RegEnor dieta riportok

Ha megvan a miérted, menni fog!

Mint minden másban, akár az üzletben, akár egy életmódváltásban kell lenni egy miértnek! Kell lennie egy oknak, amiért képes vagy áldozatokat hozni és kitartani bizonyos szabályok mellett.

Így van ez a diétával is. Ha van egy jövőképed, hogy milyen szeretnél lenni, hogy milyennek szeretnéd látni az életedet, könnyebben végig tudod vinni.

Erről szól az alábbi két rövid riport is!

 

 

Sikeres Reg-Enor diéta

“Most vagy soha!”

Hajnalka 47 éves tanár

2 éve váltam el, és egy új párkapcsolatra vágyom.  Szerintem az elhízásomnak is köze volt a szakításunkhoz. A szokásos történet. A férjemnek megakadt a szeme máson, pedig új választottja nem is volt fiatalabb tőlem.

Teljesen összeomlottam, és még tovább híztam, amikor elhagyott. A fiúnk már nagy, önálló életet él. Ezért elhatároztam, hogy most vagy soha! Változtatnom kell!

A munkahelyen persze nem szóltam semmit, mert bevallom félek a kudarctól. Pedig az első jelek biztatóak. A kolléganőm épp tegnap jegyezte meg: „Mi van veled Hajni? Úgy ragyogsz! Áruld már el, van valakid!?”

Sajnos még nincs, de ez az álmom…és persze az, hogy lefogyjak!

 

 

“Amíg nem fáj eléggé, legtöbbünk halogat!”

Zoltán 51 éves vállalkozó

Reg-Enor fogyás

Reg-Enor diéta riportok – a kép illusztráció

Célom, hogy majdnem olyan energiám legyen, mint huszonévesen.

Vállalkozó vagyok. A munkám és a stressz miatt teljesen rendszertelenül táplálkoztam az utóbbi időben. Általában rohantam és ami épp adódott azt ettem. Vagy este, amikor hazaértem felfaltam a hűtőt.

Egyáltalán nem figyeltem az intő jelekre. Magas vérnyomásra gyógyszert szedek és cukorértékeim is a felső határt súrolják.

A kúrát csak 3 hete kezdtem el, de abban már segített, hogy következetesen napi háromszor étkezzek. Mert a Reg-Enor-t én mindig evés után 1 órával iszom meg.

Eddig összesen 2kg ment le, mégis úgy érzem már most energikusabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. De aminek a legjobban örülök, hogy sokkal pihentetőbben alszom, mint eddig.

Feleségem támogat, ő főz nekem mindent zsírral. Nélküle nem is tudnám végezni a diétát. Most velem együtt azt eszi, amit én.

Már rég bele kellett volna vágnom, de sajnos, amíg nem fáj eléggé, legtöbbünk halogat. Viszont annak örülök, hogy túlléptem a kétségeimen és adtam magamnak lehetőséget egy jobb életre.

Tudom, már nem leszek 20 éves, de attól még érezhetem magam fiatalosan! 🙂

Olvasd el az 1. részt is! Katt! >>>

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés