Reg-Enor vélemények orvosoktól, kúrázóktól és szkeptikusoktól

Reg-Enor vélemények orvosoktól, kúrázóktól és a szkeptikusoktól

Reg-Enor vélemények sokszínűségén nincs mit csodálkozni, hisz már a hozzákapcsolódó diéta is többeknél kiveri a biztosítékot. A zsíralapú étrend az átlagember számára még mindig egyenlő az elhízással. Ezért semmiképp ne lepődjünk meg, ha valaki átverésre gyanakszik, ha azt hallja, hogy „mellékhatásként” még fogyni is lehet a kúra alatt.

 

 

Orvosi szemmelReg-Enor orvosi vélemények

Az orvosi vélemények is hasonlóképp megosztóak. A Biocom berkein belül és kívül is dolgoznak olyan orvos szakemberek, akik alátámasztják a zsír létjogosultságát az egészséges étrendben. Sőt támogatják a mindennapi állati zsírbevitelt, elismerve az anyagcserében betöltött fontos szerepét.  De szép számmal akadnak olyan orvosok, akik ma is a növényi olajat helyezik előterébe a zsírral szemben.

 

 

Kúrázók véleménye

A leghitelesebb, legértékesebb vélemény azonban, azoktól származik, akik becsülettel végigvitték a Reg-Enor diétát, betartva annak minden előírását. Ők nem csupán érveket és ellenérveket hangoztatnak, hanem valós tapasztalatokat és eredményeket tudnak felmutatni.

 

Persze hazudnék, ha azt állítanám, hogy a Reg-Enor mindenkinek való. Hisz más a vércsoportunk, más a felépítésünk, ezenkívül más ételeket fogyasztunk szívesen és nem utolsó sorban az életvitelünk is eltérő. Ja, és amit nem is említettem, hogy másként gondolkodunk.

 

 

Vagyis, ha már eleve nem értesz egyet a Reg-Enor étrenddel, ha nem fogyasztod szívesen állati eredetű zsírt és nem vagy nyitott erre a forradalmian új lehetőségre, semmiképp ne erőltesd magadra! De akkor sem való számodra, ha ugyan egyetértesz a módszerrel, de nem tudod következetesen betartani a szabályokat. Mert nem elég csupán inni a Reg-Enor italt, a hozzátársított diétát is követni kell.

Elárulom, hogy vannak, akikben nagy az elhatározás a változásra. Hisznek is a módszerben, de folyamatosan esznek a tiltott ételekből, és mégis fogynak. Szabó Szigfrid erre azt mondja: ők a szerencsés kivételek! A nagy többségnek, nem szabad így hozzáállni a Reg-Enor programhoz, ha a legjobb eredményre törekszünk.

 

 

Reg-Enor szkeptikusok

És van még egy réteg, aki soha nem próbálta, soha nem volt tapasztalata, de a régi hitrendszerre építve támadja a Reg-Enor-t és ellenzi a „regenoros ételek” (zsírral készült) fogyasztását.

 

Reg-Enor elkötelezettek

Szerencsére mi, akik nyitottak vagyunk egy olyan étrendet követni, ami nagyszüleink konyháját idézi, jó példaként inspirálhatunk másokat is. És talán a véleményünk is többet vet a latba, mint aki a dogmákat és régi hitrendszereket hangoztatja.

Ennek ellenére meggyőzni sem szeretnék senkit arról, hogy csak a Reg-Enor diéta az egyetlen üdvözítő út a változáshoz. Viszont egy csodálatos lehetőség annak, aki vissza tud térni a gyökerekhez és hajlandó betartani egy-két előírást, ami segít abban, hogy jobb legyen mind a közérzete, mind a külső megjelenése is.

 

 

Kinek NEM ajánlom a Reg-Enor kúrát?

Azoknak,

  • akik nem hisznek a módszerben, csak valaki rábeszélte őket,
  • akik nem belső indíttatásból szeretnének változni, fogyni, hanem külső ráhatás miatt,
  • akikben belső ellenállás van a zsír fogyasztásával szemben, és csak a diéta kedvéért erőltetnék magukba,
  • akik kizárólag a Reg-Enor-tól várják a változást, de az étrendet nem tartják be,
  • és végül azoknak sem, akinek nagy epeköve van, mert ez kizáró ok, a Reg-Enor programban.

 

Tehát akad vélemény pozitív is negatív is. A legtöbb ember – engem is beleértve –nem tartja nehéznek az étrend követését, de az is igaz, hogy bármilyen diétába kezdünk, valamiről le kell mondani. Kérdés, hogy ez mennyire fáj nekünk, és mit nyerünk vele.

Ezeket kell mérlegre tenni, és utána meghozni a döntést!

 

 

sikeres méregtelenítés

Bővebb információért, kedvezményes vásárlásért ITT küldj üzenetet! >>>

Ferencz Ildikó

  Hívj: +36 30 560 7121