Reg-Enor fogyás - nőiesség

Mert a nőiesség belülről fakad!

 

 

Sikeres Reg-Enor fogyás

Mindig örömmel hallgatok olyan hölgyeket, akik nem mondanak le arról a kisugárzásról, amivel mi nők eredendően születünk.

Ha megfigyelünk egy csöpp kislányt, aki a tükör előtt játszik, láthatjuk mennyire fontos a szépség az ő kis életében is. Akkor miért ne lenne ez lényeges később, akár hány évesek is vagyunk?

Gyakran lelkünk nyugalmához, kiegyensúlyozottságához elég pár mínusz kiló. Mert ha jobban tetszik a kép, mellyel szembesülünk nap mint nap, elégedettség és büszkeség tölti el lelkünket.

 

 

 

 

Ezért is készítettem riportot Évával (60 év ) mert, ahogy telt az idő, és ahogy jöttek a Reg-Enor kúra eredményei, egyre vidámabb hangot hallottam a telefon keresztül.

 

 

Olvassátok el Kocsis Lajosné Éva (Esztergom) Reg-Enor sikertörténetét!Reg-Enor diéta siker

Mi volt az a pont Éva, amikor eldöntötted, hogy átformálod testedet-lelkedet?

Éva:   Tudod az utóbbi években szerencsére nyugodtabb lett az életem. De ez azzal járt együtt, hogy többet nassolgattam. Azt ettem, amit én szeretek. Úgy ettem, ahogy én szeretem, és bizony 2 év alatt felszedtem több mint 10 kilót.

Tavaly szeptemberben nyaralni voltam, és amikor visszanéztem a fürdőruhás képeimet, azt éreztem, hogy ez valami szörnyű!!!

 

 

A Reg-Enor-ról hol hallottál?

Éva:   Tulajdonképpen a FB-on jött velem szembe. A 40 felett karcsúan, egészségesen oldal egyik posztját láttam meg, majd elolvastam, hogy miből áll ez a készítmény, mit lehet enni és mi az, amit be kell tartani.

 

Mi fogott meg benne?

Éva:   Tetszett, hogy éhezni nem kell.  Jó, vannak megszorítások, de hát ez természetes. Éreztem, hogyha ezeket be tudom tartani, akkor biztos sikerülni fog.

 

 

 

“Megijedtem, hogy mi jöhet ezután…”

Volt-e valami egészségügyi problémád?

Éva:   Nem, nem igazán. Nekem kizárólag a fogyás volt a cél! Ugyanis a felszedett kilók miatt nehezebb volt a mozgás, fáradtabb voltam. Mikor hazajöttem a munkából, általában nem volt kedvem semmihez.

Jöttek az unokák, játszottunk, de nem bírtam úgy felkelni már a szőnyegről, mint régen.

Megijedtem, hogy ha két év alatt 10 kilót híztam, akkor mi jöhet ezután?

 

Reg-enor fogyás Beszélj nekem a kúra első tapasztalatairól!

Éva:   Már az első benyomásom az volt, hogy sokkal jobban érzem magam. Nem vagyok úgy felfújódva, mint ahogy máskor szoktam, mikor bármit is eszem. Több energiám lett, kezdtem jobban aludni, nem voltam olyan fáradt.

 

Mellékhatások???

Éva:   Nekem nem volt!  Pedig olvastam, hogy sokaknak hasmenése vagy épp székrekedése volt, de nálam semmi kellemetlen tünet nem jelentkezett.

 

 

“A három évvel ezelőtti ruháimba gyönyörűen beleférek!”

Elárulod, hogy hány kilóról indultál? Milyen ütemben fogytál?

Reg-Enor fogyás

Éva:   Mikor a kúra elején ráálltam a mérlegre, akkor 70,5 kilót mutatott, de voltam már 72 is.

 

Én az első két hónapban majdnem heti 1kg-ot fogytam szép fokozatosan. Majd ezután két hétig stagnálás következett. Beszéltünk is akkor veled, hogy folytassak mindent ugyanúgy, ahogy eddig. Úgyis tettem, és szépen megindult újból a fogyás lassan, de biztosan.

 

 

 

Jelenleg 60,5  kg vagyok. Még egy üvegem van, amivel nem kérdés, hogy el is érem a kitűzött 60 kg-os súlyt.

A kúrát szeptember 25-én kezdtem és most január 20-án mínusz 10 kg-nál tartok. Tehát havi 2,5 kg-ot sikerült szép egyenletesen leadnom.

Ruhaméret?

Éva:   Ó hát a 3 évvel ezelőtti ruháimba gyönyörűen beleférek! A jelenlegi XL-L-es méretet M-esre cseréltem. Most a 38-as rucikba is kényelmesen érzem magam.

 

 

Reg-Enor diéta fogyás

 

“A RegEnor mellett nem hiányzott az édes íz”

Nehéz volt betartani az étrendet?

Éva:  Nekem nem, mivel ezeket az ételeket én mind nagyon szeretem. Zöldséget rengeteget fogyasztottam már régen is, most is ugyanúgy. Köreteknél átálltam a bulgurra, a kölesre, néha a rizstésztára, köles-tésztára. Szóval nem okozott különösebb gondot az étrend.

Talán csak a gyümölcsök hiányoztak néha, de mivel a grapefruitot én kimondottan kedvelem, így ez sem volt probléma.

 

Mennyire voltál éhes a kúra alatt?

Éva:   Egyáltalán nem! Sőt néha úgy kellett magamra szólnom, hogy egyek már valamit. Nekem teljesen elment az étvágyam. Nem voltak olyan rohamaim, mint régen, mikor megettem volna a „fél hűtőt.”

Érdekes, mert régen nagyon kívántam az édességet, a  fagyit, a sütiket, de a Reg-Enor mellett nem hiányzott az édes íz.

 

Reg-Enor fogyás

“Nem kell neked 60 évesen manökennek lenni!”

Környezeted tudta, hogy mibe vágtál bele?

Éva:   Igen, a munkahelyemen tudták. A fogadtatás vegyes volt. Volt, aki kételkedett, és óva intett, hogy ez nem lesz jó nekem, ne csináljam.

Volt olyan is aki azt mondta: „Nem kell neked 60 évesen manökennek lenni!”

Bennem is voltak kétségek az elején, de mivel már az első héten éreztem, hogy húúú hát ez működik, lelkesen kitartottam.

És amikor már látták az eredményeket, akkor ők is belelkesültek, és ki akarták próbálni.

 

És a mozgás??

Éva: Nem igen mozogtam…kivéve a plank, amit mindennap végzek, eljutottam a 2-3 percig. Ezenkívül a buszmegállótól a munkahelyig és hazáig gyalogolok. Más különösebb sportot nem űzök.

Bőröm így is szép maradt, hisz a súlycsökkenés nem történt hirtelen. Lassan, de biztosan mentek lefelé a kilók.

 

 

Reg-Enor diéta - szerelem

“Nyitottabb lettem… 🙂 “

Mennyire változott meg az életed?

Éva:   Ó hát teljesen!

Sokkal vidámabb vagyok. Amióta belefogtam a RegEnor diétába, csak zenét hallgatok, szinte szárnyalok.

Most a vége felé büszke vagyok magamra, a kitartásomra és az elért eredményemre! Nyitottabbnak, magabiztosabbnak és sokkal nőiesebbnek érzem önmagam.

A korom nem igen érdekel, az csak egy szám, semmi több. Úgy érzem visszakaptam fiatalos vitalitásomat, energiámat, ezáltal a kisugárzásom is más lett. Legalábbis a visszajelzések ezt mutatják… 🙂

Egyedül élek, ezt én választottam. Régen minden közeledést hárítottam. Volt bennem egy gátlás a felszedett kilók miatt. Most úgy érzem, hogy nyitottabb lettem…talán egy új kapcsolatra is…ki tudja?

Jajj, ezt nagyon jó hallani! Még egy utolsó kérdés…

 

Mit üzensz a szkeptikusoknak???

Éva:   Saját tapasztalatomból kiindulva én csak azt mondhatom, hogy vágjon bele bárki, aki változtatni akar az életén! Egyrészt mert, erőlködés, vagy önsanyargatás nélkül szépen, kényelmesen, nagyon jó eredményeket lehet elérni.

Másrészt a változás kívül-belül érzékelhető lesz, garantálom!  MINDENKINEK AJÁNLOM, EZT JOBBAN, MINT BÁRMI MÁST!