RegEnor tapasztalatok, tanácsokReg-Enor Diéta tapasztalatok:

(Riportalanyaim tanácsai azoknak, akik még nem ismerik a kúrát. A fényképek hitelesek, a nevek valódi személyt takarnak. Az oldalon található képek lementése, másolása, más oldalakon való felhasználása TILOS!!!)

RegEnor fogyás

Nekem bejött, mégis csak azoknak ajánlom, akik el tudják fogadni az étrendet. Akik megértik, hogy itt mindent zsírral kell elkészíteni, mert anélkül nem lesz eredmény! És nem lesz rossz tapasztalat sem!

És ha nem tudnak lemondani a tiltott ételekről – mint tejtermékek, vagy a gyümölcs – akkor nincs értelme belevágni!

Viszont én vagyok az élő példa, hogy a RegEnor diéta működik! És ha nekem sikerült, akkor ez bárkinek sikerülhet, mert eddig semmilyen más módszerrel nem tudtam ezt elérni!”

Mornailla Melinda, Bázakerettye

RegEnor diéta fogyás

Akik még nem ismerik a RegEnor kúrát, azoknak elsőként azt mondom, hogy tartsák be az előírt étrendet! Ez a kulcs a sikerhez!

Ne ijedjen meg senki, ha a diéta alatt megáll a fogyás, kövessék az előírásokat mert újból be fog indulni!

Bár a kúra elején én sem mozogtam semmit, mégis mentek lefelé a kilók. Mégis azt ajánlom, hogy idővel be kell iktatni valamilyen rendszeres testmozgást, akár egy félórás gyalogolás is sokat számít.

Aztán, arra is érdemes odafigyelni, hogy időben megigyuk a Reg-Enor-t. És legyünk kitartóak, mert a környezet sok esetben szívesen elcsábítana egy-egy sütivel vagy más tiltott finomsággal. Ilyenkor bizony szükség van önfegyelemre, nem mások miatt, hanem magunk miatt.

Úgy látom, hogy az én akaraterőm elismerést vívott ki rokonaim, barátaim és munkatársaim szemében is!”

Sántha Zoltan, Budapest

Reg-Enor fogyás

“Saját tapasztalatomból kiindulva én csak azt mondhatom, hogy vágjon bele bárki, aki változtatni akar az életén! Erőlködés, vagy önsanyargatás nélkül szépen, kényelmesen, nagyon jó eredményeket lehet elérni.  MINDENKINEK AJÁNLOM, EZT JOBBAN, MINT BÁRMI MÁST!”

Kocsis Lajosné Éva, Esztergom

Reg-Enor tapasztalatok

“Közérzetem sokkal jobb lett, vérnyomásom normalizálódott a fogyás után. Ahogy csökkent a súlyom, egyre többen – a gyengébbik nemből – észrevettek.

Sőt bókoltak nekem olyanok, akik eddig a látókörömben sem voltak. Vagy inkább megfordítom – én nem voltam az ő látókörükben! Őszinte leszek, jól esett! Férfiasabbnak, magabiztosabbnak érzem magam.

Büszke vagyok, hogy 9 hónapig folyamatosan tartottam a kúrát. Önbizalmam nőtt, amit vezetőként is jól kamatoztatok.

Ezért mindenkit arra biztatok, hogy legyen nyitott és próbálja ki a Reg-Enor diétát! Ha attól félnek, hogy majd éhezni fognak, akkor nagy tévedésben vannak!

Én sokkal kevesebbet ettem a kúra alatt, mivel az engedélyezett ételek nagyon laktatóak. Most 4 hónap szünet után újból elkezdem. 193 cm magasságomhoz a célom valahol 110-120 kg között van.

Szerintem megéri belevágni! A visszajelzések is ezt mutatják….! :)”

Váradi Levente, Szekszárd

Reg Enor fogyás tapasztalat

“Három Reg-Enor kúra 3x -10kg gyötrelmek nélkül. Fél év kihagyásokkal és közben még apróbb súlycsökkenésekkel. Bármikor újrakezdeném. Valójában ez már életformánk lett és örülök, hogy a feleségem is abszolút partner volt nekem ebben is!”

Korsós Csaba , Bátmonostor

reg enor dieta tapasztalatok

“Ne higgyetek benne! Próbáljátok ki, és csináljátok végig! Fejben döntsétek el, hogy mi a célotok vele. Nem kell hatalmas áldozatokat hozni, de egy kis lemondással nagy eredményeket érhettek el. Számomra ez a pár hét egyáltalán nem volt nehéz, inkább kellemes. És ahogy jöttek az eredmények, annál lelkesebbé váltam. Nem bántam meg, jó döntés volt!

Steiner Gyöngyi, Felsőszentiván

Reg-Enor fogyás tapasztalatok- sikeres fogyás

“Mivel nálam szkeptikusabb ember nem nagyon lehetett, mert tényleg nem nagyon hittem, hogy zsír fogyasztása mellet ennyire lehet fogyni, de mégis adtam magamnak egy esélyt.

Ezért nektek is azt tanácsolom, bármennyit próbálkoztatok is eddig, legyetek nyitottak és adjatok egy sokadik esélyt magatoknak!”

Ragadics Ferencné Erzsike, Nagybaracska

Reg-Enor tapasztalatok

“Rohantak a kilók! Először két hónapig folytattam a kúrát. Már az első héten lement azt hiszem 3 kg. A következő hetekben is folyamatos volt a fogyás. A 2. hónap végére már 9 kg súlyfeleslegtől szabadultam meg. Döbbenet volt!”

Várhalmi Margit, Baja

Reg-Enor tapasztalatok - Sikeres fogyás

“Vágjatok bele nyugodt szívvel! Veszíteni nem fogtok semmit, csak a felesleges kilókat és a régi ruhatáratokat! Én már másodjára cserélem le…de nem utoljára! ?”

Fekete Szabina, Bátmonostor

Reg-Enor fogyás tapasztalat

“A null-diétát hanyagoljátok, mert úgyis vissza fogtok hízni!!! A Reg-Enor kúrában épp az volt a nagyszerű, hogy eddig életemben még sosem ehettem ennyit. Igaz, meg kellett válogatni, hogy mit. Ha van elég fantázia, akkor az étrend sem fog unalmassá válni.
A fiam meg is jegyezte: Micsoda szemétség! Anya Te zabálsz és fogysz? Na, erről ennyit…”

Tollar Katalin, Zalaszentmárton

Reg-Enor tapasztalatok

“Tény és való, hogy első olvasatra számomra is meglepő volt az étrend, és azt éreztem, hogy ezt a diétát képtelenség követni. De ha a 12 éves lányom meg tudta csinálni, akkor nekem senki se mondja, hogy ez lehetetlen!

Ezért én a saját tapasztalatom alapján azt mondom, hogy 100% kúra, 100% eredmény.

Vagyis szigorúan 100%-ig be kell tartani az előírásokat, kitartani akkor is, ha megáll a fogyás! Mert ha csak az én eredményeimet nézzük, akkor NEM KÉRDÉS, HOGY MEGÉRI BELEVÁGNI!”

Kovacs Irénke, Vál

Mentés

Mentés

Mentés