regenor hatása

 

A RegEnor hatásmechanizmusa:

 

A RegEnor hosszú-láncú fehérjéket tartalmazó folyadék.

 

Hatásmechanizmusa alapján, hozzájárul ahhoz, hogy valamennyi belső elválasztási mirigy munkájának segítségével, segít kioldani a káros anyagokat az artéria, véna, nyirokrendszerből és a sejt közötti állományból. Ezek a káros anyagok, mikor feloldódnak, a véráramba jutnak.

A véráramból a salakanyagok a keringés által eljutnak a májhoz, melyet kényszerítenek egy óriási mennyiségű epetermelésre. Tehát nem szokványos, hanem nagy mennyiségű epe termelésére.

Amikor az epehólyag megtelik, ez a folyamat leáll. Ahhoz, hogy ne álljon le ez a folyamat, hanem továbbra is termelődjön az epe, üríteni kell az epehólyagot.

Az epehólyagot legjobban leüríteni állati zsírral lehet. Növényi zsírok nem segítik az epesavak leürülését.

 

Tehát állati zsír nélkül a Reg-Enor semmit sem ér! Ez nem csak tapasztalat, hanem előírás! Ezért nem lehet a kúra alatt olajat, margarint, olajos magvakat fogyasztani. Ez a Reg-Enor kúra fő alapszabálya!

 

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

Mit kell tenni annak, aki igazán fogyni szeretne a Reg-Enor kúra alatt?

 

Szabó Szigfrid szerint, aki igazán fogyni szeretne a Reg-Eor kúra alatt, annak mindenképp oda kell figyelni arra, étkezésenként (főétkezésenként) a 20-30 g kacsa-liba vagy sertés zsírt, illetve szalonnát (zsírszalonnát) be kell vinni a szervezetébe.

 

Zöldségeket akár nyersen, akár párolva, főve, sütve fogyaszthatjuk. Nagyon fontosak, mert alacsony a kalóriatartalmuk, viszont tartalmaznak mindenféle ásványi sót, vitamint és nyomelemet. Rostban gazdagok, ami az anyagcserére igen pozitív hatással bírnak.

 

Zöldségek közül kimondottan jó a brokkoli, a karfiol a bimbós kel, kelkáposzta, spenót, sóska.

 

Nagyon fontos az is, hogy vigyünk be egy kis sót. A gyomorsav töménysége és a jobb emésztés miatt célszerű sózni az ételt.

 

Természetes, hogy ha minél kevesebb kalóriát viszünk be a fogyás annál gyorsabb. Így energiát a saját zsírunk felbontódásából nyerünk, melyet a máj feldogoz és energiává alakít.

 

Emésztési problémák esetén, és a hasi zsírok bontására, Szabó Szigfrid a Reg-Enor kúra kiegészítéseként ajánlja a Digest Complex emésztőenzim kapszula fogyasztását, legalább 2-2,5 hónapig. (Adagolása reggelihez 2, ebéd és vacsorához 1-1 kapszula). Ez nagy segítség a zsíroldásban.

 

Amire még hangsúlyt kell fektetni az, a megfelelő mennyiségű víz ivása. Mert a feltaláló szerint legfőképpen a szűrt, tisztított víz segíti ezt a méregtelenítési folyamatot.

 

Ha érdekel a RegEnor kúra, küldj üzenetet ITT! >>>REg-Enor étrend

Vagy bővebb információért, iratkozz fel hírlevelemre most!

Ferencz Ildikó

+36 30 560 7121