RegEnor kúra

5 lényeges szempont ami sikeressé teheti a Reg-Enor kúrádat:

Te is szeretnél jól kinézni???

Akkor NE HALOGASS, fogj bele a RegEnor kúrába! A gyümölcsszezonnak nagyjából vége- ez már nem lehet kifogás.. – , és még bőven van annyi időd Szilveszterig vagy akár Karácsonyig is, hogy látványos legyen a diétád eredménye. Kápráztasd el szeretteidet! Ez lesz igazán nagy meglepés számukra!

Persze, aki kifogásokat keres, az most is talál. És természetesen ez idő alatt is lesznek más körülmények – mint pl. egy szülinap, egy céges buli vagy egy családi összejövetel – amik próbára tehetik majd a kitartásod.

De ha igazából szeretnéd testileg-lelkileg is megújulni az Ünnepekre, akkor ajánlom, hogy mihamarabb kezd el a kúrát. Légy kitartó, mert nem gyorsan kell fogyni, hanem biztosan!

 

regenoretrend

 

RegEnor rendelés

 

Nézzük, mi az az 5 nélkülözhetetlen feltétel, ami hozzájárul a RegEnor kúrád sikeréhez:

 

1.    Válassz betartható diétát!

Arra mindenképp szeretném felhívni a figyelmed, hogy a RegEnor kúra csak annak való, aki NEM idegenkedik a ZSÍRtól vagy a több zsiradéktól.  Mert a kúra sikerének alapja a megfelelő állati zsírbevitel.  Illetve, ha vegetáriánus vagy, használhatsz Ghí-t (tisztított vaj) is. Ha el tudod fogadni, hogy zsír fogyasztása mellett is fogyhatsz, akkor válaszd segítségül a Reg-Enor-t!

 

2.     Ügyelj a mértékre!

De mi a mérték??? Mindig önmagunk! Tehát azt a mennyiséget kell alapul venned, amit eddig fogyasztottál, és ami a túlsúly kialakulásához vezetett. Nem hasonlítsd össze másokkal magad, hisz más az energiaszükséglete egy fiatal, egy középkorú és egy idősebb szervezetnek. Más egy nő és más egy férfi kalóriaigénye. Az sem mindegy, hogy fizikai vagy szellemi munkát végzel energia-felhasználás szempontjából.

 

3.    Tartsd be a Reg-Enor étrendet!

A Reg-Enor ital mellé társított étrend hosszú évek tapasztalatain alapszik. Ezért a gyorsabb és biztosabb hatásért szigorúan kövesd az előírt szabályokat! A kihágások ugyanis nagymértékben lassítják a folyamatot, és ha nem mutatkoznak eredmények, az a motivációdra is negatívan fog hatni.

 

4.     Válassz új programokat!

Ha eddig lazításként buliztál vagy nagy lakomákat szerveztél a barátaiddal, most menjetek túrázni, kirándulni. A friss levegő, a mozgás is lehet bulis és még a fogyásnak is kedvez. Jobban alszol majd, kiegyensúlyozottabb és sokkal energikusabb leszel.

 

 

5.      Fontos a Téged körülvevő környezet és társaság!

Nem mindegy, hogy milyen emberekkel veszed körül magad! Támogatnak-e a célodban, vagy épp hátráltatnak benne. Van, hogy pont a családtagok azok, akik megszólnak vagy nem partnerek a kúra alatt. Akkor NE is BESZÉLJ RÓLA, hisz a RegEnor diéta nem kíván meg annyira különleges étrendet. Épp csak az olajat kell lecserélned zsírra, viszont általános ételeket fogyaszthatsz. Az, hogy most nem eszel a tiltott ételekből nem lesz annyira feltűnő. Tarts ki, mert nem mások miatt fontos az eredmény, csakis magad miatt!

Kezd el hát! Légy Te a legragyogóbb az ünnepek alatt!

 

RegEnor rendelés

 

 

Kezd el a változást most!

Ajánlókódért, bővebb tájékoztatásáért küldj üzenetet itt >>>>      REg-Enor étrend

Hívj!    +36 30 560 7121

Ferencz Ildikó