Reg-Enor adagolás

 

 

Evés előtt vagy után igyuk meg a RegEnor-t?

Sok helyen lehet olvasni a RegEnor adagolásáról. Van, ahol azt írják, hogy étkezés előtt kell meginni, van ahol azt, hogy étkezések után kell használni a RegEnort.

Ebben, a szerintem is nagyon fontos kérdésben szeretnék rendet tenni most.

 

Szabó SzigfridRegenor tapasztalatok, Szabo Szigfrid – a feltaláló – állásfoglalása

A feltaláló – Szabó Szigfrid – szerint a RegEnor-t általában minden főétkezés után egy-másfél  órán belül ajánlatos meginni.

Ettől egyetlen egy eset a kivétel, mégpedig a reggeli időszak. Ekkor ugyanis választható, hogy éhgyomorra vagy evés után 1-1,5 órán belül isszuk-e meg a RegEnor italt.

Ha éhgyomorra szedjük, akkor az esetleges reggeli kávé és a RegEnor fogyasztása között legalább fél órának el kell telnie!

 

 

Miért kivétel a reggeli “regenor-ozás”?regenor adagolás

Azért, mert a szervezet biológia működése szerint is a reggeli órákban történik a kiválasztás. Ekkor mi magunk dönthetünk arról, hogy étkezés előtt vagy után szeretnénk elfogyasztani a Reg-Enor adagunkat. Ki kell tapasztalni, hogy mikor jobb a hatása.

 

  • Ha Te olyan típus vagy, aki ha kinyitja a szemét, máris nyúl a kávé után, akkor számodra reggel is a hagyományos adagolást ajánlom (étkezés után másfél órával).
  • De ha elsőként, éhgyomorra isszuk meg a Reg-Enor-t és utána van legalább 20perc – fél óránk, hogy várjunk a kávénk elfogyasztásával és/vagy a reggelivel, akkor az éhgyomorra való ivás is tökéletes.

A döntés a Te kezedben van!

 

Gondold végig hogyan tudod beilleszteni a Rege-Enor-t a napi rutinodba. Ha számodra mindkét megoldás jó, tapasztald ki melyik hatásosabb és aszerint folytasd a kúrát!

Ebéd és vacsora után mindig egy-másfél órával vedd magadhoz a Reg-Enor-t!

Mentés

Mentés