Siker az üzletben

A siker szerencse vagy kitartás eredménye?

Azt mondják, mindenhez kell egy kis szerencse. De kit talál meg? Azt, aki várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, vagy azt, aki folyamatosan tesz lépéseket valamilyen cél érdekében?

A válasz, nem egyszerű. Van, hogy látszatra a semmiből hatalmas sikerek születnek. De vajon tényleg a semmiből születnek?

Kívülről szemlélve a sikert, nem tudjuk, hogy mi munka fekszik mögötte. Talán abban közösen megegyezhetünk, hogy ha tesszük, amit tennünk kell, akkor a segítség – vagy nevezhetjük szerencsének – is megjön hozzá. Sok munka, türelem és kitartás kell, hogy a siker megszülethessen.

 

siker_kitartás

 

 

Most nem a fogyókúráról írok, de akár arra is igazak lehetnek ezek a gondolatok..

 

„Ne akkor hagyd abba, amikor elfáradtál, hanem amikor célba értél!”

 

Ha bármiben sikereket akarunk elérni, a kitartásképességére biztos szükségünk lesz! Sokszor időt kell hagyni, hogy beinduljanak a dolgaink. Bár van akinek hihetetlenül berobban az üzlete, de van aki csak hosszú kitartó munkával ér el elképesztő sikereket. Gyakran épp akkor, amikor a környezete már jó ideje pedzegeti, hogy talán találnia kéne egy „rendes” állást.

Talán az a legnehezebb, amikor a „jó akarók” megmondják a tutit. Akiknek a pesszimizmusa, az energiarablása ellenére is ki kell tartani a sikerért.

 

 

kitartas a sikeres uzletert

De miben kell igazán kitartani?

Első sorban a céljaink mellett. Tudnunk kell, miért is vágtunk bele? Miért fontos, hogy sikerre vigyük a vállalkozásunkat? És ha elértük a hőn áhított sikert, akkor az miben teszi jobbá az életünket?

A legtöbb vállalkozás célja a profit. Ezen nincs mit szépíteni. De az már mindenki számára mást jelent, hogy a profit mit ad nekünk. Egyfajta szabadságot, függetlenséget? Időt? Kreativitást? Vagy épp sokkal több önbizalmat?

Kitartani a célunk mellet épp akkor a legnehezebb és pont akkor van a legnagyobb szükség rá, amikor hosszú távon sorozatos kudarcokat élünk meg. Amikor az eredmények nem úgy, és nem akkor jönnek, ahogy mi azt elképzeltük.

 

 

sikeres uzlet

 

 

A kitartás sok más tulajdonságot is magában foglal

Mert az, aki nem adja fel, annak
van önfegyelme, hogy következetesen, minden apró lépést megtegyen a céljai fel, még akkor is, ha kellemetlen számára,
van ereje, hogy a negatív események vagy negatív környezet se kényszerítse feladásra,
van bátorsága, hogy az új, ismeretlen, esetleg kellemetlen lépéseket is megtegye a siker érdekében,
van hite abban, hogy igenis eléri a célját,
van egészséges önbizalma, hogy meg tudja csinálni.

 

Harrison Ford mikor megkérdezték, hogy hogyan ért el ekkora sikereket a filmiparban, a következőt válaszolta:

 

„Ha volt valami, ami rajtam és nem a szerencsén vagy a jó sorson múlt, az volt, hogy kitartottam, míg mások feladták.”

 

Ehhez nincs is mit hozzáfűzni. A példa adott, mert ha bármiben nagy sikereket akarunk elérni, akkor bizony a végsőkig ki kell tartanunk!

Nem adhatjuk fel!

siker az üzletben

Ferencz Ildikó

Ha Te is érzel magadban erőt, kitartást, hogy otthonról felépíts egy nagy üzletet úgy, hogy a Biocom termékekkel más emberek,  és a saját életed is jobbá teszed, bátran keresd a kapcsolatot velem >>>

Hívj!  +36 30 560 7121

Reg-Enor diéta - visszahívás

KATTINTS A KÉPRE!

vagy kérj visszahívást ITT >>>