Méregtelenítés egyenlő immunrendszer erősítés

 

Méregtelenítés hatása

„A halál a belekben lakozik.” ….vagy épp az egészség!

Mielőtt felhördülne valaki tudom, hogy Paracelsus-nak igaza volt, de megfordítva is épp oly helytálló ez a mondás. 🙂

Mert a jól működő immunrendszer alapja az egészséges bélflóra. Ezért az egészség megőrzése vagy épp a helyreállítása jó, ha egy alapos béltisztítással kezdődik. Ugyanis bármilyen kúra hatását gyengítheti az elsalakosodott bélrendszer.

 

 

Hogyan keletkeznek a toxinok és miért méregtelenítsünk?

Méregtelenítés béltisztítással

A tökéletlen emésztés során – pl. ha nem megfelelő mennyiségű a gyomorsav és epesav – erjedési folyamat indul be, melynek során toxinok keletkeznek. Ha tartósan áll fenn ez az állapot, a vékonybél nyálkahártyája begyulladhat és áteresztővé válik. Így nem csak a megfelelően lebontott táplálék, hanem a rossz emésztés melléktermékei is visszakerülnek a véráramba.

 

 

Allergiák

A rossz anyagcsere toxikus melléktermékeit immunrendszerünk sokszor félreértelmezi, melyre legtöbb esetben allergiás reakciókkal válaszol. Viszont, ha van elegendő gyomorsav, ha van megfelelő epetermelés és annak tökéletes a leürülése is, az emésztés optimálisan megy végbe. (A megfelelő epe termelődéséhez főleg állati zsír szükséges.) Ezen felül az epesavak szépen végigfertőtlenítik a vékonybelet.

 

Gombák

Azonban, ha kevés a gyomorsav és az epesav, az anyagcsere lelassulhat, mely kedvező feltételeket teremt a gombák elszaporodásához a bélrendszerben. A rossz emésztés során keletkezett méreganyagoktól savasodik el a szervezet, mely idővel tökéletes táptalajt nyújt a gombáknak. ( A gombák ugyanis a savas közeget kedvelik.)

 

 

Betegségek megelőzésében belső környezet a legfontosabb!!!

Méregtelenítés - Pasteur

 

 

Pasteur, aki úgy gondolta, hogy minden betegséget a kívülről támadó mikrobák okozzák, halálos ágyán visszavonta elméletét, és elismerte, hogy   „a baktérium semmi, a környezet minden”.

Vagyis a legtöbb egészségügyi probléma akkor kerül felszínre, ha a test szennyezettségi szintje megnő és tartósan fennáll.

 

 

Sok krónikus betegség forrása lehet:

  • az elsavasodás
  • a bélrendszerben túlszaporodott baktériumok, gombák
  • egysejtűek, élősködők, melyek szintén folyamatosan toxinokat termelnek.

 

 

A bélrendszer a legfontosabb immunszervünk!

Leghatásosabb tehát a méregtelenítés, a sejtközötti állomány megtisztítása és a jó bélflóra visszaállítása.

A 10 napos béltisztítás nagy segítség a méregtelenítésben az immunrendszer erősítésében! Otthon, házilag, önállóan is könnyen kivitelezhető.

 

 

Biocom méregtelenítő csomag:

Biocom méregtelenítés