regenor fogyokúra

Létezik-e fogyókúra éhezés nélkül?

Ma már a diéták többsége az anyagcsere felgyorsítására törekszik. Ha a test éhezik, az anyagcsere lelassul. El alapvető élettani folyamat, a szervezet raktározni fog. Nem, hogy nem fogyunk, de sokkal könnyebben fogunk hízni.

Ezért a szervezet éheztetése, hosszútávon nem megoldás a súlycsökkenéshez. Ezekben az esetekben a leggyakoribb az un. jojo effektus. Vagyis a kúra végeztével, sokkal több kiló csúszik fel, mint mikor belefogtunk a diétába.

Így a fogyókúrák ma már nem a kalória számolásra épülnek. Sokkal lényegesebb szempont a bevitt táplálék összetétele vagy az ételek párosítása.

 

 

Fogyókúra éhezés nélkül

 

7 tipp az anyagcserénk felgyorsítására

Anyagcserénket felgyorsíthatjuk többféleképpen:

1. Sporttal. Ha többet mozgunk, energia-felvételünk is nő. Gyorsabban égnek a kalóriák, az emésztés is sokkal gyorsabb lesz.

 

2. Több folyadék bevitellel. Ez alatt főleg a vízfogyasztás mennyiségének növelését értem. Ha már kora reggel egy nagy pohár vízzel indítjuk el a napot, sokat segíthetünk, hogy a kiválasztás is megfelelő legyen.

 

3. Gyakori étkezéssel. Természetesen nem nagy lakomákkal! Gyakori, de kevés kalóriabevitellel igen meg lehet gyorsítani az anyagcserét.

 

4. Megfelelő ételpárosítással. Vannak olyan ételek, melyeket ha más ételekkel fogyasztunk együtt, sokkal lassabbanFogyás éhezés nélkül emésztődnek. Pl. a gyümölcs – szénhidrát, vagy gyümölcs – fehérje párosítás lelassítja az anyagcserét. De ha zöldségeket társítunk szénhidráttal vagy fehérjével, akkor viszont könnyebb lesz azok feldolgozása. Nem nehezedünk el, nincs erjedés a belekben és a méreganyagok is könnyebben ürülnek majd.

 

5. Bizonyos fűszerek is segítenek felturbózni az anyagcserét. A bors és a chili paprika is igen hatásos e téren. De csak mértékkel használjuk őket!

 

6. Zsír fogyasztása! Igen! Meglepő, de a zsír nem, hogy nem hizlal, viszont sokkal olajozottabbá teszi az anyagcserét. Ha eddig hiányzott az étrendedből, most azonnal pótold, mert a zsír elengedhetetlen a tökéletes emésztéshez. Hogy miért, azt az előző írásomban részletesen elolvashatod.

 

7. Reg-Enor ital, mely a megfelelő diéta betartása mellet segíti a máj méregtelenítési munkáját. Növeli az epetermelést és az epehólyag ürülését. Nagymértékben támogatja az anyagcsere folyamokat és ezáltal a fogyókúrát.

 

 

Mit értünk diéta alatt?

A diéta szó is tulajdonképpen étrendet jelent. Olyan speciális étkezési előírásokat, melyeket valamilyen célból állítottak össze.

Ez a cél lehet éppen fogyókúra, de lehet valamilyen egészségügyi probléma megelőzése is. A diéták lényege, hogy bizonyos ételeket előtérbe helyeznek, másokat pedig mértékletesen ajánlanak vagy épp tiltanak. A fontos, hogy a szervezet ne éhezzen. Ezt érthető úgy is, hogy ne legyünk éhesek, és úgyis, hogy a test sem éhezzen. Vagyis fontos, hogy minden vitamint, és tápanyagot megkapjon.

 Reg-Enor fogyókúra

 

 

A Reg-Enor kúra alatt egyáltalán nem kell éhezni!

Mert a Reg-Enor folyadék tulajdonképpen egy méregtelenítést segítő ital. Csupán „mellékhatásként” támogatja a fogyást. De nem is akárhogy! Egy olyan étrenddel társul, melynek alapja a hagyományos magyar konyha, ami köztudott, hogy igen-igen laktató.

 

Persze vannak itt is tilalmak, melyekre épp azért van szükség, hogy az emésztés helyreálljon és hosszútávon is meg tudjuk őrizni majd a fogyókúra által elért súlyunkat.

 

Számtalan tapasztalat áll már rendelkezésünkre hogy, hogyan hat a Reg-Enor. Itt olvashatsz máris néhány sikertörténetet >>>

 

 

Ha szeretnél fogyni egészséges módszerekkel úgy, hogy a hatás tartós maradjon, keress bátran az elérhetőségeimen .

 

Kedvezményes vásárlásért keress most!sikeres méregtelenítés

Ferencz Ildikó

Hívj most! +36 30 560 7121

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés