90 napos diéta helyett

Kell valami gyorsabb módszer a 90 napos diéta helyett!

Gyakran napok alatt léptünk át a télből a nyárba. Az utóbbi évek tapasztalatiból kiindulva, ez már nem is meglepő!

Az elmúlt két év kivételével, ilyenkor mindig szorongással töltött el , hogy hirtelen kell megválni a zsírpárnákat jól leplező ruhadarabjaimtól. Most a 90 napos diéta helyett Te is jól teszed, ha más módszert választasz, mert igencsak nyakunkon a nyár.

 

90 napos diéta helyett Reg-Enor diéta

 

 

Bár nekem semmi kifogásom a 90 napos elválasztó diéta ellen, mégis úgy gondolom – sőt most már tapasztalatból mondom – van egy könnyebb és legalább ugyanolyan egészséges módszer:

 

  • Nem árulok el nagy meglepetést, ha azt mondom, hogy ez a Reg-Enor program. Ugyanis a RegEnor ital fogyasztása mellet nélkülöznöd kell a magas cukortartalmú gyümölcsöket, a cukrot, kevesebb és korlátozott mértékben ehetsz szénhidrátot is. Viszont az étrend garantálja, hogy éhezni sem fogsz!

 

  • A mennyiségekre azért mindenképp oda kell figyelni, mert a szervezet csak akkor nyúl a tartalékokhoz, ha a bevitt kalória, már nem fedezi az energiaszükségletünket, csak így tud beindulni a fogyás.

 

  • Fontos, hogy mindenkinek önmagához mérten kell mérsékeltebb adagokra váltani, hiszen nem vagyunk egyformák! Más az anyagcserénk és más-más az életvitelünk, ezáltal az energiafelhasználásunk is.

 

  • S a feltaláló szerint ” zéró tolerancia”, vagyis szigorúan kell követni a tisztító program szabályait, ha egészséges testsúlyt szeretnénk elérni.

 

Több, mint 30 kg-os fogyás…

 

 

90 napos diéta

 

Sok olyan embernek segített már ez a program, akik szinte egész életükben túlsúlytól szenvedtek. Hogy rögtön a legismertebb személyt említsem, Lagzi Lajcsi több mint 30 kg-tól szabadult meg.  És, még a mexikói nyaralására sem indult el e csodálatos elixír nélkül.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Hogy miért vitte anno, Mexikóba a RegEnor-t???

Azt mondja el maga, Lagzi Lajcsi >>>

Mi van ha abbahagyom a kúrát? Vissza fogok hízni?

A válaszom az, hogy semmi sem végleges! Ha korlátok nélkül táplálkozol ismét, persze hogy visszahízol.

A RegEnor nem csodaszer, de egy nagy-nagy segítség, hogy újra egészségesebben és könnyebben élhess. A kúra után természetesen ehetsz a most tiltólistán lévő ételekből is, de mértékkel.

És ez a kulcsszó! Mértékkel! Bármit ehetsz, ha tudsz megálljt parancsolni.