Kérdések és válaszok a Reg-Enor-ról

Reg-Enor diéta

Kérdések és válaszok a Reg-Enor-ról

Mi pontosan a Reg-Enor?

A Reg-Enor egy olyan folyékony táplálék-kiegészítő, mely összetételének köszönhetően segíti a salakanyagok fellazulását és távozását a sejt közötti állományból.

 

 

Miből van?Reg-enor pontos osszetetele

A Reg-Enor összetevői:

  • C vitamin (antioxidáns)
  • tejfehérje kivonatot (melyben mind a 20 aminosav megtalálható) Az aminosavaknak a test fehérjéinek építőkövei, de a kiegyensúlyozott, jól működő anyagcseréhez is nélkülözhetetlenek.
  • mentaolaj, citromolaj,
  • grapefruit-magkivonat
  • almasav

 

Reg-Enor talalmanyHonnan származik?

A Reg-Enor magyar találmány, ízig-vérig magyar termék. Szabó Szigfrid Genius díjas feltaláló készítménye.

 

 

 

Hogyan segíti a fogyást?RegEnor kérdések és válaszok

Fontos kihangsúlyozni, hogy a Reg-Enor eredetileg nem un. fogyasztó szernek készült. De a sok éves tapasztalat azt mutatta, hogy aki egészségügyi problémák miatt itta, szinte kivétel nélkül veszített a súlyából. Ennek oka, hogy a Reg-Enor és a hozzákapcsolódó zsíros étrend, serkenti a máj működését, extrém mértékben megnöveli az epetermelést, és segíti annak ürülését. Az epesav megköti a felszabadult méreganyagokat és így – megfelelő folyadék fogyasztás mellett – távoznak a szervezetből.

 

 

RegEnor rendelés

 

 

 

Sikeres fogyás zsírral

Miért kell zsírt enni a diéta alatt?

Mert a zsír  segíti a máj epe-kiválasztási munkáját, és az epehólyag ürülését. Így fokozza a salakanyagok eltávozását és a fogyás ütemét.

 

 

 

A zsír nem hizlal?regenor-gyik

Igen, sokan félnek a zsír fogyasztásától. Éveken át a média és az élelmiszercégek reklámjai téves információkkal bombáztak minket. Több betegség okaként, és az elhízás fő bűnöseként kiáltották ki a zsírt. Bár valóban igen magas a zsír kalóriatartalma, de önmagában nem hizlal. Bizonyos ételtársításkor – pl. szénhidráttal együtt – igen, máskor – húsokkal, zöldségekkel – meg nem.

 

Reg-Enor szakácskönyv hol kapható?

Reg-Enor-os szakácskönyv nem rendelhető a web-en. Kizárólag Biocom rendezvényeken vásárolható. De több regenoros receptgyűjtemény, menü, étrend olvasható ITT egy csokorban összegyűjtve>>>

 

Van-e mellékhatása a Reg-Enor-nak?

A hagyományos értelemben NINCS! Viszont ha nem fogyasztunk elég folyadékot, okozhat székrekedést. A kúra elején a hirtelen nagy mennyiségű epetermelés, és annak ürülése átmeneti hasmenést válthat ki. Esetleg néha fejfájás és hányinger is jelentkezhet, ha sok volt a szennyeződés a sejtekben.

 

Reg-Enor rendelés esetén hogyan kapunk felvilágosítást, hogy mit ehetünk a kúra idején?

Mindenki, aki az én ajánlókódommal regisztrál, a rendelés után 1, maximum 2 nap múlva kap tőlem egy email-t, amiben megköszönöm a bizalmat, hogy az én ajánlókódommal rendelt. Megadom a levélben az összes elérhetőségemet és biztosítok mindenkit arról, hogy a kúra ideje alatt is számíthat rám. Hívhatsz telefonon, vagy írhatsz email-t ill. üzenetet is küldhetsz a FB oldalamon, vagy a privát profilomon, ha megjelölsz ismerősnek. Huszonnégy órán belül mindenkinek válaszolok, visszahívást is vállalok hétköznap: 9-17 óra között.

 

RegEnor rendelés

 

 

Arról, hogy mit lehet enni és mi az ami tilos a kúra alatt, itt találsz meg minden információt >>>>

 

 

Meddig lehet folyamatosan inni?

Bármeddig, amíg el nem éred vele a célod! Nem kell szünetet tartani.

 

Mi van, ha elutazom és nem tudom tartani az étrendet?

Ha így adódik, akkor szüneteltesd a Reg-Enor ivását, de nagyjából tartsd a diétát, amennyire lehet. Ha ismét tudsz zsírral főzni, akkor bátran folytasd tovább a kúrát a Reg-Enor itallal együtt.

 

 

Hogyan kell szedni a REg-Enor-t? Hogyan kell adagolni?

Az adagolás pofon egyszerű!Reg-Enor-adagolás

  • 10 kg-nál kevesebb súlyfelesleg esetén napi 3x 10 ml
  • 10 kg-nál feletti túlsúly esetében: napi 3x 15ml
  • 10 éven aluli gyermekeknél: napi 3x 5ml súlyfeleslegtől függetlenül.

A reggeli adagot étkezés előtt idd meg! Ebéd és vacsora után 1,5 órával a 2. és 3. adagot.

 

 

Mit gyógyít?

A Reg-Enor semmit sem gyógyít!!! Reg-Enor nem gyógyhatású készítmény!

 

Orvosi vélemények:

A Biocom hálózatában több orvos és természetgyógyász is dolgozik. Ezen kívül még sok egészségügyi szakember ismeri és elismeri a Reg-Enor kúra létjogosultságát, pozitív hatásait. Viszont mindig voltak és lesznek is ellenlábasai a Reg-Enor diétának. Annak ellenére, hogy számos magánszemély megosztja pozitív változásait a kúra után biztos, hogy ez a módszer sem mindenkinek hatásos és nem mindenki számára jó. Ezért fontos a diéta előtti alapos tájékozódás., felvilátosítás kérése!

 

Vissza fogok hízni, ha nem iszom a Reg-Enor-t?

Mivel nem a Reg-Enor fogyaszt, hanem ez az ital és a hozzárendelt diéta együtt okozhat súlycsökkenést, ezért egyértelműen NEM valószínű, hogy visszajönnek a kilók, nincs jojó effektus, ha már nem isszuk a Reg-Enor-t. Viszont mint minden diéta után, ha visszatérünk teljesen a régi étrendünkhöz, ami a túlsúlyt okozta, akkor sajnos a régi súly is visszajöhet. Hogy hogyan tarthatjuk meg a kúra után is az elért formát, itt olvashatsz részletesen >>>>

 

 

RegEnor rendelés

 

 

Akinek epeköve van, ihatja a Reg-Enort?

Epekő esetében mindenki konzultáljon kezelőorvosával illetve a feltalálóval Szabó Szigfriddel. Lehet hívni az otthoni telefonszámán (+36-23-428-289) is du. 18.00 óra után, készségesen segít.

Szabó Szigfrid hivatalos állásfoglalása:

“Ha valakinek epeköve van, csak műtét után kezdheti el a kúrát! A műtét után egy héttel már fogyasztható a Reg-Enor.”

 

 

regenor-kerdesek-valaszok

A sok zsíros kenyértől meghíztam..!

Igen, a sok zsíros kenyértől valóban meg lehet hízni. A diéta nem azt írja elő, hogy sok zsíros kenyeret kell enni. És nagyon téves az az elképzelés, miszerint nagy kanállal kell enni a zsírt. A megfelelő zsírbevitel azt jelenti, hogy maguk az ételek tartalmazzák étkezésenként a 30 g zsírt.

Ha zsírral készítjük az ételeinket, akkor még esetleg egy csapott evőkanál zsírt keverjünk hozzá. Pl. főzelékekhez, pörköltekhez…stb. Párolhatjuk, süthetjük a zöldségeket zsírban.

De, semmiképp nem jelenti azt, hogy kanalazni kellene a zsírt, azt pedig végképp nem, hogy sok zsíros kenyeret kell fogyasztani!!! Akinek nagyon nagy a súlyfeleslege, annak jobb, ha a pirított kenyér fogyasztását is a minimumra redukálja.

 

 

Reg-Enor ára:

A Reg-Enor-t legolcsóbban egy ingyenes regisztrációval tudod megrendelni segítségemmel – a Biocom hálózatából.  A regisztrációhoz ajánlókód szükséges. Teljeskörű felvilágosításért mindenképp vedd tel velem a kapcsolatot még vásárlás előtt.

 

 

Postaköltség vagy szállítási költség van?

Magyarországon nincs, ha megrendeled a 3 üveg kezdőkészletet (66 pontérték). 15.000 Ft,- feletti vásárlást nem terheli szállítási költség. GLS futárszolgálat viszi, utánvétellel is lehet fizetni.

Más országokban különbözőek a szállítási feltételek.
Rendelés előtt mindenképp tájékozódj!

 

Romániába, hogy tudok rendelni? Mennyibe kerül a kiszállítás?

Romániában a szponzor tud beregisztrálni a Biocom hálózatba, és az első rendelésedet leadni. Később lehet önállóan is intézni a vásárlásokat.

Van ingyenes szállítási lehetőség 2016. június 01-től, a 300 Ron feletti rendelések esetében.

 

 

Angliában, hogyan tudok regisztrálni és mennyibe kerül a szállítás?

Angliában és más EU tagállamokban is ugyanott tudsz regisztrálni, ahol itthon is.

regisztracio

Kérj tőlem ajánlókódot üzenetben, e-mail-ben, vagy telefonon. Majd írd be ezt a kódot, a felhasználó nevet és jelszavat.

Majd az angliai címet, ahova kéred a Reg-Enort.

Ezután kapsz egy e-mail-t és ott tudsz belépni a webáruházba.

Szállítási költség: 5 kg-ig 6,3 £  ( egy üveg reg-enor 60 dkg-ot nyom)

 

 

Miért van szükség regisztrációra, miért nem tudom kiskereskedelmi áron megrendelni a Reg-Enor-t?

Mert a Reg-Enor csak hálózati formában értékesíthető, a CÉG üzletpolitikája miatt.

 

 

Hogyan tudok regisztrálni, és mennyibe kerül?

A regisztráció INGYENES! Egy ajánlókód kell hozzá, mely törzsvásárlói árra jogosít fel. Pontos árakról és a rendelés menetéről írásban vagy szóban (akár visszahívással) is szívesen adok pontos tájékoztatást hétköznap 9-17 óra között. Ajánlókódért vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen.  

 

Reg-Enor diétáról mondták >>>>

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

2018-09-07T16:26:57+00:00By |
Hívj hétköznap 9-17 között!