Immunerősítés  a legerősebb fegyver a betegségek ellen!

Egészség a legnagyobb kincs!

Az emberek többsége hajlamos az egészséget figyelmen kívül hagyni mindaddig, amíg nem betegednek meg. Pedig ez életünk legdrágább kincse. Erre csak akkor döbbenünk rá, amikor már megvan a baj.

Ezért annyira helytálló az a mondás, hogy

„aki sajnálja a pénzt egészsége megőrzésére, az nem számol a betegségek költségeivel”.

Még mindig a legolcsóbb megoldás a megelőzés, vagyis az immunrendszer megerősítése. Mert az immunrendszer óv meg a betegségektől, és segít a szövődménymentes gyógyulásban is!

Mit tegyünk az edzett immunrendszerért?

Ahhoz, hogy a test védekezőmechanizmusa jól működjön, szükség van:immunreősítő vitaminok

 • vitaminokra
 • ásványi anyagokra
 • nyomelemekre
 • enzimekre (a jó emésztéshez)

Ideális állapotban mindezeket a kiegyensúlyozott táplálkozással tudnánk bejuttatni a szervezetünkbe. Sajnos ma már ez kivitelezhetetlen. Még a nyers ételeink sem tartalmazzák megfelelő mennyiségben a legfontosabb tápanyagokat. Ezért más forrás után kell kutatnunk ahhoz, hogy biztosítsuk a védelmünket a betegségekkel szemben.

A BIOCOM és az ÖKONET étrend-kiegészítői segítenek abban, hogy egy egészségesebb és boldogabb életet élhessünk.

1. C-vitamin az egyik legfontosabb antioxidáns

Érdekesség, hogy a legtöbb állat maga állítja elő a C vitamint, addig az ember erre nem képes. Nekünk külső forrásból kell pótolni.

Hogy mennyire fontos a C-vitamin, Szentgyörgyi Albert így fogalmazta meg:

“A jövőben a C vitamint úgy kell majd árusítani, mint a lisztet. Minden bolt polcain kilós kiszerelésben.”

A Nobel díjas feltaláló napi minimum 1000 mg C vitamint szedett, de betegség esetén ezt a mennyiséget 9-10000 mg-ra is felemelte. A tudós egészségesen élt 93 éves korában bekövetkezett haláláig.

2. D vitamin

Ősszel és télen egyre kevesebbet süt a nap. Mi is kevesebbet tartózkodunk természetes fényben. Ebben az időszakban testünk már nem tud elegendő D vitamint előállítani, ezért pótlása elengedhetetlen.

A D vitaminhiányban nagyobb eséllyel alakulhat ki szívbetegség, cukorbetegség vagy akár rák. A megfelelő D vitamin mennyiség elengedhetetlen az erős csontokhoz és az immunrendszer jó működéséhez.

D vitamin szerepe:

 • központi szerepe van a gyermekek fejlődésében
 • fogak, fogíny épségének megőrzésében
 • idős korban a csontok védelmében
 • sok krónikus betegség megelőzésében (pl. cukorbetegség)
 • segíti más vitaminok, ásványi anyagok beépülését
 • bizonyítottan szerepe van a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, az infarktusból való felépülésben, a vérnyomás szabályozásában, sőt az elhízás megakadályozásában is
 • mivel a D vitamin hormonná alakulva szabályozza a sejtek működését, nagy szerepe van a rákos megbetegedések megelőzésében is.

3. Vitamin komplexek

A vitaminokat komplex formában a legideálisabb fogyasztani, ha a legjobb hatást szeretnénk elérni. Hisz a természetben sem önmagukban, hanem együtt vannak jelen, mert így tudják legjobban erősíteni egymás hatásait.

4. Algák

Az algák pozitív befolyása immunrendszerünkre ma már nem kérdőjelezhető meg. Nemcsak mint vitaminbomba, de erős méregtelenítő hatásuk miatt is támogatják egészségünket.

5. Enzimek

A jól működő immunrendszer alapja a jó emésztés. A kiegyensúlyozott anyagcseréhez pedig szükség van enzimekre. Ma már nagyon kevés nyers ételt fogyasztunk, ezért az emberek több mint 80-%-a enzimhiányos állapotban van. Nem kérdés tehát, hogy enzimpótlásra szükségünk van.

A fenti étrend-kiegészítőket tagi áron lehet megvásárolni az Ökonet illetve a Biocom webáruházakban egy ingyenes regisztrációval.

biocom üzleti regisztráció

(Ha rákattintasz, akkor a regisztrációs oldalon találod magad, ahol meg tudod adni a szükséges adatokat ahhoz, hogy a kiskereskedelmi ár alatt 20-25%-kal tudj vásárolni bármilyen Biocom terméket.)

VAGY

BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT ÍRJ ÜZENETET >>>>