regenor-uzlet

Sokszor az élet hozza a legnagyszerűbb lehetőségeket!

( pl. : Biocom üzlet 🙂 )

A kérdés, hogy mennyire tudunk élni vele? Ezt példázza az én történetem is.

Mikor beregisztráltam a Biocomhoz, hogy olcsóbban tudjam megvásárolni a Reg-Enort, még nem is gondoltam bele, hogy üzletet fogok építeni.

Igazából egy teljesen másik területen dolgoztam. A célom csak annyi volt, hogy mire beköszönt a jó idő, ismét formába hozzam magam.

A legjobb úton haladtam. A tények mind ezt igazolták, mert alig másfél hónap elteltével és 5-6 kg-mal könnyebben, elégedetten dobtam le a télikabátom a jó idő beköszöntével.

A hatás elképesztő volt! Ezt nem csak én érzem így, de más visszajelzések is ezt igazolják. A környezetem már egy-két hét után észrevette a változást, és követelték titkot.

Annyi kérdésre kellett megfelelnem, hogy a legfontosabb tudnivalókat – mint pl. a Reg-Enor étrendet, a rendelés menetét – e-mail-ben küldtem el részükre, a saját tapasztalataimmal kiegészítve.

Csak úgy sodortak az események. Akkora volt az érdeklődés és a rendelés mennyisége az én ajánlásommal, hogy alig 3 hét után, már jogot szereztem az üzletépítésre is.

 

 

 

Biocom Üzlet

 

 

 

Bevallom a Biocom termékek szerelmese és teljes elkötelezettje lettem! 🙂

Nem titkolt célom az, hogy minél több emberrel tudassam ezt a nagyszerű lehetőséget! Mert egy olyan kincs van a kezünkben, mely sokaknak jelenthet megoldást, mind a súlyproblémájukra, mind az abból fakadó egészségügyi problémájukra is.

 

Miért dolgozom a Biocom termékekkel?

 

biocom-uzleti-lehetosegMiért nem álltam meg a törzsvásárlói szinten??

Mert időközben nemcsak a Reg-Enor-ral vagy más Biocom termékekkel ismerkedtem meg, hanem azokkal az emberekkel is, akik ennek a magyar hálózatnak a szívét lelkét jelentik.

Ők voltak a döntő tényezők abban, hogy pár hét elteltével, mint munkatárs vagyok jelen a Biocom-nál.

 

Tudom, hogy ha Te is megismered a készítményeket, akkor is ajánlani fogod azokat, ha nem származik hasznod belőle. De miért is hagynád ki ezt a nagyszerű lehetőséget?

A saját élményem az, hogy a termék eladja magát. Ha Te már túl vagy a Reg-Enor kúrádon, az ismerőseid úgyis látni fogják a változást, már pár hét elteltével. Nem fogják szó nélkül hagyni. És Te is megoszthatod a titkodat. A többi meg már megy magától…

Nálam valóban így történt.

 

Az EU piac csak most kezdi igazán megismerni a BIOCOM legnépszerűbb termékét a RegEnor-t, vagyis az időzítés tökéletes, ha nagy üzletben gondolkozol!

 

Kinek nem való a hálózatépítés???

Kérdezhetném úgy is, hogy kinek való a hálózatépítés?

  • Talán ez az az üzleti modell, melyben a legkülönfélébb körülmények közül származó, legkülönfélébb képzettségű, végzettségű emberek értek és érnek el folyamatosan hatalmas sikereket. Mert az üzletépítés nem attól függ, hogy hogyan kezded el, mid van abban a pillanatban, amikor becsatlakozol egy üzlethez, hanem attól, hogy hogyan folytatod.
  • Képes vagy-e tanulni, fejlődni? Vannak-e konkrét céljaid, melyeket az üzlet segítségével szeretnél megvalósítani? Hiszel-e abban a termékben, amit a vállalkozásodban képviselsz? Kitartó vagy-e, vagy csak csapongsz ide-oda?
  • A hálózatépítés egyik legnagyobb előnye, hogy az üzlet elején nagyon kevés pénzzel, ismerettel, is el lehet indulni. Az idő a legnagyobb befektetés. Idő a tanulásra-fejlődésre, idő a konkrét feladatok elvégzésére. De itt soha nem vagy egyedül. Szponzorod segítségével folyamatosan léphetsz előre. Mégis tudnod kell önállóan dolgozni, mert ez is egy vállalkozás.
  • Ma már egyre több, az élet más területein is eredményes emberek kezdenek bele a hálózatépítésbe. Dolgoznak ügyvédek, orvosok, sikeres zenészek, olyan emberek, akik más jól jövedelmező üzletet vezettek. Hogy miért?
  • Mert hiába voltak sikeresek, rengeteg stressz érte őket. Vannak, akik lehet, hogy sok pénzt kerestek, de soha nem kaptak megfelelő elismerést. Vannak, akik csak szabadabban szerettek volna élni. Vannak, akik kreatívabb munkára vágytak. Sokan sokkal többet szerettek volna együtt lenni a családjukkal…és a sort hosszan folytathatnám.
  • A lényeg, hogy meg kell lenni a miérteknek. Most kérdezheted tőlem, hogy Te képes lehetsz egy sikeres üzletet felépíteni?

 

Biocom üzlet - munkatárs

„Az ember akkor képtelen valamire, ha nem tudja, hogy arra képes” ( Grigorij Grabovoj)

 

Biocom több mint 20 évre visszatekintő cég!

Az internet segítségével bárki, bárhonnan betekintést nyerhet a Biocom üzletbe. Nincsenek tabuk, titkok. Ma már könnyen utána lehet nézni bármilyen vállalkozásnak, így a Biocom-nak is. Tájékozódni és véleményeket lehet begyűjteni pofonegyszerűséggel.

A Biocom rendszerében dolgozni nagy lehetőség! Itt senkit nem akarunk meggyőzni. A Te döntésed, hogy élsz-e a hálózati üzletben rejlő hatalmas potenciállal vagy nem.

Mert „nem kell nagyszerűnek lenned ahhoz, hogy elkezdj valamit, de ahhoz, hogy nagyszerű legyél, el kell kezdened valamit.” (Nyíri Zoltán)

 

Mennyi plusz bevételt lehet elérni a Biocom üzlettel?

Mivel az üzletépítés lényege a folyamatos növekedés, ezért a válaszom erre a kérdésre, hogy egyre többet és többet.

Nincs határa a jövedelemnek, csak tőled függ, hogy mekkora áruforgalmat generálsz a hálózatodban illetve, hány embernek mutatod meg az üzleti lehetőséget.

 

Ma már sokan – mondhatnám egyre többen – keresnek lehetőséget, kiegészítő jövedelemforrásra. Neked csak meg kell találnod azokat, akik hajlandóak tenni is érte. A feladat: segíteni őket, ahogy én is segítek neked, hogy egyre sikeresebb légy az üzletben.

 

A jutalék mértéke exponenciálisan nő. Bizonyos forgalom után a Biocom egyre nagyobb profitot oszt vissza minden üzletépítő számára. A termékek értékesítésének függvényében az üzletépítő saját és csoportjának forgalma után vezetői szinteket ér el, így jövedelme is fokozatosan nő.

 

Az online eszközök – számítógép, okos telefon…stb. – hatalmas előnye, hogy a piac kibővül, vagyis nem csak saját környezetünkben, de más városokban, sőt más országokban is kapcsolatokat építhetünk.  Így nem csak helyi, de egy nemzetközi üzleti hálózatot lehet könnyedén kiépíteni.

Ebben rejlik a Biocom üzlet legnagyobb lehetősége. Sok európai országban már ott vagyunk, sőt a tengerentúlon is. A központi online felületen ma már a világ legtöbb országában regisztrálni lehet tagnak és a termékrendelés is nagyon egyszerű, akár több nyelven is.

A termékek kiszállítását pedig a Biocom központi irodák bonyolítják le, tökéletes szervezettséggel.

A minőségi termékek, a marketing eszközök adottak, már csak rajtad múlik, hogyan élsz e nagyszerű lehetőséggel. Ha kitartóan és folyamatosan építed üzleted, a jövedelmed valóban korlátok nélkül növekedhet! Ebben tudok segíteni neked, ha csatlakozol munkatársnak!

 

 

Gyere dolgozz velem! Légy egy nagyszerű csapat tagja, ahol minden támogatást megkapsz, hogy sikeres légy! De ne feledd tenni is kell érte! 🙂

Kérj visszahívást! Szívesen tájékoztatlak a részletekről! >>>

 

sikeres méregtelenítés

KATTINTS A KÉPRE!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és szívesen dolgoznál velem, bátran keresd a kapcsolatot, hogy segíthessek Neked is!

Bővebb információért keress az elérhetőségeimen >>>     Ferencz Ildikó

Hívj!      +36 30 560 7121

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés