RegEnor dieta nyaron

 

Utazások, nyaralás, strand…. ráadásul gyümölcsszezon, így hogyan Reg-Enor kúrázzak???

NYÁR!

Az év legcsodálatosabb időszaka, de nem mindenkinek….

Van, aki nem szereti a napot, a hőséget és ennek bizony megvannak a nyomós okai. Talán nem szeretne fürdőruhában mutatkozni? Vagy épp a túlsúly miatt nem bírja a nyári meleget? Csak izzad és fullad a kánikulában….

 

Reg-Enor diéta nyár

 

De miért épp nyáron fogjunk fogyókúrába?

3+1 OK, hogy nyáron fogyókúrázz

1.   Nyáron több a napfény, ezért jobb a kedvünk is. Így sokkal könnyebb új dolgokba, új életmódba kezdeni és kitartásunk is erősebb, mint mikor depressziósak vagyunk.

2.    Melegben könnyebb elegendő vizet inni. A megfelelő folyadékbevitel ugyanis sokat segít az anyagcserében ez által a fogyásban is.

3.    Hőségben étvágyunk is csökken, ezért az adagok is csökkenthetők anélkül, hogy éhesek maradnánk.

+ 1  OK:

4.   Több olyan szabadtéri sportot űzhetünk, ami nem is sport, inkább szórakozás. Sok üdülőben van szabadtéri ping-pong, tollas…stb. Kerékpár-túrázhatunk és sokat úszhatunk akár mesterséges, akár természetes vizekben is. Az igazán elszántak futhatnak is. De ezt inkább a kora délelőtti és a késő délutáni órákban ajánlom nyáron.

 

 

RegEnor információk - Lagzi Lajcsi

 

 

 

RegEnor dieta

 

Hogyan tartsuk a Reg-Enor diétát, ha nyaralunk?

Több választási lehetőség van:

  • Lehet szüneteltetni a Reg-Enor fogyasztását, ha elutazunk. Viszont, mindenképp nagyjából tartsuk az étrendet, mert nem vezet jóra, ha az eddig tiltott ételekre rászabadulunk. Utána sokkal nehezebb lesz visszaállni és folytatni a kúrát.

 

  • Ha elvisszük a nyaralásra a Reg-Enor-t és szállodában étkezünk, kérhetjük, hogy a mi ételünket zsírban készítsék el (abszolút megoldható – ez saját tapasztalat). Svédasztalos ellátásnál viszont nem igen kivitelezhető, ilyenkor válasszunk lehetőleg húsokat (pl. kacsát) és zöldségeket, salátákat köretként.

 

  • Tartsuk a háromszori étkezést! Ne menjünk éhesen a strandra, így nem fogunk elcsábulni a palacsintasütőknél, vagy fagylaltozóknál sem.

 

 

RegEnor grillparti

 

Tehát, semmi akadálya nincs annak, hogy nyáron is Reg-Enor kúrázzunk! A körülmények nem rombolhatják le elhatározásunkat, nem szabotálhatják célunk elérését, ha megfelelően fel vagyunk készülve.

sikeres méregtelenítés

Termékekről, kedvező vásárlási lehetőségről, árakról tájékozódj! Kérj visszahívást ITT!  >>>

Ferencz Ildikó

Hívj hétköznap 9-17 h között: +36 30 560 7121