Reg-Enor fogyás siker

 

Hogyan fogyott Gyöngyös 10 kilót 6 hét alatt a Reg Enor kúra alatt?

Reg-ENor fogyás - Steiner GyöngyösGyöngyöst gyermekkorom óta ismerem. Jó barátnők voltunk a középiskolában. Teljesen más jellemek vagyunk, mégis nagyon jól kijöttünk egymással. Nem is emlékszem, hogy valaha is összevitatkoztunk volna. Szerencsére nem csak a jellemünk, de az ízlésünk is teljesen más volt. Ezért a fiúkon sem vesztünk össze soha… 🙂

Ő sokkal hamarabb férjhez ment, mint én, hamar babája is lett, én meg még éltem jó ideig szabad életemet. Nem csoda, hogy távol kerültünk egymástól. De az utóbbi években vele és pár másik barátnőmmel minden negyedévben összejövünk egy traccspartira. Épp az utolsó ilyen összejövetelről hiányoztam a fogyi-klubbunk miatt.

De mit hoz a sors, a következő nap összefutottunk egy üzlet előtt és máris igazoltam távollétem okát. Ő igen meglepődött, hogy fogyókúrás klubba járok, de a pár kilós mínuszom is azonnal feltűnt neki. Mikor megemlítettem a Reg Enor-t már ismerősen csengett a fülében, mert a Kertész-barát klubban – ahová ő jár – ott is sokan beszéltek e csoda italról.

Gyöngyös épp Candida diétát tartott ebben az időszakban, és mikor megemlítettem, hogy a Reg Enor milyen sokat lendítene a kúráján, azonnal felcsillant a szeme. Megrendeltem hát részére a kezdő készletet – három üveg Reg Enor-t, és lelkesen belefogott a méregtelenítésbe.

 

6 hét Reg Enor kúra – 10 kiló ledobva

reg enor dietaMost újra találkoztunk 6 hét elteltével –de barátném már 10 kilót hátrahagyva jött a randira. Nyomban kifaggattam, vajon szenvedett-e vagy könnyen ment? És mik a tapasztalatok?

Én: Gyöngyös légyszi mesélj, elégedett vagy a Reg Enor kúra hatásával?

Gyöngyös: Igen! Nagyon örülök, hogy kipróbáltam! Tudod te is, hogy az én célom a Candida méregtelenítés volt. Tisztában vagyok vele, hogy 6 hét nagyon kevés idő, hogy tökéletes eredményt érjünk el. Ahhoz legalább fél év kell. De a javulás már így is szemmel látható és ez bizakodásra ad okot.

 

 

 “Szalonna diétát tartottam”

Reg-Enor fogyás szalonnával

Én: És mennyire volt nehéz betartani az étrendet?

Gyöngyös: Egyáltalán nem, bár az elején nem tudtam elképzelni, hogy mit is fogok majd enni. De találtam egy nagyszerű oldalt, ahol minden napra kaptam ötleteket az az napi menümhöz. Egyedül élek jelenleg, ezért nem volt nehéz dolgom e téren.

Sokat jártam a henteshez. Én úgy is mondom, hogy szalonna diétát tartottam. Tojás és zöldség is gyakran volt terítéken, és a kenyeret is imádom pirítva. Ezért valójában nem volt semmi gond.

Ami még nagyon érdekes volt, hogy az édességet pedig egyáltalán nem is kívántam.

Végtére a hat hét nem a világ vége. Úgy gondoltam hosszasan nem tudok minden tilalmat betartani, de ennyi idő alatt le tudok mondani bizonyos ételekről, amiket nagyon szeretek. A gyümölcsök épp most a kúra végeztével kezdenek érni a kertemben, így az időzítés is tökéletes volt.

Eldöntöttem, hogy sok tekintetben fenn fogom tartani a Reg Enor -hoz kapcsolódó étkezésireg enor fogyas szabályokat. Például biztos, hogy ezentúl mindig zsírral fogok főzni. És nem esek azonnal neki a sütemény-evésnek sem. Szeretném hosszú távon megőrizni a formám.

Én: Milyen volt a közérzeted a kúra alatt? Volt-e valami kellemetlen mellékhatás?

Gyöngyös: Nem, szerencsére nem. Bár az első hét végén volt egy nagy tisztulásom, de ezt inkább nem részletezem… Majd egyre könnyebbnek és energikusabbnak éreztem magam, ahogy telt az idő.

Én: Persze, hogy könnyebbnek érezted magad, hisz fogytál 10 kilót!

Gyöngyös: Igen, és az is, örömmel tölt el, hogy könnyen, kényelmesen beleférek minden szoknyámba és nadrágomba. Nincs annál jobb érzés, mikor nem szorít semmi! Jól érzem magam a bőrömben.

Én: Helyesen gondolom, hogy azért voltak kételyeid? Vagy nincs igazam?

Gyöngyös: De igen, pedig láttam a te példádat és másokét is, de nem tudtam, hogy nálam ez hogyan fog működni. Most nagyon örülök az eredménynek. A derékbőségem is csökkent 10 centimétert. Azért ez nem semmi! Neked is küldtem egy fotót, hogy az fogyas reg enorövemen már nincs több lyuk, nem tudom tovább szűkíteni. De ez nem probléma, inkább nagy-nagy öröm!

Én: Hogyan fogyasztottad a Reg Enor-t?

Gyöngyös: Nem bíztam a véletlenre a dolgokat. Én a legnagyobb dózissal kezdtem. 15ml-t ittam reggel, délben és este is. A reggeli adagot étkezés előtt, délben és este étkezés után fogyasztottam a Reg Enor -t.

 

 

Én: Mit tanácsolsz a kételkedőknek, vagy azoknak, akik ki szeretnék próbálni a Reg Enor kúrát?

Gyöngyös: Azt, hogy ne higgyenek benne! Próbálják ki, és csinálják végig! Fejben döntsék el, hogy mi a céljuk vele. Nem kell hatalmas áldozatokat hozni, de egy kis lemondással nagy eredményeket érhetnek el. Számomra ez a pár hét egyáltalán nem volt nehéz, inkább kellemes. És ahogy jöttek az eredmények, annál lelkesebbé váltam. Nem bántam meg, jó döntés volt!

sikeres méregtelenítés

Ha kedvet kaptál Te is, kedvezményes vásárlásért küldj üzenetet ITT >>>

Vagy bővebb információért, iratkozz fel hírlevelemre most!

Ferencz Ildikó

Hívj!   +36 30 560 7121

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés