Miért hiszek abban, hogy vállalkozni kell és több lábon állni?

sikeres vallalkozas

Az én kálváriám legyen példa, hogy miért jó vállalkozni, milyen lehetőségek rejlenek benne, és miért jó egy un. „biztos állás” mellett is felépíteni egy üzletet lassan, lépésről lépésre? Nekem is hosszú rögös út vezetett idáig, de a lényeg, hogy mindig hinni kell abban, amit csinálsz, tanulni, fejlődni és nyitottnak lenni az új dolgokra. Ha így teszel, akkor biztos, hogy megtalál az a lehetőség, ami épp Neked való.

Ismerj meg jobban a történetemen keresztül

Sikeres vállalkozás BiocomA csodálatos napsütés miatt a hétvégét a Balatonnál töltöttem családommal együtt. Van egy kis házikónk, nem messze a víztől. Még akkor építettük, mikor kicsik voltak a gyerekek és kiderült, hogy a hosszú nyár alatt nem tudok felügyeletet biztosítani számukra. Ekkor én otthagytam az igazán kedvelt munkahelyemet, így e meleg évszakot kellemes és egészséges környezetben tölthettük.

Aki kívülről ismert – biztos azt gondolta, hogy milyen jó nekünk, de sajnos ezek a nyaralások nem teltek gondatlanul, az akkor még meglévő deviza hitelünk miatt. Egyetlen szerencsénk volt a többi hitelessel szemben, hogy mi vállalkozás miatt adósodtunk el, nem azért, mert olyan körülményekben szerettünk volna élni, amit valójában nem tehettünk volna meg.

A vállalkozásunk az ingatlanpiachoz kapcsolódott, ami a válság miatt szintén visszaesett. Ott álltunk két félkész házzal, devizahitellel a nyakunkban. Nekem nem volt munkahelyem, férjem építőipari megrendelései is a válság miatt egyre csökkentek. Mondhatnám azt is, hogy ez volt életem legkilátástalanabb helyzete. Összeültünk és megállapodtunk abban, hogy mi nem hátrálunk meg, csakis előre menekülünk.

Így következtek a barátok és családtagok, akik kölcsönt adtak nekünk, hogy befejezhessük az építkezést. Tudtuk,sikeres vallalkozas hogy félkész házat szinte lehetetlen eladni a piacon, vagy csak buknánk rajta, ami még nagyobb adósságba sodorna.

Magánhitelezőink talán csak azért segítettek, mert mi valóban hittük – és látták, érezték rajtunk -, hogy sikeresen tudjuk értékesíteni a nehezen felépített nyaralóinkat. Mikor mindenki sajnálkozott, hogy mennyire áll a piac, mi mindig csak azt feleltük rá – nem kell sok érdeklődő, nekünk elég egyetlen vásárló is.

2011. augusztusában, mikor a legmélyebb ponton állt az építőipar, megcsörrent a telefon és egyetlen komoly érdeklődő szinte alku nélkül megvásárolta az egyik értékesítésre kínált nyaralónkat. A hónap végén a rádióból értesültünk, hogy devizahitelünket rögzített árfolyamon visszafizethetjük. Így letudtuk a magánszemélyek felé és a bank felé is a tartozásainkat.

Tanulságok:

  1. Ezzel a kis sztorival csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy ha mi mindketten alkalmazottak lettünk volna, még ma is nyögnénk e nehéz terhet, hisz akkorát soha nem növekedett volna a fizetésünk, mint ahogy növekedett a devizahitelünk.
  2. A másik tanulság, hogy bármilyen nyomás alatt is voltunk, a hitünket nem veszíthettük el, nem adhattuk fel és soha nem hallgattunk a körülöttünk károgókra sem. Én soha nem panaszkodtam ismerőseimnek, egyedül szüleim és barátnőm ismerték nehéz helyzetünket.
  3. És a legnagyobb tanulság, hogy mindig több lábon kell állni! Ezért is voltam nyitott egy olyan lehetőségre, amit itthonról a gyerekek mellől is tudok végezni, a családi vállalkozásunkban is részt tudok venni és fokozatosan fel tudok építeni egy olyan üzletet, mely szinte semmi kockázattal nem jár, az én tempómban dolgozhatok vele, nem utolsó sorban rendszeres jövedelmet is biztosít.

Biocom üzleti lehetőség– Van még egy dolog, amit fontos megemlítenem. A szűkös családi kasszából mindig áldoztam a tanulásomra, fejlődésemre. Először kitanultam a homeopátiát gyermekeim betegeskedése miatt – aminek szintén sok csodát köszönhetek – és mivel a tudás már az enyém – a befektetett energia és tőke örökre kamatozik nekem.

– A másik terület, amit tanultam az online marketing és a weboldal-szerkesztés. Egy új világ és egy új lehetőség nyílt meg előttem. Különösen azóta, amióta rátaláltam a Biocom-ra. Ismereteimet itt korlátlanul kamatoztathatom, nem beszélve arról, hogy személyesen a szponzoromtól is minden segítséget és támogat és támogatást megkapok.

– E vállalkozás hálózati jellege biztosítja számomra, hogy soha nem vagyok egyedül a nehezebb helyzetekben, mert a tőlem tapasztaltabbakra mindig számíthatok.

– Rátaláltam egy olyan útra, mellyel olyan embereket segíthetek, akiknek pont én tudok megoldást nyújtani, olyan természetes összetevőjű termékekkel, amiket szeretteimnek is jó szívvel ajánlok.

 

Mert “Ha hiszel abban, hogy termékeid hasznosak és értékesek a vevőidnek, akkor kötelességed, hogy minden lehetséges módon eljuttasd hozzájuk” (Jay Abraham)

 

Én nem hiszem, hanem tudom és megtapasztaltam, mennyire hasznosak a Biocom termékek, ezértbiocom vallakozas vagyok itt.  Aki már vásárolt az én ajánlásommal, tudja, hogy mennyire fontos nekem az elégedettségük, és aki bármiben bizonytalan szívesen segítek neki.

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenem, hogy kevés kockázattal korlátlan lehetőségek birtokába jutsz. De azt semmiképp nem állítom, hogy a Biocom-nál idő és munka befektetése nélkül eredményes lehetsz. Mégis örülnék, ha látnád – mert én már látom és érzem – hogy itt megvalósíthatók az álmok és célok, ha teszünk érte.

 

Ha Te is szeretnél több lábon állni, szeretnél egy biztonságosabb, kényelmesebb és nem utolsósorban egy egészségesebb jövőt, ismerd meg feltétlen a Biocom lehetőségét! Ismerd meg a termékeket, a marketingtervet, és ha szívesen dolgoznál velem, akkor bátran vedd fel a kapcsolatot elérhetőségeimen, hogy máris segíthessek Neked.

Bővebb információért keress most!sikeres méregtelenítés

Szívesen segítek!

Ferencz Ildikó

Hívj!   +36 30 560 7121

Mentés

Mentés

Mentés