A RegEnor-t én csak úgy hívom, hogy a magyar csoda!

De Szabó Szigfrid a feltaláló másképpen fogalmaz:

Miszerint a RegEnor egy tejfehérje kivonat, mely nagyon hosszú láncú fehérjéket tartalmaz. Ezek a hosszú láncú fehérjék – melyeknek a nevét, még kimondani sem tudom – járulnak hozzá, hogy valamennyi belső elválasztású mirigyeink munkáját segítsék.

A RegEnor-ral és a hozzá társított étrenddel támogatjuk, hogy beinduljon a szervezet méregtelenítése. A kúra segíti a máj munkáját, serkenti az epetermelést hatványozott mértékben. Ennek következtében előfordulhat fejfájás, hányinger vagy más rosszullét.

De mit tehetünk, hogy megelőzzük a méregtelenítési folyamat elindulásakor jelentkezhető kellemetlen tüneteket?

Erre az egyetlen megoldás a zsír illetve zsíros ételek fogyasztása. Egyfajta étrend változtatásra van szükség. Olyanra, amit eddig egészségtelen táplálkozásnak hittünk. De ha visszagondolunk az öregek még így táplálkoztak és nagyon ritkák vagy ismeretlenek voltak, a ma igen gyakori népbetegségek. A zsír azért kap ilyen nagy hangsúlyt a kúra alatt, mert az epehólyag ürüléséhez szinte nélkülözhetetlen.

RegEnor összetétele:

Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz:

Reg-enor pontos osszetetele

  • A C-vitamin antioxidáns, mely nélkülözhetetlen az egyes hormonok és a kollagén szintézishez, az immunrendszer normális működéséhez.
  • A grapefruitmag-kivonat polifenolos komponensei fontos antioxidánsok.
  • Tejfehérjéből kivont poli- és oligopeptidek, amelyeknek fontos szerepük van a sejtek működésének irányításában. A polipeptidekben mind a 20 aminosav megtalálható, így pozitívan segítenek a sejtközi állományból a szilárd lerakódások tisztításában.
  • A mitochondriumokat (sejtszervecskéket) aktivizálják.

 

sikeres méregtelenítés

Bővebb információért keress meg minél hamarabb!

Szívesen segítek!

Ferencz Ildikó

reg-enor diéta mobil

+36 30 560 71 21

E-mail: czinil01@gmail.com

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés