HÚSVÉTI AKCIÓ: 2018.03.27-ig

AJÁNDÉK SZŰRŐKÉSZLETTEL!!!

A víz fogyasztására szeretném felhívni a figyelmet!

Egészségünk megőrzéséhez, a méregtelenítési folyamatok elősegítéséhez naponta elegendő vizet kell fogyasztanunk. A szakemberek szerint 10 testsúlykilogrammonként 3dl-ert kellene inni. Tehát egy átlag 70 kg-os embernek a napi vízszükséglete 2,1 liter.

KATTINTS A KÉPRE!

 

 

Akció részleteiért kérj visszahívást! Jelöld meg, hogy hétköznap 9-17 óra

között mikor kereshetlek. Kattints a képre >>>

 

 

Mi a gond a vízívással?

Ma az emberek többsége palackozott ásványvizet, vagy egyszerűen csapvizet fogyaszt.

 

 

 

 

A gond, leginkább melegebb időben jelentkezik. Előzzük meg!

 • Az ásványvizeket polietilén-tereftalát un. PET palackokba, flakonba töltik. Ezek hátránya, hogy meleg vagy napsütés hatására káros anyagok oldódhatnak ki a vízbe, amit mi jó ízűen elfogyasztunk.
 • Csapvíz minősége településenként eltérő. Van, ahol valóban jó minőségű ivóvíz folyik a csapból, de van ahol nagyon klóros a vezetékes víz. Sok helyen viszont gyógyszermaradványok, ill. hormonok mutathatók ki az ivóvízben.
 • Ásványvizet inni megfelelő mennyiségben, igen drága! Ezen kívül, ebben a hőségben gyakran kell pótolni az ásványvíz készletet. Ha otthonunkban nincs elegendő hely a tárolásra, akkor bizony sűrűn kell bevásárló körútra járni. Ez nem csak sok benzinköltséget, hanem sok elvesztegetett idő is jelent!!!

 

Milyen kedvezőtlen anyagokat tartalmazhat a víz?

 1. Fizikai szennyezők: lebegőanyagok (homok, iszap, kolloidok), (metán, széndioxid, kénhidrogén, nemesgázok) olajok-zsírok, szerves anyagok pirogének,
 2. Biológiailag aktív szervezetek: baktériumok, algák, vírusok gombák,
 3. Kémiai szennyezők: nitrátok, nitritek, ammónia, arzén, nehézfémek, huminsavak, vas, mangán, fenol, magas sótartalom, növényvédőszer maradék, stb…

 

Hogyan spórolj időt, pénzt és energiát úgy, hogy az egész család számára rendelkezésre álljon nap-mint nap a tiszta és biztonságos ivóvíz???

 

Egy NASA találmány segít ebben! Az asztronauták is ezt használták ivóvíz készítésre a világűrben. A neve:

Water Filter RO 102-A

Fordított ozmózis (Reverse Osmosis=RO) technológiával működő víztisztító készülék!

Ezt a technológiát elsőként a NASA alkalmazta. Az űrhajósok így készítettek maguknak ivásra alkalmas tiszta vizet a saját vizeletükből ill. a klímaberendezések kondenzvizéből. Majd a haditengerészetnél használták a sós tengervízből történő ivóvíz előállítására. Ma ez a leghatékonyabb víztisztítási eljárás.

A fordított ozmózis lényege, hogy egy zárt rendszerben, nagy nyomás alatt félig áteresztő rétegen un. membránon préselik át a több lépcsőn át előtisztított vizet. Az eljárás nagy hatásfokkal szűri ki az összes fizikai, kémiai szennyeződéseket, valamint a baktériumokat is.

Ez a viszonylag kis berendezés észrevétlenül megfér a mosogató alatt. Segítségével karnyújtásnyira egészséges, jóízű ivóvizet biztosíthatunk a család minden tagjának. A RO-102  víztisztító készüléket minden alkatrésszel, beszerelési csomaggal, színes műanyag csővel és elegáns csappal szállítjuk.

Műszaki jellemzők:

 • Membrán: 80 GPD (gallon naponta) / 302 LPD (liter naponta)
 • Tiszta víz tartály: 3.2 gallons / 12 liter
 • Üzemi nyomás: 50 -100 psi (3,5 – 7 Bar)
 • Méretek: 37 (Szé) x 45(Ma) x 20 (Mé) cm – berendezés
 • 28 (Szé) x 28(Ma) x 35 (Mé) cm – tartály
 • Tömeg: 8 kg – berendezés
 • 4 kg – tartály

Igen kedvező áron vásárolható meg Biocom tagként.  Egy 4 fős család esetében fél év alatt visszahozza az árát. Utána meg csak spórol nekünk.

Fogyasztói ár: 74.295,-
helyett 25% kedvezmény

Biocom tagként: 57 150,-

MOST ÉN ÁLLOM A CSERE SZŰRŐKÉSZLET ÁRÁT (3.683,- Ft)!!!

 

KATTINTS A KÉPRE!

Részletekért kérj visszahívást! Írd meg, hogy hétköznap 9-17 óra között mikor

kereshetlek az AKCIÓ részleteivel >>>

 

 


Ferencz Ildikó

sikeres méregtelenítés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés