Reg-Enor fogyás Kovács Irénke

Sikeres fogyás váratlan fejleményekkel

Érdekes és meghökkentő Kovács Irénke Reg-Enor kalandja. Olyan változások álltak be életébe, hogy most egy sor figyelmeztetést le kell írnom miatta….

 

Először is kedves olvasó, fontos kihangsúlyozni, hogy kizárólag személyes tapasztalatok alapján készült a riport. Hiába a sok egészségügyi változás, betegség esetén mindenki forduljon orvosához! A Reg-Enor nem gyógyhatású készítmény, klinikai vizsgálatok nem igazolják az egészségre gyakorolt hatását!

 

Engem mindenesetre felvillanyozott, amiket hallottam! De ez a beszélgetés is úgy kezdődött, mint a többi…

Én: Irénke, miért kezdted el a Reg-Enor kúrát?

Irénke: Több dolog miatt. Természetesen a túlsúlyom okán is, de a másik indítékom egy 4 éve fennálló allergia, asztma volt.

Ugyanis épp 4 éve egy kullancscsípés után allergia, asztma tüneteitől szenvedtem folyamatosan. Igaz, nem bizonyították, hogy a kullancscsípéssel összefüggésben volt a betegségem tény, hogy a szűnni nem akaró köhögés, nem csak az én életem, de a környezem életét is megnehezítette. Már aludni is alig bírtam. Állandóan fáradt és kimerült voltam.

 

Én: Hol találkoztál a Reg-Enor-ral? És miért gondoltad, hogy segít majd neked?

Irénke: Több FB oldalon olvastam pozitív tapasztalatokat a termékről.  Közben a munkám során, egyik ismerősömmel is valahogy szóba került a Reg-Enor. Elmondása szerint a kúra segítségével, már igen sokat fogyott, és mesélt a kúra más kellemes következményeiről is.

 

Én: Gondolom ez adta meg a kezdő lökést?!

Irénke: Pontosan, mert bevallom első olvasatra én betarthatatlannak ítéltem meg az étrendet. De mivel saját szememmel láttam, hallottam és olvastam már sok-sok sikerről elhatároztam, hogy kipróbálom.

 

Én: És, hogy érezted magad a diéta során?

Irénke: Nagyon jól! Bár az első nap erős fejfájás kínzott. Mint utóbb kiderült, keveset ittam. Miután ezt pótoltam semmi baj nem volt. Napi 1,5-2 liter vízzel mindig kitűnően éreztem magam.

Szerencsés vagyok, mert már az első hét pozitív változást hozott. Sokkal jobb volt a közérzetem, és épp egy héttel a kúra megkezdése után, vasárnap délben lányaim megjegyezték: – „Anya! Ma még nem is köhögtél!”

Természetesen a munkatársaim is azonnal észrevették. Mindenkinek nagy meglepetés volt, hogy a 4 éve fennálló problémám alig egy hét múlva javult, majd teljesen megszűnt. Rendkívüli érzés volt!

 

Amikor anya és lánya együtt Reg-Enor-ozik 🙂

Én: Úgy tudom, hogy kislányod is itta a Reg-Enor-t. Erről mesélnél nekünk valamit?

Irénke: Persze! Két hete Reg-Enor-oztam, mikor kérte, hogy ő is szeretné elkezdeni a diétát. Ő is allergiás volt, bőre pedig ekcémás.

 

Én: Húúú ez nagyon érdekes! Számára hogyan alakult a kúra?

Irénke: Lányom 51 kg. Fogyni nem akart. Három hónapig itta a Reg-Enor-t, szigorúan betartott minden szabályt úgy, hogy az osztálytársai kakaós csigát és hasonló finomságokat ettek. Ő pedig vitte a diétás ennivalóját.

Nagy örömünkre allergiás, asztmás és ekcémás tünetei javultak. Súlya nem változott, de alakja teljesen átalakult. Gyönyörű vékony dereka lett! Pattanásos bőre csodálatosan letisztult, ami egy kamasz lánynál dupla öröm volt.

 

Én: Minden elismerésem a kislányodé, a kitartásáért!

Irénke: Igen, szerencsére ezzel semmi gond nem volt, hisz ő akarta annyira a változást. Végül meg is lett a gyümölcse.  Tünetei változtak, alakja és bőre sokkal szebb lett!

 

RegEnor diéta eredménye: 3 hónap alatt mínusz 13 kg!

Én: Beszéljünk most kicsit rólad! Mik a saját, szemmel látható eredményeid???

Irénke: Szemmel láthatóan ruhaméretem 4 számmal csökkent! Három és fél hónap alatt 13 kg-ot fogytam, ami az ismerőseimnek sem kerülte el a figyelmét! Narancsbőröm is szépen elhalványult. Allergiás tüneteim pedig ma már csak rossz emlékek. Én nagyon elégedett és hálás vagyok!!!

 

Én: Fogyás üteméről is mondanál pár szót?

Irénke: Nagyon szívesen! Az első hónapban rögtön lement 6 kg, majd a következő hónapban szinte semmi, viszont a derekam 4 cm-rel karcsúbb lett. Kitartottam és a harmadik hónapban szintén 6 kg-ot fogytam, majd az utolsó két héten újabb egy kg-ot.

 

“Ha így folytatod, azt hiszem, hogy az idén még egy disznót le kell vágnunk…”

sikeres fogyás - Kovács IrénkeÉn: Ez igen figyelemre méltó változás, de voltak-e kellemetlen pillanataid?

Irénke: Csak az elején, mikor a zsírós pirítóst szalonnával ettem, aminek láttán férjem nagyon kiakadt. Azt mondta, ha így folytatom, legalább 20 kg-ot fogok hízni. Hozzá is tette, szerinte az idén még egy disznót le kell vágni…..

Szomszédom is épp szalonnázás közben toppant be hozzánk… mikor megtudta, hogy épp fogyózom az arca kicsit megnyúlt a csodálkozástól. 🙂

Így eleinte inkább titkoltam, hogy diétázom. Az első héten nagyon-nagyon éhes voltam. Nem volt ritka mikor 3 szelet pirítóst zsírral, szalonnával fogyasztottam el együltőben. Később viszont már egy szelet kenyér is sok volt! Szépen csökkentek az adagok, így szerencsére a súlyom is.

 

100% kúra, 100% eredmény!

Kovács Irénke - Sikeres fogyásaÉn: Irénke, nem csak a családod és nem csak a Te ismerőseid néznek furcsa szemmel a Reg-Enor kúrára. Ezért most mit regenorfogyasüzennél azoknak, akik épp úgy hitetlenkednek mint Te az elején?

Irénke: Tény és való, hogy első olvasatra számomra is meglepő volt az étrend, és azt éreztem, hogy ezt a diétát képtelenség követni. De ha a 12 éves lányom meg tudta csinálni, akkor nekem senki se mondja, hogy ez lehetetlen!

Ezért én a saját tapasztalatom alapján azt mondom, hogy 100% kúra, 100% eredmény. Vagyis szigorúan 100%-ig be kell tartani az előírásokat, kitartani akkor is, ha megáll a fogyás! Mert ha csak az én eredményeimet nézzük, akkor NEM KÉRDÉS, HOGY MEGÉRI BELEVÁGNI!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés