezdek. A 185 cm magasságomhoz 100 kg alatti testsúlyt szeretnék, amit el is fogok érni!

 

 

Mit mondanál azoknak, akik még nem ismerik a RegEnor kúrát?

Zoli:    Elsőként azt, hogy tartsák be az előírt étrendet! Ez a kulcs a sikerhez!

Ne ijedjen meg senki, ha a diéta alatt megáll a fogyás, kövessék az előírásokat mert újból be fog indulni.

Bár a kúra elején én sem mozogtam semmit, mégis mentek lefelé a kilók. Mégis azt ajánlom, hogy idővel be kell iktatni valamilyen rendszeres testmozgást, akár egy félórás gyalogolás is sokat számít.

Aztán, arra is érdemes odafigyelni, hogy időben megigyuk a Reg-Enor-t. És legyünk kitartóak, mert a környezet sok esetben szívesen elcsábítana egy-egy sütivel vagy más tiltott finomsággal. Ilyenkor bizony szükség van önfegyelemre, nem mások miatt, hanem magunk miatt.

Úgy látom, hogy az én akaraterőm elismerést vívott ki rokonaim, barátaim és munkatársaim szemében is!

 

Igen, így gondolom én is!  Szívből gratulálok és köszönöm az interjút!

 

 

sikeres méregtelenítés

Bővebb információért, kedvezményes vásárlásért ITT küldj üzenetet! >>>

Reg-Enor diéta - visszahívás

Vagy visszahívásért KATTINTS a fenti KÉPRE!

Ferencz Ildikó

  Hívj: +36 30 560 7+36 30 560 7121