Nem ismered még a Reg-Enort? Hívj fel! H-P 9.00-17.00 +36 30 560 7121|magyarosdieta01@gmail.com

Fogyj le könnyen 40 felett is!

40 felett fogyas

 

Jó hírem van! 40 felett is lefogyhatsz könnyedén!

Igen rég volt már, mikor ifjú korunkban kihagytunk egy-két vacsorát és a mérleg rögtön szebben mosolygott vissza ránk.

Többen egész kamaszkoruktól fogyókúráznak, beleértve magamat is.  Hol jobban ment, hol rosszabbul. A lelkiállapot is sokat javíthat vagy ronthat az étkezési szokásainkon.

Vannak, akik a várandóság ideje alatt gömbölyödnek ki jobban a kelleténél. Megint az én példámnál maradva, mikor a fiamat hordtam a szívem alatt, a szülésig épp 27 kg-mal mutatott többet a mérleg. Szülés után pedig 13 kg lefaragása miatt sanyargattam magam.

A lányom esettében „csak” 20kg-ot híztam és 8kg-ot farigcsáltam le a szülés után. Már akkor sem voltam túl fiatal. 34 éves voltam pontosan.

 

 

fogyaskonnyen

 

Mi befolyásolja jobban a fogyást? A mozgás vagy az étkezés?

Idén augusztusban leszek 48 éves és mondhatom, hogy ilyen könnyen és ilyen gyorsan még soha nem sikerült lefogynom. Egyszerűen olvadtak a kilók…vagy a zsír??

Régóta járok konditerembe. Ott mindig azt hallom, hogy a fogyás hatékonyságában csak 30% a torna és 70% az étkezés. Úgy voltam vele, hogy az a 4-5 kg plusz nem igazán számít, ezért nem is figyeltem oda ez étkezésemre.

De amit a RegEnor kúra kínált, azonnal szimpatikus és logikus volt a számomra. Ezért is vágtam bele. Néha-néha bűnöztem egy kicsit, de még így is nagyon gyors volt a fogyás.

Tudom kg-ban az a -5kg nem túl sok, de ha azt nézem, hogy rég nem gomboltam be ilyen könnyen a nadrágom és ismét felvehetek bármit, anélkül, hogy takargatni kellene magam, azt mondom megérte!

 

 

regenortapasztalatok

Hoztam egy jó döntést és kész!

Egy barátnőm, aki épp most végzi a kúrát, azt kérdezte tőlem:

– Lehet Ildi, hogy nálad azért működik ennyire a RegEnor, mert annyira hiszel benne?

Nem tudom! Ezen még nem is gondolkodtam, de az biztos, hogy teljesen nyitott voltam erre a forradalmian új lehetőségre. Mert valljuk be, hogy a zsíros diéta sokaknak kiverte a biztosítékot.

Egyszerűen csak láttam egy példát, megnéztem a feltalálóról néhány videót és végig gondoltam, hogy régen is csak zsírral főztek az emberek, mégsem volt akkoriban ennyi elhízott és beteg ember, mint ma. Most már tudom, hogy nagyon jó döntést hoztam.

 

 

Ha Te is szeretnél megszabadulni minél hamarabb a súlyfeleslegedtől, ne tétovázz, mert ma még hasonló termék sem létezik. Nézd meg a RegEnor kúra szabályait és győződj meg magad is hatékonyságáról!

sikeres méregtelenítés

 

Kedvezményes vásárlási lehetőségről, kérj bővebb információt ITT >>>

Ferencz Ildikó

+36 30 560 71 21

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

error: Content is protected !!