5 pont az újévi fogadalmak sikeréért!

Min múlik az újévi fogadalmak sikere?

újévi fogadalmak sikere

 

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy találtam megbízható statisztikát arról, hogy hány %-unk tartja be az újévi fogadalmakat. De több komolyabb írás elolvasása után biztos vagyok benne, hogy sajnos nem túl biztatóak az eredmények.

Sokan már az első héten elfelejtik, hogy mit is fogadtak meg a Óév végén. Vannak akik, csak bizonyos akadályok, nehézségek után torpannak meg és hagynak fel céljuk elérésével.

De szerencsére azért akadnak olyanok is, akik nagy lendülettel vágnak bele az újesztendőbe és kitartásuk töretlen, vagy ha akadályokba is ütköznek, eltökéltségük túllendíti azokon.

Ami viszont igazán nem meglepő, hogy az új évi fogadkozások zöme életmódváltással és/vagy fogyókúrával áll kapcsolatban. Ezért összeszedtem pár gondolatot, hogy a TE újévi fogadalmaid, 2017-ben beteljesüljenek!

5 fontos pont az újévi fogadalmak sikeréért:

1. A változás igénye belőled fakadjon!

Ne mások miatt, csakis magad miatt kezdjél bele a diétába! A külső nyomás, vagy megfelelni akarás nem szokott hosszútávon sikerre vinni, de ha a döntés a tiéd, akkor nagy esély van a sikeres kimenetelre.

2. Tervezd meg a fogyókúrát!újévi fogadalmak sikere

Ha teljesen más étrendre van szükséged – mint pl.  a Reg-Enor kúra alatt – előre állítsd össze a menüt legalább egy hétre. A diétához szükséges alapanyagokból soha ne legyen hiány otthon. Ütemezz be egy kis mozgást is!  Fontos, hogy rendszeres legyen! Lehet ez séta, úszás, és bármilyen csoportos torna is, amit beépítesz a napirendedbe.

3. Ne a körülményekre figyelj, csakis a célodra!

Sokszor hosszabb fogyókúrák alatt közbejönnek az ünnepek, nyaralások vagy egyéb családi rendezvények, melyek igazi kihívást jelenthetnek a fogyni vágyóknak. Tudnod kell, ha ilyenkor kifogásokat gyártasz és bűnözöl, csak távolodni fogsz a célodtól! Bűntudatod lesz, ami vagy lassítja, vagy teljesen szabotálja a sikeredet.

Tehát ne a körülményekhez igazodj, hanem a kitűzött eredményekhez. Mert, ha azokra figyelsz, ami miatt belevágtál a diétába, akkor azok túl fognak segíteni a nehézségeken is.

4. Kényeztesd és jutalmazd magad!

Még a kúra alatt is fontos, hogy egyszer-egyszer megjutalmazzuk magunkat kitartásunkért, következetességünkért. Lehet, hogy még nem vagyunk az út végén, de hogy erőnk kitartson odáig, kényeztessük magunkat pihenéssel, egy új ruhával vagy valamilyen kedvünkre való programmal, ami feltölt minket. Ismerjük el a részeredményeket is, hogy motivációnk elvigyen egészen a célunkig!

5. Zsebeld be az elismeréseket!siker- újévi fogadalmak

Ha betartod az előző négy pontot, biztos vagyok benne, hogy az újévi fogadalmad beteljesül. Azon kevesek közé tartozol majd, akik megvalósítják álmaikat és nem csak a levegőbe beszélnek. Légy hát büszke magadra! Ne szerénykedj, fogadd el az elismerő szavakat, elismerő tekinteteket!

Példáddal motiválj másokat is,  hisz „ a tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak”. (Becca Fitzpatrick)

Sikerekben gazdag, boldog Új Esztendőt kívánok!

Motivációként olvass hiteles sikertörténeteket itt >>>>

KAPCSOLAT >>>

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

2017-11-03T13:54:39+00:00 By |