RegEnor fogyás

 

Jó hírem van! 40 felett is lefogyhatsz könnyedén!

Súlycsökkenés? De hogyan???

Igen rég volt már, mikor ifjú korunkban kihagytunk egy-két vacsorát és a mérleg rögtön szebben mosolygott vissza ránk.

 

Többen, egész kamaszkoruktól fogyókúráznak – beleértve magamat is.  Hol jobban ment, hol rosszabbul a súlycsökkentés. És, ha jobban visszagondolok, az aktuális lelkiállapotom is sokat javított vagy rontott a diétám sikerén. Nem mindegy tehát, hogy mikor vágunk bele egy újabb életmód programba.

 

Vannak, akik a várandóság ideje alatt gömbölyödnek ki jobban a kelleténél. Megint az én példámnál maradva, mikor a fiamat hordtam a szívem alatt, a szülésig épp 27 kg-mal mutatott többet a mérleg. Szülés után pedig 13 kg lefaragása miatt sanyargattam magam.

 

A lányom esettében „csak” 25kg-ot híztam és 8kg-ot farigcsáltam le a szülés után. Már akkor sem voltam túl fiatal. 34 éves voltam pontosan. Viszont, ahogy lazítani kezdtem, észrevétlenül visszaszivárgott rám jó pár kiló, és nem pont a legelőnyösebb helyre…

 

 

RegENor fogyás

 

Mi befolyásolja jobban a fogyást? A mozgás vagy az étkezés?

Idén augusztusban leszek 49 éves és az utóbbi években, ilyen könnyen és ilyen gyorsan még soha nem sikerült lefogynom. Egyszerűen olvadtak rólam a kilók…vagy a zsír??

 

Már régóta járok konditerembe. Ott mindig azt hallom, hogy a fogyás hatékonyságában csak 30% a torna és 70% az étkezés. Úgy voltam vele, hogy az az 5-6 kg plusz nem igazán számít, ezért nem is sanyargattam magam.

 

De amit a RegEnor kúra kínált, azonnal szimpatikus és logikus volt a számomra. Ezért is vágtam bele. Néha-néha bűnöztem egy kicsit, de még így is nagyon gyors volt a fogyás.

 

Tudom kg-ban az a -5-6 kg nem túl sok, de ha azt nézem, hogy milyen rég gomboltam be ilyen könnyen a nadrágom és ismét felvehetek bármit, anélkül, hogy takargatni kellene magam, – azt mondom MEGÉRTE!

 

 

regenorfogyás

Hoztam egy jó döntést és kész!

Egy barátnőm – aki azóta 10 kg-ot fogyott – azt kérdezte tőlem:

– Lehet Ildi, hogy nálad azért működik a RegEnor, mert annyira hiszel benne?

 

Nem tudom! Ezen még nem is gondolkodtam, de az biztos, hogy teljesen nyitott voltam erre a forradalmian új lehetőségre. Mert valljuk be, hogy a zsíros diéta sokaknál még most is kiveri a biztosítékot.

 

Egyszerűen csak láttam egy élő példát, megnéztem a feltalálóról néhány videót és végig gondoltam, hogy régen is csak zsírral főztek az emberek, mégsem volt akkoriban ennyi elhízott és beteg ember, mint ma. Most már tudom, hogy nagyon jó döntést hoztam.

 

 

Ha Te is szeretnél megszabadulni minél hamarabb a súlyfeleslegedtől, ne tétovázz, mert ma még hasonló termék sem létezik. Nézd meg a RegEnor kúra szabályait és győződj meg magad is hatékonyságáról!

sikeres méregtelenítés

 

Kedvezményes vásárlási lehetőségről, kérj bővebb információt ITT >>>

Ferencz Ildikó

Hívj: +36 30 560 7121

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés