Sikeres fogyás Reg-Enor-ral

 

 

Fiatalság, energia, tűz és csábítás…

RegEnor fogyásCímszavakban ennyi Kati sikertörténete a – kicsit több, mint 4 hónapos – RegEnor kúra után.

A 41 éves 3 gyermekes anyuka nem csak 20,5 kg-mal lett könnyebb, de években is majdnem ennyit fiatalodott. Gyermekei büszkén állítják, hogy „új anyukát” kaptak. De férje sem panaszkodhat, hisz olyan mintha lecserélte volna a régi asszonyt egy sokkal fiatalabbra és még el sem kellett válnia hozzá. 🙂

 

Katival nyáron beszéltünk utoljára, a kapcsolatot a FB-on tartottuk. Hangja akkor még kicsit bizonytalan és kétkedő volt. De most a telefonon készült riport alatt éreztem azt a kirobbanó energiát, vidámságot és elégedettséget, ami szinte sütött az éteren keresztül.

Fantasztikus NŐ, fantasztikus kisugárzással!!!

 

 

Volt, hogy napi egy kefiren éltem…

Nem csigázom tovább a kedélyeket, ismerjétek meg Katalin történetét! Kezdjük rögtön a költői kérdéssel:

Kati miért kezdtél bele a diétába?Reg-Enor fogyás

Kati: Örök életemben probléma volt a súlyommal. Hol kevesebb, hol több, de mindig volt súlyfeleslegem. 128 kg volt a csúcs, amit a mérleg mutatott. Ez 2007-ben volt. Ekkor egy nagyon drasztikus és egészségtelen kúrával 7 hónap alatt lefogytam 51 kg-ot. Ez azt jelentette, hogy az első hónapban ledobtam 20 kg-ot úgy, hogy naponta egy kis doboz kefirt ettem két részre elosztva, ebédre és vacsorára.

 

 

Akkor ez koplalás volt a javából!

Kati: Igen, ez szó szerint koplalás volt! De amikor elértem a súlyom, igencsak eleresztettem magam és jöttek vissza a kilók is lassacskán. Így 2014-re már ismét 128 kg-on állt a mutató. Majd shake-ekkel kezdtem fogyózni. Eljutottam a 116 kg-ig. Onnantól kezdve nem mozdult a súlyom se le, se föl. Pedig odafigyeltem, mert szénhidrát-csökkentett ételeket ettem, tornáztam is akkoriban.

 

 

regenor-italIdén nyáron mikor 114 kg körül lehetett a súlyom, rosszul voltam, nem éreztem jól magam. És ekkor olvastam a Reg-Enor-ról a FB-on. Csatlakoztam is egy csoporthoz, ahol gyűjtöttem folyamatosan az infókat. Figyeltem, hogy hogy haladnak a csoport tagjai. Mit esznek, hogyan esznek, és receptek is cserélődtek a tagok között.

Két hónapot agyaltam azon, hogy megpróbáljam-e. Nem ismertem a Reg-Enor hatásmechanizmusát, és mint egészségügyes nagyon szkeptikus voltam a módszerrel kapcsolatban.

Majd ezután beszéltem veled, nem is tudom mi győzött meg, de akkor beregisztráltam és június 21-én elkezdtem a kúrámat.

 

Mik voltak az első tapasztalatok?

Kati: Az első hetet bizony fejfájás, lábdagadás, rossz közérzet jellemezte. De mondtam magamnak, hogy kitartok és szerencsére ezek a kellemetlen tünetek 5-6 nap után el is tűntek nyomtalanul.

 

 

Pajzsmirigy alulműködés esetén működik a RegEnor diéta?

fogyókúra sikeresenA fogyás beindult azonnal?

Kati: Igen! Már az első héten 4,5 kg ment le annak ellenére, hogy pajzsmirigy alulműködésem van – gyógyszert is szedek rá. Ez volt a legnagyobb heti súlycsökkenésem! Képzelheted mennyire felvillanyozott! Hatalmas motiváció volt ez nekem! Aztán már csak heti 1- max. 2 kg-ot fogytam.

 

Nálad nem volt stagnálás?

Kati: Dehogyisnem! Volt három hét, amikor teljesen megállt a fogyás. De akkor is rendületlenül csináltam, betartottam mindent. És volt olyan hét – menszesz idején – amikor több volt a súlyom, mint az előző héten. Ekkor nagyon megijedtem!

Olvasgattam a többieket is a csoportban, ahol mások is írták, hogy létezik ilyen. De biztattuk, bátorítottuk egymást. Úgyhogy nem volt gond, szerintem ezért is tartottam ki, és tudtam, hogy meg lesz az eredménye. Így is lett, hisz a 4,5 hónap alatt 20,5 kg-ot dobtam le.

 

 

Légyszi mondj pontos adatokat!

Kati: A kúra kezdetén pontosan 114,6 kg-ot mutatott a mérleg. Most 94,1 kg a súlyom úgy, hogy egyáltalán nem éheztem ezekben az időkben, és fantasztikusan éreztem magam! Ruhaméretem az 50-ről 46-ra csökkent, de a végső cél a 42-es méret.

Mérlegelés mindig kedden volt, és a naptáramba feljegyeztem mindent. Be volt írva a testsúly, has-körfogat, comb-körfogat, csípőméret. Gyakorlatilag mindent dokumentáltam.

 

 

RegENor fogyás

Kati férjével a kúra előtt. És a kúra után büszke fiával. 🙂

Csináld! Próbáld ki! Legfeljebb hízol még két kilót…

 A család a környezet mit szólt ehhez a furcsa zsíros diétához? Nem mondta, hogy mekkora hülyeség??

Kati: De a férjem abszolút hülyeségnek tartotta, de mégis azt mondta, hogy „ csináld, próbáld ki, legfeljebb hízol még két kilót”!

A főnököm, aki belgyógyász főorvos, szintén szkeptikus volt a módszerrel kapcsolatban – de ugye a tények makacs dolgok… és így -20,5 kg után, már ő is kénytelen hinni a szemének. Már megbeszéltük, hogy ünnepek után ő is velem együtt fog Reg-Enor-ozni.

 

A „hagyma” kikerült a hálószobából…

RegEnor fogyásKati: A családom hihetetlenül örül a sikeremnek! A gyerekek kaptak egy új anyukát, a férjem egy új, fiatalabb feleséget úgy, hogy még el sem kellett válnunk hozzá! Sőt a tűz ismét fellobbant közöttünk…

Ahogy a Szigfrid is mondja „a hagyma kikerült a hálószobánkból”! Annyira igaza van!!! De annyira igaza van!!

Így nem csak én, de a férjem is motivált…. Már kérdezte is, hogy mikor érkezik az újabb Reg-Enor csomag?

Eredetileg azt terveztem, hogy most szünetet tartok és az ünnepek után folytatom. De bevallom, hiányzik az a jó közérzet és az energia, amit a kúra adott nekem. Ezt a férjem is érzékelte, ezért is mondta: Anya! Ezt a kúrát folytatni kell!!!

 

Ezt a mínusz 14-15 kg-ot még tavaszig lezavarjuk!

És a tágabb környezet? Ők hogyan követték az átváltozásodat?

Kati: Ez érdekes, mert a többiek csak találgatnak, mennyit fogyhattam. Hallom a pletyiket, 30kg-ról beszélnek…., tehát ez a -20,5 kg látványra sokkal többnek tűnik. Ettől csak még boldogabb vagyok!

Főnököm is rákérdezett reggel: Kati mennyi vagy? 80? Húúú de jó lenne! De akkor egye fene, ezt most kitűztem célnak! Akkor ezt a mínusz 14-15 kg-ot még jövő tavaszig lezavarjuk!

 

Micsoda szemétség! Anya Te zabálsz és fogysz?

Végül mit mondanál a kételkedőknek????RegEnor fogyás -Tollar Kati

Kati: Azt, hogy a null-diétát hanyagolják, mert úgyis visszahíznak!!! Én is szkeptikus voltam, de miután nagyon sokat diétáztam egész életemben, mindig az volt a gondom, hogy sok mindenről le kellett mondani és nagyon-nagyon keveset lehetett enni.

De a Reg-Enor kúrában épp az volt a nagyszerű, hogy eddig életemben még sosem  ehettem ennyit. Igaz, meg kellett válogatni, hogy mit. Ha van elég fantázia, akkor az étrend sem fog unalmassá válni. Szinte mindent el lehet készíteni zsírral is, úgymond regenorosan.

A fiam meg is jegyezte: Micsoda szemétség! Anya Te zabálsz és fogysz? Na, erről ennyit…

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2016 Ildikó Ferencz