Reg-Enor diéta alatt mennyit ehetünk?

Mennyit ehetünk a RegEnor diéta alatt?

Sokféle diéta létezik, sokféle szabállyal. Vannak, akik arra esküsznek, hogy 6 óra után ne együnk semmit. Vannak, akik arra, hogy minimum háromóránként étkezzünk, ezzel felgyorsítva az anyagcserét. Van, aki a napi három étkezést preferálja. És van olyan diéta is, ami azt mondja, hogy kizárólag akkor együnk újból, ha már teljesen üres a gyomor és legalább 6 óra eltelt az előző étkezéstől számítva.

 

 

Számtalan tuti módszer, de melyik az igazi?mennyit ehetek ha fogyokurazok

Egyetlen igazi van! Amit Te be tudsz tartani! Ne válassz olyan fogyókúrát, amivel sokan fogytak le, de TE úgy érzed kínszenvedés az egész. Tartós eredményeket csak az fog hozni, amit képes vagy végigcsinálni úgy, hogy ne légy tőle rosszkedvű, lehangolt, esetleg depressziós.

De azt se gondold, hogy ha fogyni szeretnél, akkor nem kell semmilyen korlátozást betartani. Mert valamiben biztos, hogy változtatni kell, ha az eddigi formáddal és súlyoddal elégedetlen vagy.

 

 

 

mennyit ehetek a regenor diéta alattRegEnor diéta szabályai:

A RegEnor diétában inkább minőségi, mint mennyiségi korlátozások vannak. Tényleg jóllakottan lehet fogyni. Meg kell válogatni azokat az ételeket, melyek támogatják a RegEnor ital hatását. Vannak abszolút tiltott ételek, amiket viszont átmenetileg nem ehetsz.

  • Ilyenek pl. a tejes ételek, a cukros ételek, a savanyított ételek, gyümölcsök, olajos-magvak, amik erjedést okozhatnak a belekben.
  • A cukor helyettesítésére elég sok alternatíva létezik, ez nem jelenthet problémát.
  • De aki imádja a tejet vagy nem tud lemondani a gyümölcsökről a kúra idejére, annak valóban nem való ez a diéta.
  • Aki viszont szereti a sok zöldséget, húst, salátákat és ki tudja verni a fejéből azt a téves hitet, hogy a zsír egészségtelen, akkor neki garantált a sikeres fogyókúra.
  • A köretekben is válogathatunk. A lényeg, hogy zsírral készítsük el. Lehet enni rizst és akár krumplit is.
  • Fehér-kenyeret is bátran lehet fogyasztani, de fontos, hogy pirítva legyen.

 

RegEnor diéta könnyen betartható!

Ezek után úgy gondolom, hogy a RegEnor kúra, nem túl szigorú. Bárki számára egyszerűen betartható, akár egy éven át, vagy annál tovább is.

Az hogy a megengedett ételekből mennyit fogyasszunk egyértelmű, a mérték a lényeg! Két fontos dolog van még hátra: határozd el magad, és vágj bele!

 

 

 

Még a diéta megkezdése előtt tájékozódj a termékről és a rendelésről!sikeres méregtelenítés

Vagy iratkozz fel hírlevélre ITT >>>

Ferencz Ildikó

Hívj!   +36 30 560 7121

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés