Reg-Enor fogyás tapasztalat

A fogyás akadályai

Épp az előző cikkemben írtam, azokról a tényezőkről, melyek feltétlen szükségesek ahhoz, hogy sikeresen elérjük az áhított formát. Mégis akadnak olyanok, akik állítják, hogy a diéta  – akár a RegEnor diéta – minden egyes elemét betartják, mégsem fogytak egy dekát sem…sőt!…a mérleg többet mutat, mint a fogyókúra kezdetén.

Háááát ez valóban kétségbeejtő helyzet!

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

 

Mik lehetnek az okok???reg-enor fogyás

Vannak fizikai okok, és mint minden problémának vannak lelki okai is. Mindkettőre oda kell figyelni!

Ahhoz, hogy beinduljon, a fogyás fel kell gyorsítani az anyagcserét! Ezt elérhetjük több mozgással, többszöri étkezéssel és tehetjük olyan táplálék-kiegészítővel is, mint pl. a Reg-Enor. De a leghatásosabb, ha mindegyik fegyverünket bevetjük.

 

 

Mozogj!

miért nem fogyok, Reg-Enor diéta fogyás

 

Ha pl. el kezded fogyasztani a RegEnor-t és betartod az előírt diétát, de a várva várt eredmények még mindig nem jelentkeznek, akkor igenis kezdj el többet mozogni! Ne csak azon töprengj, hogy mikor indul be a fogyás

Ha nagyon nagy a súlytöbblet, akkor többet sétálj a friss levegőn, esetleg kocoghatsz is. Vagy ha az ízületeidet szeretnéd kímélni, akkor járj úszni. Válassz olyan mozgásformát, amit hosszútávon is szívesen végzel.

 

Járj utána!

  • Derítsd ki, hogy nincs e valamilyen egészségügyi problémád! Van-e ételallergiád?
  • Lehet, hogy számodra a vércsoport szerinti étkezés hozza a  várva várt eredményt?

Erre csak akkor tudod meg a válaszokat, ha utánajársz. Mert ha a szándékod elég erős ahhoz, hogy megszabadulj a feles kilóktól, akkor ne elégedj meg azzal, hogy nekem nem működik! Kérj tanácsot, keresd, kutasd a megoldást, mert az mindig van, csak meg kell találni!

 

A RegEnor-ra ne, mint csodaszerre gondolj (bár én így teszek), hanem mint egy mankóra, mely segíti a tisztulási és súlycsökkentési folyamatokat.

A megoldás Te vagy! Mert mind a gondolkodásodban, mind az étkezésedben és mind az életviteledben változtatnod kell! Nem elég egy üveg RegEnor és a kilókat máris elfújta a szél!

 

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

És végül nézzük a legfontosabbakat, a lelki okokat, hogy miért nem indul be a fogyás???

 

  • Gondolkodjunk el rajta, miért jó ha kövérek maradunk? Miért jó nekünk ez az állapot? És miért fogyaslelkiokairagaszkodunk hozzá?
  • Nem vagyok pszichológus, ezért Jacques Martel pszichoterapeuta „ Lelki eredetű betegségek lexikona” c. könyvéből idézek:

 

 

„SÚLY TÚLSÚLY lelki okai:

Az a zsírtöbblet, amelyet a testem (a belső világom) és a külvilág közé felhalmoztam, azt jelzi, hogy tudat alatt el akarom magam szigetelni, vagy belém szorultak, bennem rekedtek bizonyos érzelmek,amelyeket látni sem akarok. A kövérségemmel egy bizonyos védelmet keresek, a súlytöbbletet a gondolataimmal fokozatosan halmozom fel. Szakadék van köztem és a külvilág között. Így akarom elrejteni magamban a sebezhetőségem miatt kialakult bizonytalanságot, és így akarom elkerülni, hogy megjegyzésekkel sértsenek meg, vagy olyan, főként szexualitással kapcsolatos helyzetbe kerüljek, ami kellemetlen számomra.

 

Túlsúly annak is lehet a következménye, hogy mindent birtokolni akarok. Egoista vagyok, és bizonyos érzéseket nem vagyok hajlandó elengedni. Kövérség esetén lehet szó az egyensúly felborulásáról, vagy a környezetemmel szembeni lázadásról, esetleg olyan helyzetekre, mozzanatokra történő reagálásról, amelyeket látni sem akarok, vagy amelyekre nem szívesen emlékezem.

 

Az élelmiszer érzelmi táplálékot jelképez számomra. Mértéktelenül eszem, hogy az érzelmi űrt betöltsem, vagy kompenzáljam a sikert, ami engem érzelmileg „elszigetel”. Valószínűleg mind érzelmi, mind anyagi téren bizonytalanságban élek, és tudat alatt arra van szükségem, hogy elraktározzak dolgokat, nehogy bármiben hiányt szenvedjek. A hiányérzet eredetét valószínűleg a gyermekkoromban kell keresni. Főként az édesanyámmal lehet kapcsolatos, mivel ő jelképezi számomra a közvetlen kapcsolatot a táplálékkal és a túléléssel (szoptatás).

 

reg-enor fogyásA kövérség gyakran érzelmi sokk vagy nagy veszteség következménye, a megélt hiányt, ürességet,igen nehezen viselem. Gyakran előfordul, hogy egy szeretett személy eltávozása, elvesztése miatt érzem bűnösnek magamat.

 

Keresem életem célját, valami jót szeretnék véghez vinni. Nehezen találom, foglalom el helyemet a világban a szavaim vagy a cselekedeteim által, ezért a testemmel akarok teret nyerni magam számára. A kinézetemmel, külsőmmel kapcsolatosan is alulértékelem magam.

 

Egy kisebb „tökéletlenség”, testi hiba, vagy pár felszedett kiló számomra hatalmas jelentőséggel bír, és már nem vagyok képes meglátni és értékelni magamat. Mivel minden figyelmemet a hibákra összpontosítom, a testem erre csak még több hibával, előnytelenséggel és súlyfelesleggel fog reagálni, hogy ráébredjek arra, mennyire szigorú vagyok magammal szemben, és mennyire sokat ártok magamnak a negatív gondolatokkal.

 

A diétával kombinált testmozgás nem lesz elegendő, rá kell ébrednem a túlsúlyom valódi okára. Legyek akár gyermek, akár felnőtt, mindenképpen tudatosítanom kell magamban, hogy elutasítom saját magamat. Az is lehet a benyomásom, hogy korlátozott vagyok az életem bizonyos aspektusaival szemben, vagy azzal kapcsolatosan, amit el akarok érni.

 

Ez a korlátozottság érzése lesz a testem „kiterjesztésének”, és túlsúlyának az oka. Ha olyan ember vagyok, aki felhalmozza az érzelmeit vagy a dolgait (tárgyak), akkor a testem szintén erre fog törekedni, zsírok formájában. Megtanulom kifejezni az érzelmeimet, elismerni az értékeimet és lehetőségeimet.

 

Most már tudom, hogy minden űrt, amelyet magamban érzek, betölthetek szeretettel, és magammal szembeni pozitív gondolatokkal. Saját magam és mások elfogadásával, a szeretettel, amivel körülveszem magam, megszabadulok a kínról és az ilyesfajta védekezés szükségességétől.”

***********************************************

….Nem is tudom, mit írjak ezek után….Azt, hogy kérlek, ne vedd magadra, vagy azt, hogy igenis vedd magadra a fent leírtakat. Mindenki járjon el saját belátása szerint!

Írásom azért született, hogy segítsek, nem azért, hogy megbántsalak. Vedd kezedbe az irányítást! Dönts el, hogy mit szeretnél! Ne kifogásokat keress, hanem megoldásokat! Addig meg sem állj, amíg el nem érted a célodat!

Kívánom, hogy sikerüljön Neked!!!

sikeres méregtelenítés

Bővebb információért, kedvezményes vásárlásért küldj, üzenetet most!

Vagy, iratkozz fel hírlevelemre ITT >>>

Ferencz Ildikó

Hívj!   +36 30 560 7121

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés